Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@22:47:10 GMT

بزرگ‌ترین نیروگاه بادی دانمارک در سواحل یوتلاند

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۴۶۵۴

بزرگ‌ترین نیروگاه بادی دانمارک در سواحل یوتلاند

یوتلاند، شبه‌جزیره‌ای در کشور دانمارک و شمال اروپا، میزبان بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ساحلی کشور است که بر اساس برآورد سازندگان، قادر خواهد بود برق مورد نیاز برای ۶۵ هزار خانواده را فراهم آورد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مقامات ارشد دانمارک در تلاش برای رسیدن به اهداف بلندپروازانه خود جهت کاهش اثرات تغییرات اقلیمی، تصمیم گرفتند بزرگ‌ترین نیروگاه بادی کشور را در یکی از سواحل شبه‌جزیره یوتلاند احداث کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروگاه عظیم فوق با قابلیت تولید ۲۶۲ گیگاوات ساعت الکتریسیته در هر سال، می‌تواند انرژی مورد نیاز ۶۵ هزار خانواده را تأمین کند و نیاز به سوخت فسیلی را به حداقل برساند. بدون شک، بهره‌برداری از این نیروگاه، گام بلندی در پیشبرد اهداف بلندپروازانه دولت دانمارک برای کاهش آلودگی هوا و همچنین اثرات ناشی از گرم شدن کره زمین خواهد بود.

گروهی از معماران برجسته دانمارک، در سال ۲۰۱۱ احداث نیروگاه Thorup-Sletten را پایه‌ریزی کردند و اکنون پس از ۹ سال ساخت و ساز پی در پی، تکمیل پروژه فوق به پایان رسیده است. این نیروگاه شگفت‌انگیز خود به تنهایی تمایل و تلاش‌های دولت دانمارک برای ترویج استفاده از انرژی سبز و تجدیدپذیر را به تصویر می‌کشد. مراسم افتتاحیه بزرگ‌ترین نیروگاه دانمارک توسط مقامات عالی رتبه کشور، که پروژه را در تمام طول تکمیل مورد حمایت قرار داده بودند، انجام گرفت. وزیر صنعت و تجارت دانمارک نیز در مراسم افتتاحیه حضور داشت و احداث این نیروگاه عظیم را دستاورد بزرگی برای کشور در رسیدن به هدف کاهش دی‌اکسیدکربن دانست.

مقامات ارشد دانمارک در مراسم افتتاحیه بزرگ‌ترین نیروگاه کشور از سازندگان آن به طور ویژه تقدیر و تشکر کردند چرا که این افراد با کمترین آسیب به محیط زیست توانسته بودند به مدت ۹ سال کار مداوم احداث نیروگاه را با موفقیت به پایان برسانند. نیروگاه Thorup-Sletten از تعداد ۱۸ توربین بادی تشکیل شده است و قادر خواهد بود تا دست کم ۲۵ سال آینده انرژی مصرفی ۶۵ هزار خانواده را تأمین کند.

کد خبر 451610

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان نیروگاه دانمارک شهر پایدار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بزرگ ترین نیروگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • پاسخ قاطع سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مجموعه موج‌های آبی مشهد
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد