Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از زومیت، یکی از جذاب ترین طراحی های انجام شده در این راستا توسط Sikrosky انجام شده و فناوری X2 نام گذاری گردیده است. نمونه آزمایشی کوچک ساخته شده توسط سیکروسکی دارای خصوصیات متفاوتی است در این هلی کوپتر دو تیغه یا ملخ که بر خلاف یکدیگر حرکت می کنند روی یکدیگر قرار گرفته اند و یک ملخ هم در پشت هلی کوپتر وجود دارد ترکیب حرکت ملخ ها در فناوری x2 باعث شده که این هلی کوپتر بسیار سریعتر از هلی کوپترهای امروزی حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
سیستم جدید کنترل اطلاعات پرواز که سرعت موتورها، چرخش ملخ های و تیغه ها را به نحوی کنترل می کند که نسبت به هلی کوپترهای فعلی بازده و دقت بسیار بالاتری دارد. کنترل کامل به تعداد دور بر دقیقه ملخ ها در کل زمان پرواز، کنترل گر لرزش نیز از دیگر قابلیت های این فناوری جدید است.
سیکروسکی اعلام کرد که سرعت هلی کوپترهای X2 تا 463 کیلومتر در ساعت می رسد.  
سیکروسکی در مورد جایگزین X2 با نسل فعلی هلی کوپترهای نظامی امریکا گفت:
 ما به طراحی و فناوری X2 ایمان داریم و کاملا مطمئن هستیم که می توانیم این فناوری را پخته تر کنیم تا در ارتش آمریکا از آن استفاده شود. در حال حاضر طراحی هلی کوپتر سبک نظامی S-97 و نمونه آزمایشی دو هلیکوپتر جنگنده X2 آماده شده است تا ارتش هوایی از جهات مختلف آن را ارزیابی کند.   
در نمونه آزمایشی ساخته شد دو کابین برای خلبانان و محلی برای سوخت اضافی وجود دارد، بدنه هلی کوپتر قادر است 6 موشک را بر روی خود جای دهد. زاویه چرخش در این نمونه بسیار کمتر از هلی کوپترهای فعلی است. حرکت در طول و عرض جغرافیایی بسیار دقیق تر صورت می پذیرد. از دیگر مزایای این نمونه می توان به سر و صدای بسیار کمتر، قابلیت حمل بار سنگین تر، پرواز در مدت زمان طولانی تر و پرواز در ارتفاع و دمای بالاتر اشاره کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هلی کوپتر ملخ پرواز نمونه آزمایشی هلی کوپترهای هلی کوپتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۱۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جز محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جز فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانو افزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جز آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 6097114 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • ‌اعلام حداکثر سرعت مجاز در معابر شهری شیراز
  • پیش‌بینی بارش باران در قم
  • حداکثر سرعت مجاز در معابر شیراز بازبینی شد
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • انقلاب در دنیای ورزش با اسکلت بیرونی چینی / دویدن با سرعت 20 کیلومتر در ساعت (فیلم)
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!