Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمعیت هلال احمر اقدامات این جمعیت در اجرای طرح ملی «نذر آب ۳» را تشریح کرد و از بهره‌مندی حدود ۲۰ هزار نفر از خدمات بهداشتی و درمانی در قالب این طرح خبرداد.

به گزارش ایسنا دکتر کریم همتی با تشریح اقدامات جمعیت هلال احمر در اجرای طرح ملی «نذر آب ۳» که از نیمه شهریور تا ۲۱ مهر ماه سال جاری برگزار شد، گفت: سومین مرحله اجرای طرح «نذر آب» در ۶ شهرستان نیکشهر، چابهار، هامون، نیمروز، ایرانشهر و خاش استان سیستان و بلوچستان، سه شهرستان نهبندان، سربیشه و خوسف استان خراسان جنوبی، یک شهرستان ریگان استان کرمان و دو شهرستان بندرلنگه و حاجی آباد استان هرمزگان که تنش های آبی دارند، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در اجرای این طرح ملی داوطلبانه و بشردوستانه از توان استان های برخوردار از جمله زنجان، مرکزی، قزوین، گلستان، قم، تهران، یزد، خراسان رضوی، اصفهان، کرمان، بوشهر و فارس به عنوان استان های معین شهرستان های یادشده و استان های همدان، اردبیل، آذربایجان شرقی، خوزستان، گیلان، البرز، سمنان، خراسان شمالی، آذربایجان غربی، چهارمحال و بختیاری، مازندران و کیش نیز به عنوان استان های پشتیبان استفاده شد.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اعزام ۱۷۲ پزشک شامل پزشکان متخصص، عمومی، دندانپزشک، پیراپزشک، جراح و .. به مناطق محروم و کم برخوردار سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کرمان و هرمزگان، گفت: در این مدت ۱۹ هزار و ۹۴۲ نفر از بیماران و نیازمندان این مناطق از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان هلال احمر بهره‌مند شدند و خدمات ارائه شده به هموطنان در این مناطق به ارزش نهایی ۹ میلیارد و ۶۷۱ میلیون و ۹۰۷ هزار ریال بوده است.

وی اضافه کرد: خدمات ارائه شده از سوی ۵۲ پزشک متخصص به ۹۷۲۴ بیمار و بهره ور، ۲۷ پزشک عمومی به ۵۵۴۸ بیمار و بهره ور ،۱۶ دندانپزشک به ۱۵۸۰ بهره ور، ۶۹ پیراپزشک به ۵۴۳۳ بیمار و بهره ور و ۴۶۹ خدمات جراحی برای ۴۶۹ بیمار و بهره ور بوده است.

توزیع حدود ۳ میلیارد ریال اقلام و تجهیزات بهداشتی

همتی درباره توزیع اقلام بهداشتی میان افراد مناطق محروم و کم برخودار استان هایی که طرح «نذر آب ۳» در آن اجرا می شد، تاکید کرد:  ۲۷ هزار و ۷۰۹ عدد تجهیزات پزشکی مصرفی و ۲۳۲ عدد تجهیزات پزشکی غیر مصرفی به ارزش نهایی ۲ میلیارد و ۶۹۹ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال استفاده شده است.

وی افزود: ۳۱۳۸ قلم دارو به ارزش ریالی پنج میلیارد و ۶۷۳ میلیون و ۶۴ هزار و ۱۳۰ ریال، ۵۶۵۲ بسته مواد غذایی به ارزش ریالی ۱۵ میلیارد و ۴۳۰ میلیون ریال، ۱۲ هزار و ۸۸۹ بسته بهداشتی به ارزش ریالی پنج میلیارد و ۳۴۰ میلیون و ۸۲۰ هزار ریال،۵۳۰۲ بسته لوازم التحریر به ارزش ریالی پنج میلیارد و ۶۳۵ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال، ۴۳۱۱ بسته اسباب بازی به ارزش ریالی ۲ میلیارد و ۳۳۴ میلیون و ۸۸۹ هزار ریال، ۵۲ هزار و ۸۲ عدد سایر اقلام حمایتی به ارزش ریالی ۳۶ میلیارد و ۱۳۴ میلیون و ۷۴۶ هزار ریال، ۶ میلیون و ۵۰ هزار و ۱۵۲ عدد بطری آب معدنی به ارزش ریالی ۲ میلیارد و ۷۸ میلیون و ۱۲۰ هزار ریال و ۲۷۳ عدد تانکر آب به ارزش ریالی پنج میلیارد و ۹۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و جمع ارزش نهایی ۷۷ میلیارد و ۷۸۵ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۹۲۹ ریال میان متاثران از خشکسالی در چهار استان توزیع شده است.

