Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر نادر توکلی در گفت‌‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا با بیان این‌‌که شرایط کرونا در تهران مناسب نیست، اظهار کرد: در استان تهران از 175 بیمارستان، حدود 100 بیمارستان در سطح شهرستان‌های استان تهران و 65 بیمارستان در شهر تهران، به‌طور مستقیم با درمان بیماران کووید19 درگیرند و بقیه بیمارستان‌‌ها نیز به طور غیرمستقیم با این بیماری درگیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ارائه مثالی ادامه داد: بیماری که در یک مرکز تک‌‌تخصصی با مشکل قلبی مراجعه می‌‌کند، ممکن است همزمان به کووید۱۹ نیز آلوده باشد یا فردی که تصادف می‌‌کند ممکن است همزمان به کرونا نیز آلوده باشد بنابراین تعدادی بیمار آلوده به کرونا نیز به دلیل بیماری‌‌های دیگر به بیمارستان‌‌ها مراجعه می‌‌کنند و این امر، سایر بیمارستان‌‌ها را نیز به‌صورت غیرمستقیم، درگیر کرونا می‌‌کند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

توکلی درباره آمار بستری کرونا در تهران تصریح کرد: بالغ بر 5500 نفر در تهران بستری هستند که این تعداد، 30 درصد از ظرفیت قابل بستری در بخش‌‌های مختلف را به خود اختصاص داده است.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلان‌‌شهر تهران با بیان این‌‌که وضعیت بیمارستان‌‌ها به‌صورت روزانه مدیریت می‌‌شود، متذکر شد: با همکاری اورژانس تهران، بر اساس نواحی مختلف جغرافیایی شهر، بیماران را در شرق، غرب، شمال، جنوب و مرکز تهران، توزیع می‌‌کنیم و با عدم پذیرش بیمار، مواجه نیستیم اما وقتی بیمار وارد بخش اورژانس بیمارستان می‌‌شود، متخصصین اورژانس بیمار را ویزیت می‌‌کنند و ممکن است در بخش بستری تخت خالی موجود نباشد و بیمار در اورژانس می‌‌ماند تا بنا به صلاحدید، تخت‌‌های جدیدی به کرونا اختصاص یابد یا بخش‌‌های غیرکووید به بخش‌‌های کووید تبدیل ‌‌شوند.

وی با بیان این‌‌که تعداد بستری‌‌ها بالاست، خاطرنشان کرد: این‌‌که عنوان می‌‌شود مرگ و میر کرونا بالاست؛ به این دلیل است که تعداد افراد آلوده بالاست اما از همه افراد آلوده، تست پی‌‌سی‌‌آر گرفته نمی‌‌شود و بیشتر از افرادی تست گرفته می‌‌شود که علامت‌‌دار یا دارای علائم شدید بیماری هستند و بنابراین نسبت مرگ ومیر به تعداد افراد مبتلا، بالا به نظر می‌‌رسد.

توکلی تأکید کرد: یکی از مشکلاتی که در بیماری کرونا وجود دارد، این است که علائم تدریجی شروع می‌‌شود و افراد، بسیاری از علائم مانند سردرد ، خستگی، کوفتگی و تهوع را ناشی از خستگی و فشار کاری روزانه تلقی می‌‌کنند و از بیماری غافل می‌‌شوند بنابراین آنچه اهمیت دارد این است که افراد بدانند در صورت مشاهده هرگونه علائم مانند سردرد، تهوع، بی‌‌اشتهایی، کوفتگی و نه لزوماً تنگی نفس، شک به ابتلا به کووید19 بسیار بالاست.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلان‌‌شهر تهران گفت: افراد دارای علائم باید در وهله اول به کلینیک‌‌های سرپایی، درمانگاه‌‌ها و مراکز سرپایی کرونا مراجعه کنند و نباید در نخستین مرحله به بیمارستان‌‌ها مراجعه کنند البته در صورتی که افراد به تنگی نفس مبتلا شوند باید به بیمارستان مراجعه کنند.

توکلی یادآور شد: بدحال شدن بیماران کرونایی، عمدتاً در هفته دوم بیماری رخ می‌‌دهد و در هفته اول، ممکن است سیر بیماری آرام باشد و در هفته دوم، افراد دچار عارضه شوند؛ مشکلی که در این زمینه وجود دارد این است که افراد، عموماً در هفته اول متوجه ابتلای خود به بیماری نمی‌‌شوند و به سرکار می‌‌روند؛ استرس و فشار کاری و استراحت نکردن، می‌‌تواند باعث افزایش وخامت بیماری شود و بنابراین افرادی که حتی علائم خفیف دارند باید حتماً خواب خوب، استراحت کافی و تغذیه مناسب داشته باشند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کووید۱۹ آمار بستری کرونا کرونا سردرد تهوع سردرد تهوع کووید۱۹ بیماران کرونایی آمار بستری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۴۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • علائم فشار خون بالا