Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، از ترانزیت بالغ بر ۶۸ هزار تن کالا از استان گیلان در هفت ماهه امسال خبر داد و گفت: با افزایش ۱۰ درصدی ترانزیت ورودی استان و کاهش ۷۷ درصدی ترانزیت خروجی از استان مواجه هستیم.

فریبرز مرادی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت ترانزیت کالا از استان گیلان، اظهار کرد: طی هفت ماهه نخست سال جاری ۶۸ هزار و ۱۶۰ تن کالا از استان ترانزیت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در مدت مذکور ۴۵ هزار و ۶۷۹ تن از مرز آستارا و ۲۲ هزار و ۴۸۱ تن از مرز انزلی ترانزیت شده است، افزود: طی این مدت ۴۵ هزار و ۸۴۹ تن کالای ترانزیتی از مرزهای استان وارد و ۲۲ هزار و ۳۱۱ تن کالا از استان خارج شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، از افزایش ۱۰ درصدی ترانزیت ورودی استان و کاهش ۷۷ درصدی ترانزیت خروجی از استان خبر داد و تصریح کرد: آرد و چای عمده ترین کالاهای ترانزیت شده طی مدت مذکور هستند.

مرادی با بیان اینکه ۹۲ هزار و ۳۴۷ تن کالا از مرز آستارا وارد کشور شده است، گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۴ درصد رشد داشته و عمده کالاهای وارداتی از مرز آستارا انواع تخته بوده است.

وی اضافه کرد: در هفت ماهه نخست سال جاری همچنین بالغ بر ۴۱۲ هزار تن کالا از مرز آستارا صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸درصد رشد را نشان می دهد. میوه و تره بار نیز عمده کالاهای صادر شده از مرز آستارا در مدت مذکور هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، با اشاره به میانگین تردد روزانه ۲۰۹ دستگاه کامیون از مرز آستارا، خاطرنشان کرد: ۲۲ هزار و ۵۵۶ دستگاه کامیون طی این مدت به مرز آستارا وارد و ۲۲ هزار و ۷۰۸ دستگاه کامیون نیز از این مرز خارج شده است. همچنین طی این مدت هشت دستگاه وسیله نقلیه مسافری به مرز آستارا وارد و دو دستگاه وسیله نقلیه مسافری از این مرز خارج شده اتس.

وی در ادامه به تشریح وضعیت تردد هفت ماهه مسافر از مرز آستارا پرداخت و عنوان کرد: در این مدت با میانگین تردد روزانه ۲۳۵ نفر مسافر حدود ۵۰ هزار و ۶۱۸ نفر مسافر از مرز آستارا تردد کرده اند که از این تعداد ۲۵ هزار و ۸۸۴ نفر مسافر وارد و ۲۴ هزار و ۷۳۴ نفر مسافر نیز از این مرز خارج شده اند.

به گزارش ایسنا، چهار شرکت حمل و نقل بین المللی کالا، یک شرکت حمل و نقل بین المللی مسافر و ۱۲۰ نمایندگی شرکت های حمل و نقل بین المللی کالا در حال حاضر در استان گیلان مشغول فعالیت هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی ترانزیت کالا آستارا بندر انزلي درصدی ترانزیت مرز آستارا کالا از استان مرز آستارا تن کالا نفر مسافر حمل و نقل ۲۲ هزار خارج شده هفت ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳۳ درصدی حوادث گازی در ایلام

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از کاهش ۳۳ درصدی حوادث گازی در طول سال گذشته خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲، ۱۰ حادثه مربوط به مشترکان در سطح استان رخ داده که پنج مورد مربوط به حادثه شهری و پنج مورد حادثه روستایی بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان ایلام، محمود کشاورز با اشاره به اینکه سال گذشته دو نفر در اثر حوادث گازی آتش‌سوزی و گاز گرفتگی فوت کرده بودند، اظهار کرد: علت حادثه گازگرفتگی منجر به فوت استفاده از وسایل پخت و پز (پلوپز سیار و غیره) به عنوان وسیله گرمایشی بوده است.

وی افزود: از عوامل حوادث آتش سوزی‌های رخداده استفاده از وسیله گازسوز غیراستاندارد نشت از شیلنگ گاز به علت فرسودگی، پارگی، پوسیدگی شیلنگ، نشت از شیلنگ، عدم یا نقص در بست، نشت گاز به علت فقدان ترموکوپل در وسایل گازسوز، قرار گرفتن ماده قابل اشتعال (پرده) در مجاورت شعله آتش وسایل گازسوز بوده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به بعضی علل ریشه‌ای در حوادث مصرف کنندگان گاز طبیعی، خاطرنشان کرد: شرکت‌های گاز استان در کنترل این شاخص‌ها هیچ گونه نقشی ندارند و تنها تزریق ماده بودار کننده و پایش دوره‌ای آن را برعهده دارد، این شرکت‌ها فراتر از الزامات قانونی نسبت به پایش این شاخص اقدام کرده است.

کشاورز تاکید کرد: شرایط اقتصادی جامعه، میزان تعهد و مسئولیت‌پذیری سازندگان ابنیه در کیفیت ساخت‌وساز، کیفیت نظارت مهندسان سازمان نظام مهندسی در ساخت و ساز، کیفیت مصالح مورد استفاده در ابنیه شامل دودکش و غیره، انتخاب سیستم گرمایشی مناسب، کیفیت ساخت تجهیزات گازسوز، منازل استیجاری، عدم الزام بازرسی سازمان نظام مهندسی از سیستم لوله کشی گاز در حین خرید و فروش و یا رهن و اجاره اماکن، میزان آگاهی مصرف کنندگان گاز طبیعی، فرهنگ عمومی شهروندان در توجه به توصیه‌های ایمنی از دلایل حوادث گازی در این استان بوده است.

وی از کاهش ۳۳ درصدی حوادث گازی در طول سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل‌تر از آن خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۰ حادثه مشترکان در سطح استان رخ داده که پنج مورد مربوط به حادثه شهری و پنج مورد حادثه روستایی بوده است.

کد خبر 751343

دیگر خبرها

  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات از استان کرمانشاه
  • کاهش ۳۳ درصدی حوادث گازی در ایلام
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • کاهش رشد منفی موالید سالیانه در گیلان
  • قیمت طلا و سکه امروز 16 اردیبهشت 1403
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • فیلم/ ترافیک سنگین شبانگاهی در جاده‌های خروجی گیلان
  • ترافیک سنگین در محورهای خروجی گیلان