توزیع حدود ۱۱ هزار قلم کالای کمک آموزشی

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به توزیع اقلام فرهنگی در میان افراد مناطق محروم و کم برخوردار گفت: در حوزه آموزشی ۱۰ هزار و ۹۰۱ اقلام کمک آموزشی به ارزش ریالی ۶۳۷ میلیون و ۴۶۸ هزار ریال میان ۱۴ هزار و ۶۲۰ بهره ور و در حوزه فرهنگی هم اقلامی به ارزش یک میلیارد و ۵۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال میان ۸۴۰۳ بهره ور توزیع شده است.

وی به اقدامات این جمعیت در حوزه بهداشت اشاره و اظهارکرد: در این حوزه به ۱۰ هزار و ۱۴۵ بهره ور به ارزش ریالی ۲ میلیارد و ۲۴۴ میلیون و ۵۲۰ هزار ریال و در سایر حوزه ها به تعداد ۱۴ هزار و ۹۰۹ بهره ور به ارزش ریالی ۲۲ میلیارد و ۴۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال خدمات متنوعی ارائه شده است. جمع ارزش نهایی این خدمات در حوزه های آموزشی، فرهنگی، بهداشت و محیط ۲۶ میلیارد و ۸۲۸ میلیون و ۴۶ هزار و ۹۷۸ ریال بوده است.

استفاده از توان عملیاتی ۱۲۲ خودروی عملیاتی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر همتی درباره استفاده از توان عملیاتی خودروهای امدادی برای اجرای طرح نذر آب در مناطق محروم و کم برخوردار، گفت: در اجرای طرح ملی «نذر آب ۳» در چهار استان دچار خشکسالی سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کرمان و هرمزگان از توان عملیاتی ۴۸ خودروی امدادی و ۷۴ خودروی پشتیبانی مجموعا ۱۲۲ خودرو استفاده شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح نذر آب جمعیت هلال احمر مناطق محروم و کم جمعیت هلال احمر ارزش ریالی ۲ ۲ میلیارد ارزش نهایی هزار ریال اجرای طرح نذر آب ۳ طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری پیش از ظهر سه شنبه در مراسم روز جهانی کارگر اظهار کرد: جامعه شریف کارگران در همه عرصه‌های انقلاب حضوری تاثیرگذار داشتند و در عصر انقلاب در پیروزی انقلاب اسلامی سهیم بودند.

وی افزود: امروز اگر شاهد شکوفایی، توسعه در عرصه‌های گوناگون کشور هستیم مرهون زحمات کارگران است و رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند «کارگران ستون فعالیت‌های اقتصادی کشور هستند» و این جایگاه ارزشمند کارگران را می‌رساند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان اذعان کرد: با همراهی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در استان توانسته‌ایم که خدمتگزار کارگران استان باشیم.

وی با اشاره به وجود ۱۹ هزار و ۲۸۰ واحد تولیدی در استان اعلام کرد: ۱۹ هزار بازرسی در سال گذشته برای بهداشت، حفاظت کارگران و ایمنی انجام شد.

پیشکاری تصریح کرد: ۱۰ هزار پرونده در حوزه روابط کار، بیمه بیکاری پرونده‌ها بررسی شدند و ۷۰۰ هزار نفر از خدمات وزارت کار در کردستان بهره‌مند هستند.

وی اذعان کرد: ارتقای دانش، آگاهی، تحرکات جسمی، نشاط کارگری را در استان مدنظر قرار دادیم و در واحدهایی که ۵۰ تا ۵۰۰ نفر را بیمه کرده‌اند خانه بهداشت را راه‌اندازی کردیم.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی اضافه کرد: در حوزه اشتغال با راهبری و اندیشه مسوولان استان سال گذشته، جلسات کارگروه اشتغال استانی و شهرستانی را برگزار کردیم و رویدادهای مختلف اشتغال را برگزار کردیم و دانشجویان را با واحدهای تولیدی استان آشنا کردیم.

پیشکاری اذعان کرد: در راستای تفاهمنامه ای که با دانشگاهها و آموزش و پرورش منعقد شد زمینه آموزش چهره به چهره دانشجویان در زمینه رویدادهای اشتغال و فعالیت واحدهای تولیدی مهیا شد.

وی با بیان اینکه ۲۲۴ هزار نفر به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند، اضافه کرد: آموزش مهارت‌آموزی به عنوان بزرگترین سرمایه کشور در کردستان مورد توجه است.

کد خبر 6092958

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۹۰ روستا در مناطق شرقی کرمانشاه از آب شرب خانگی
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم