Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، سامانه ارسال درخواست الکترونیک سازمان سنجش آموزش کشور جایگزین مراجعات حضوری و مکاتبات فیزیکی در شرایط اوج بیماری کرونا شد. خبرگزاری میزان- به گزارش روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، باتوجه به عدم پذیرش حضوری داوطلبان به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و در جهت تسریع در بررسی و ثبت درخواست‌ها به صورت الکترونیکی، متقاضیان می‌توانند به سیستم پیشخوان خدمات الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس: http://darkhast.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

sanjesh.org مراجعه و درخواست خود را به همراه مستندات لازم ثبت نمایند. پس از ثبت درخواست، برای داوطلب شماره نامه و کدرهگیری از طریق پیام کوتاه ارسال می‌شود. داوطلبان می‌توانند پس از دریافت شماره و کد رهگیری از طریق پیام کوتاه، به پورتال رهگیری الکترونیکی مکاتبات به آدرس:http://rahgiri.sanjesh.org وارد و از آخرین وضعیت درخواست خود مطلع شوند.

الف شرایط انجام فرایند ثبت درخواست:

۱- تهیه نامه دست نویس در برگه کاغذی با مشخصات فردی و آزمونی با استفاده از برگه کاملا سفید و یا A۴،

۲- مشخص نمودن موضوع و درخواست (از نوشتن متن‌های طولانی خودداری) نموده و به اصل موضوع اشاره نمایید.

اطلاعات باید دقیق و صحیح باشد به درخواست‌های ناقص و نامفهوم پاسخ داده نخواهد شد.

تذکر بسیار مهم: جهت تسریع در امر شناسایی داوطلب و بررسی درج شماره داوطلبی یا پرونده و کد ملی برای داوطلبان ثبت نام کننده در آزمون الزامی است.

قبل از درج متن درخواست اطلاعات زیر را به ترتیب در بالای درخواست بنویسید:

موضوع درخواست باید در بالای برگه درج شود تاکید می‌شود جهت تفکیک درخواست‌ها و بررسی سریع‌تر موضوع درخواست خود را الزاما باید مشخص نمایید

الف: نام و نام خانوادگی

ب: کد ملی

ج: شماره شناسنامه

د: نام پدر

ه: شماره داوطلبی رشته یا گروه آزمایشی مورد نظر

و: شماره پرونده

ی: نام آزمون و مقطعی که در آن شرکت کرده اید

۳- اعلام نشانی یا آدرس پستی در برگه دست نویس

۴- اعلام شماره تلفن همراه و ثابت در برگه دست نویس

۵- ثبت امضاء و اثرانگشت متقاضی در برگه دست نویس

۶- تهیه تصویر از برگه دست نویس درخواست تهیه شده

۷- تهیه تصویر از مستنداتی که قرار است به پیوست ارسال شود مانند: تصویر شناسنامه، کارت ملی، پرینت ثبت نام یا انتخاب رشته، سهمیه و یا هر سندی که در نظر دارید ارسال نمایید.

نکته ۱: بدون تهیه و بارگذاری تصویر از برگه درخواست و یا مستندات اقدامی در خصوص ثبت میسر نخواهد بود.

از بارگذاری تصاویر با اندازه بسیار کوچک و بی کیفیت که قابل خواندن نباشد اکیدا خودداری فرمایید.

از ارسال تصویر یا اسکرین شات تلفن همراه بی کیفیت خودداری فرمایید

نکته ۲: اطلاعات باید دقیق و صحیح باشد به درخواست‌های ناقص و نامفهوم پاسخ داده نخواهد شد.

نکته ۳: این سامانه منحصرا جایگزین مکاتبات و مراجعات حضوری برای ثبت درخواست‌ها است. در صورت داشتن هرگونه سوال منحصرا باید از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور سوالات خود را مطرح نمایید.

تذکر مهم: ثبت درخواست التزامی برای قبول درخواست ایجاد نمی‌کند و نیازمند بررسی و اظهار نظر می‌باشد.

ب: نحوه اقدام ثبت درخواست:

۱- به آدرس اینترنتی http://darkhast.sanjesh.org مراجعه نمایید.

۲- بخش‌های مشخص شده، شامل: نوع شخص، نام و نام خانوادگی، نام پدر، شماره ملی، تلفن همراه و کد امنیتی ارائه شده مطابق تصویر زیر را وارد و بر روی دکمه ثبت کلیک کنید.

نکته: درج آدرس پستی اختیاری است.

۳- بر روی دکمه ثبت کلیک کنید.

۴- در صفحه بعد کد پیامک شده به تلفن همراه خود را وارد نمایید.

۵- در این بخش تصویر مدارک و مستندات مورد اشاره در بند الف را ثبت و در قسمت اضافه کردن پیوست، تصویر یا تصاویر مدارک خود را بارگذاری نمایید.

۶- در انتهای صفحه بر روی گزینه ثبت کلیک کنید. پس از ثبت، به شماره تلفن همراه شما یک شماره نامه و یک کد رهگیری برای درخواست شما ارسال می‌شود که نگهداری این اطلاعات به منظور دریافت و پیگیری پاسخ نامه ضروری است.

ج: روش‌های تهیه و نگهداری از شماره نامه و کدرهگیری

۱- تهیه اسکرین شات از صفحه و ذخیره آن در تلفن همراه و یا رایانه

۲- تهیه پرینت از اطلاعات ارائه شده

۳- تهیه عکس از اطلاعات ارائه شده با تلفن همراه از روی رایانه

۴- در صورت نداشتن پرینتر میتوانید گزینه پرینت را در مرورگر خود انتخاب و گزینه انتخاب پرینتر رو بر روی ذخیره به صورت PDF انتخاب و شماره رهگیری را به عنوان نام و یا هر مورد دیگر دلخواهی ثبت و در پوشه مورد نظر خود در تلفن همراه و یا رایانه ذخیره نمایید

۵- یادداشت نمودن شماره نامه و رهگیری

د: نحوه پیگیری درخواست‌های ثبت شده

۱- مراجعه به سایت rahgiri.sanjesh.org

۲- درج شماره نامه و کدرهگیری دریافتی از سامانه سیستم ارسال درخواست ارباب رجوع

۳- درج کد نمایش داده شده

۴- کلیک بر روی گزینه مشاهده

تذکر: در صورت مواجهه با مشکلات احتمالی برای اراسال درخواست جهت راهنمایی از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی به نشانی https://request.sanjesh.org نسبت به ثبت سوال خود اقدام فرمایید.

و: نکات مهم و ضروری:

این سامانه صرفاً جهت ارسال درخواست‌هایی است که نیاز به مستندات از قبیل نامه، مدارک شناسایی و درخواست مکتوب دارند می‌باشد لذا ضرروی است متقاضیان گرامی بهمراه مستندات متن درخواست را که حاوی اطلاعات شناسنامه ایی، ثبت نامی، نشانی و نوع درخواست از طریق این سامانه ارسال نمایند.

ضمناً برای دریافت راهنمایی برای آن دسته از مطالبی که جنبه اطلاع رسانی دارند با موضوع‌هایی مانند دریافت شماره پرونده، داوطلبی، کد رهگیری، سوال در خصوص مراحل برگزاری آزمون، اشکلات بوجود آمده در زمان ثبت نام و ... از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی به نشانی https://request.sanjesh.org سازمان اقدام نمائید.
اطلاعات باید دقیق و صحیح باشد به درخواست‌های ناقص و نامفهوم پاسخ داده نخواهد شد.   بیشتر بخوانید: نتایج کنکور دکتری سال ۹۹ اعلام شد انتهای پیام/ برچسب ها: سازمان سنجش درخواست الکترونیکی مراجعه غیر حضوری کنکور

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان سنجش درخواست الکترونیکی مراجعه غیر حضوری کنکور سازمان سنجش آموزش کشور ارسال درخواست شماره نامه تلفن همراه ثبت درخواست درخواست ها برگه دست ثبت نام بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۲۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است

به گزارش قدس آنلاین، در گزارش رسانه‌ای حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی آمده است: پیرو نظارت کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین، موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان که پیش از این نیز با پیگیری‌های کمیسیون مراحل راه‌اندازی و فعالیت ابتدایی آن آغاز شده بود، مورد رسیدگی قرار گرفت.

پژمانفر افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم، موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده بود و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ (یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اجرایی نشده بود) در مراحل اولیه و استقرار سامانه، اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه، در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین‌نامه‌ها و مقررات اجرا شدند.

وی عنوان کرد: به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال ١٤۰۱ و ١٤٠٢، ‌سازمان‌های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش، فعالیت‌های مصوب درخصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها، از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می‌پذیرد.

رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در جلسه مورخ ۱۴۰۳/۲/۹ که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل‌پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند.

پژمانفر ادامه داد: مطابق این گزارش تابحال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و ایضاً با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

وی یادآور شد: مدیران سامانه اظهار داشتند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود (یعنی تولد، ازدواج، طلاق و وفات) از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک را انجام دهد.

پژمانفر خاطرنشان کرد: در بخش دیگری از جمله و با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک، مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاه‌ها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد، ضمن ارجاع به مرجع قضایی (مطابق قانون) برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • جزئیات ترمیم معدل داوطلبان کنکور اعلام شد
  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی