Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی پورفتح، مدیر پژوهش‌های کاربردی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سامانه ملی رادیولوژی از راه دور برای مبتلایان به ویروس کرونا اظهار کرد: همزمان با بروز بیماری کرونا کنسرسیومی بین دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه تهران تشکیل دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بعد از راه اندازی سامانه ملی رادیولوژی از راه دور برای مبتلایان به ویروس کرونا در ابتدا با مالکیت داده‌های آن مشکل داشتیم؛ چرا که برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی مسئولیت‌هایی را در این حوزه بر عهده ما می‌گذاشتند، اما در حال حاضر مشکلات آن با گذراندن چند جلسه حل شد و در وضعیت خوبی به سر می‌بریم و همکاران با جمع آوری داده‌ها در حال تکمیل دیتابیس سامانه هستند و تحلیل‌هایی را به منظور تحقق آن ارائه خواهند داد.

پور فتح تصریح کرد: بحث حقوقی مالکیت داده‌های سامانه ملی رادیولوژی از راه دور برای مبتلایان به ویروس کرونا یک موضوع جدی در کشور ما بوده که باید حل شود، متاسفانه برخی از همکاران در حوزه پزشکی داده‌های بیماران را جزو داده‌های خود می‌دانند در حالی که اطلاعات بیماران نباید مشخص شود.

او ادامه داد: بعد از مشخص شدن اطلاعات بیمار مبتلا به کرونا و نتیجه جواب آزمایش او باید داده‌ها در دسترس باشند تا بتوان روی آن‌ها تحلیل کرد. در واقع بستن اطلاعات باعث می‌شود تا داده‌ها تحلیل نشوند؛ چرا که تحقق آن‌ها تنها به داشتن و در دسترس بودن دیتا‌های بزرگ انجام خواهد شد.

مدیر پژوهش‌های کاربردی دانشگاه تهران تاکید کرد: راه اندازی سامانه ملی رادیولوژی از راه دور برای مبتلایان به ویروس کرونا چند ماهی زمان برد و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت‌های خوبی در این حوزه انجام شد، اما در حال حاضر این سامانه در دسترس بیمارستان امام خمینی (ره) قرار دارد و اگر بتوانیم تعداد بیمارستان‌ها را در این عرصه افزایش دهیم و با اجازه آنان اطلاعات سی پی آر سینه بیماران در اختیار ما قرار بگیرد، داده‌های بزرگ تری در دسترس مان بوده و به راحتی می‌توانیم مزیت‌های بدن بیمار را شناسایی کنیم.

در اختیار قرار گرفتن یک خوشه تخصصی برای دانشگاه تهران به منظور مقابله با ویروس کرونا

پور فتح اظهار کرد: به منظور طراحی این سامانه، یک خوشه تخصصی در اختیار ما قرار گرفت و باید گفت که این خوشه مشورتی اقتصاد کلان و سرمایه اجتماعی متشکل از افراد بازنشسته، مدیران پیشین و فعلی و رابطان با هیئت دولت بود.

او با بیان اینکه خوشه مشورتی متشکل از ۵ کارگروه اصلی است، تاکید کرد: کار گروه تخصصی، گروه تشخیص و مقابله با ویروس کرونا با رویکرد بیوفیزیکی، کارگروه زیست حسگر‌ها و کیت‌های تشخیص کووید ۱۹، کارگروه روش‌های ارائه درمان و تولید واکسن کرونا، کارگروه سیستم‌های هوشمند آنالیز داده‌ها و کارگروه امنیت غذایی شامل خوشه مشورتی است که در این زمینه فعالیت‌های خوبی انجام داده است.

مدیر پژوهش‌های کاربردی دانشگاه تهران درباره پیشنهادات مطرح شده به منظور رفع مشکلات سامانه ملی رادیولوژی از راه دور برای مقابله با بیماران کرونایی گفت: پیشنهادات زیادی در این زمینه مطرح شد که از آن می‌توان به تحرک اقتصاد و حمایت از کارگران نام برد، هم‌چنین در قالب این کارگروه‌ها سیاست‌گذاری فاصله‌گذاری اجتماعی و ابعاد آن هم بررسی شده است.

