تقدیر و نامه رسمی دانشگاه ها و مراکز گردشگری جهان به پروفسور محمد شریف ملک زاده بابت اولین اختراع در صنعت گردشگری جهان
تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۵۴۷۵
طی نامه های رسمی ارسال شده دکتر فارگاس سانچز استاد تمام دانشگاه هولوا اسپانیا
و جناب پالین نگان مدیر ارشد بازاریابی دانشکده مدیریت هتلداری و گردشگری دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ
و پروفسور کای چون رئیس دانشکده ، استاد مسئول و استاد مدیریت مهمان نوازی بین المللی در بنیاد والتر کووک و دانشکده مدیریت گردشگری و هتلداری دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ
و پروفسور دانیل فسن مایر از انیستیتو گردشگری اریک فیدمن دانشگاه فلوریدا آمریکا
و پروفسور اوریس واگن سیل از انیستیتو گردشگری لوسرن سوییس
و دکتر فانی وونگ ریئس مطالعات گردشگری ماکائو چین
و ایریس یوآن از مرکز تبادالت بین الملل دانشکده گردشگری شنگهای دانشگاه شانگهای چین
و دکتر عبدالحق محتاج از انیستیتو عالی گردشگری تانگر مراکش
و خانم مرسده کارنواز از مرکز ملی کارشناسان خبره معاصر مادرید اسپانیا
و جناب خوزه کاستا رئیس دانشکده توسعه و برنامه ریزی گردشگری پرتقال
و دکتر کنت اومبونگی رئیس دانشکده یوتاکی کنیا
چندین دانشگاه معتبر جهانی
مراتب تبریک خود را به پروفسور محمدشریف ملکزاده بابت دریافت اولین جایزه و اختراع در صنعت گردشگری جهان تقدیر نمودند
.بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان

منبع: الف
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
تمدید تفاهمنامه ۳۰ ساله دانشگاه تهران برای مدیریت پایدار جنگل پژوهشی خیرود
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران اعلام کرد: با گذشت نزدیک ۶ دهه از مدیریت پایدار جنگل بخش آموزشی–پژوهشی خیرود در جنگلهای هیرکانی توسط دانشگاه تهران، تفاهمنامه مدیریت پایدار این بخش توسط دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برای سی ساله سوم منعقد میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر مهدی قربانی، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به سابقه نزدیک ۶۰ ساله مدیریت جنگل آموزشی-پژوهشی خیرود توسط این دانشکده، درباره تاریخچه واگذاری مدیریت این جنگل به دانشگاه تهران، گفت: براساس قرارداد منعقد شده بین سازمان جنگلبانی ایران و دانشکده کشاورزی کرج(دانشگاه تهران) در ۲۴ آذر ماه ۱۳۴۳ و همچنین موافقتنامه شماره ۱۳۵۸۱ مورخ ۱۵ بهمن ماه ۱۳۴۵ دانشکده کشاورزی کرج، جنگل خیرود در اختیار دانشکده جنگلداری قرار گرفته بود.
وی با بیان اینکه مدیریت بهینه جنگل آموزشی-پژوهشی خیرود در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه تهران است، افزود: بر اساس توافقی که بین دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور حاصل شده است، مقرر شد طرفین پس از انجام بررسیهای لازم تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۱، نسبت به تمدید تفاهمنامه سی ساله سوم اقدام کنند.
قربانی خاطرنشان کرد: جنگل آموزشی-پژوهشی خیرود یک الگوی موفق در سطح ملی و بینالمللی است و حفظ این جنگل بینظیر در سطح ملی و حتی در مقیاس جهانی به عنوان جنگلی مدل و نیمرخ کاملی از جنگلهای هیرکانی، نیازمند ادامه همکاریهای مشترک سازمان منابع طبیعی و دانشگاه در راستای مدیریت بهینه جنگل است.
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری نشست هماندیشی مدیریت پایدار جنگل آموزشی - پژوهشی خیرود دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با حضور مدیران سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی در سوم بهمن ماه ۱۴۰۱، ادامه داد: امیدوارم با ارائه مدل نمونه جهت برونرفت از چالشها و ارائه راهکارها برای مدیریت پایدار جنگلهای شمال کشور، در تعامل دولت و دانشگاه و استفاده از ظرفیتها و راهکارهای علمی محققان دستیافتنی شود.
قربانی خاطرنشان کرد: موضوع برنامه موقت حفاظتی- فنی جنگل خیرود(در دوره گذار) که توسط اعضای هیأت علمی گروه جنگلداری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران تهیه شده است، در نشست مشترک با مدیران ارشد سازمان منابع طبیعی مطرح و مقرر شد برای سالهای ۱۴۰۲ و بعد از آن، جهت تصویب و اجرا به شورای عالی جنگل سازمان ارائه و سپس اجرایی شود.
انتهای پیام