او با اشاره به کارگروه تخصصی تشخیص و مقابله با ویروس کرونا با رویکرد بیوفیزیکی،گفت: عنوان پژوهشی این پروژه که که ذیل آن پایان‌نامه‌های فراوانی تعریف شده است «شناسایی بیوفیزیکی ساختمان اتمی و دینامیک مولکول‌های سطح ویروس و گیرنده‌های سلول‌های ریه» بود و باید گفت که در این پژوهش به دنبال عواملی بودیم تا گیرنده‌های ویروس نتوانند به گیرنده‌های ریه وصل شوند.

پور فتح ادامه داد: طراحی و ساخت سیستم شناسایی الکترومغناطیسی ویروس به صورت Real Time و مقابله حرارتی و الکترواستاتیکی با ویروس کرونا و تولید ماسک‌های مناسب با ترکیبات جاذب ویروس از دیگر پژوهش‌های ما در دانشگاه تهران بوده است.

او درباره کارگروه روش‌های ارائه درمان و تولید واکسن کرونا بیان کرد: این کارگروه با مشارکت بخش خصوصی انجام شد و توانستیم به موفقیت‌هایی دست یابیم. در این کارگروه سیستم‌های هوشمند آنالیز داده‌ها، دستگاه کمک تنفسی خانگی و لوکال با همکاری شرکت مستقر در دانشگاه تهران طراحی و ساخته شد تا بتوانیم تلاش زیادی در جهت رفع هرچه سریع‌تر ویروس کرونا داشته باشیم.

پور فتح درباره مزیت‌های سامانه ملی رادیولوژی گفت: سامانه ملی رادیولوژی از راه دور برای بیماران مبتلا به کرونا طراحی و ساخته شد که کار تشخیص را برای بسیاری از بیماران مناطق دورافتاده امکانپذیر ‌کند.

بیشتر بخوانید

حضور دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه بستگی به تصمیمات ستاد کرونا دارد خوابگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی تا بهبود نسبی شیوع کرونا دایر نمی‌شوند آخرین اقدامات دانشگاه الزهرا(س) برای مقابله با ویروس کرونا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه تهران ویروس کرونا مقابله با ویروس کرونا دانشگاه تهران علوم پزشکی داده ها پور فتح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۹۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، حسن جهانیان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: سامانه‌های هوشمند توزین در حال حرکت استان در فروردین ماه امسال بیش از ۱۷۹ هزار تردد از وسایل نقلیه باری را رصد و پایش کرده و بیش از ۱۹ هزار تخلف اضافه تناژ بالای ۱۰ درصد مجاز شناسایی شده است که این میزان از تخلفات معادل بیش از ۱۰ درصد تردد وسایل نقلیه سنگین می باشد.

او افزود: با توجه به اینکه یکی از علل اصلی تخریب رویه راه‌ها و ابنیه آن اضافه بار وسایل نقلیه سنگین است بنابراین کنترل و شناسایی وسایل نقلیه سنگینی که دارای اضافه بار غیرمجاز هستند اهمیت بالایی در حفظ راه و کاهش هزینه‌های نگهداری آن دارد.

جهانیان گفت: بدین منظور اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران کریدور‌های اصلی حمل بار در استان را مجهز به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت کرده است.

او افزود: مهمترین شاخصه سامانه توزین در حال حرکت WIM کنترل وزن وسایل نقلیه در حال حرکت بدون نیاز به توقف آنهاست که مزایایی، چون عدم اتلاف زمان، صرفه جویی سوخت و حذف نیروی انسانی را به همراه دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: این سامانه با استفاده از سنسور‌های نصب شده در سطح جاده وسایل نقلیه متخلف دارای اضافه تناژ را به صورت هوشمند شناسایی کرده و اطلاعات آن را به صورت برخط به پاسگاه پلیس راه ارسال می‌کند. در مرحله بعد در باسکول‌های ثابت پلیس راه وسیله نقلیه خاطی به طور دقیق وزن شده و نسبت به اعمال مقررات از جمله اعمال جریمه، تخلیه بار و معرفی راننده و شرکت متخلف به کمیسیون رسیدگی به تخلفات ناوگان باری در این اداره کل اقدام می‌گردد. "

او افزود: از دیگر مزایای استفاده از این تکنولوژی شناسایی تخلف سرعت وسایل نقلیه سنگین، شناسایی وسایل فاقد بار نامه و مجوز حمل بار و تشکیل پایگاه آماری جامع از حمل و نقل بار در استان جهت برنامه ریزی و مدیریت بر آن است.

دیگر خبرها

  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • چگونگی استفاده بیماران از سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین
  • مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد: راه اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی