Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@14:09:01 GMT

عدم حمایت سازمان‌های بیمه‌گر از بیماران کرونایی

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۴۳۴۴

عدم حمایت سازمان‌های بیمه‌گر از بیماران کرونایی

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی ابراهیمی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به برخی انتقادها مبنی بر عدم حمایت سازمان‌های بیمه از بیماران کرونایی، اظهار داشت: بله، متأسفانه شاهد عدم اجرای پروتکل‌های مربوط به کرونا هستیم، واقعیت این است که در تمام دولت‌هایی که پروتکل کرونا به شکل کامل اجرا می‌شود بخشی از کار مربوط به بیمه‌ها است یعنی باید پوشش بیمه‌ای به طور ۱۰۰ درصد انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه ۳۰ تا ۴۰ میلیونی برای درمان کرونا

وی، عنوان کرد: اما در کشور ما حتی داروی «رمدسیویر» که البته اثرگذاری آن را به عنوان یک پزشک متخصص تأیید نمی‌کنم تحت پوشش تحت پوشش بیمه‌ی قرار ندارد.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی، بیان داشت: خانواده‌ها نه تنها باید با غم از دست دادن عزیزانشان کنار بیایند بلکه باید ۳۰ تا ۴۰ میلیون بابت هزینه درمان پرداخت کنند و این ظلم است.

ابراهیمی با بیان اینکه در برخی کشورها تضمین، توسعه و دسترسی به خدمات درمانی تسهیل شده مثلاً بعضی کشورها ۶۰۰ میلیون یورو پیش پرداخت به بیمه‌ها را داشته‌اند، گفت: موضوع دیگر استهمال حق بیمه‌ها و کاهش نرخ بیمه تأمین اجتماعی هم برای کارگر و هم کارفرما است.

وی، تاکید کرد: در عوض دولت باید این حق و حقوق را پرداخت کند.

سازمان‌های بیمه‌گر موظف به اجرای پروتکل‌های کرونا هستند

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یک میلیارد یورو از سوی رهبری به بخش کرونا تخصیص پیدا کرده است، این اعتبار صرفاً باید در حوزه کرونا هزینه شود که موضوع بیمه نیز از زیرشاخه‌های اصلی کنترل کرونا است، افزود: زمانی که بیمار به علت عدم حمایت بیمه و یا نداشتن پوشش بیمه‌ای نتواند خود را درمان کند، پیامد آن افزایش مبتلایان به کرونا است.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه ما در برخی کشورها شاهد معافیت موقت بازپرداخت حق بیمه و پرداخت بیمه بیکاری به پرسنل و افراد تحت پوشش هستیم، تصریح کرد: ورود جدی دولت در بخش بیمه ضروری است، از طرفی سازمان‌های بیمه گر هم در بخش خصوصی و هم دولتی موظف به اجرای پروتکل‌های کرونا هستند.

وی، تصریح کرد: بر خلاف تصور پروتکل تنها استفاده از ماسک نیست بلکه اجرای کامل پوشش بیمه‌ای نیز از اهمیت بسیار مهمی برخوردار است، نمی‌توان گفت پروتکل بهداشتی کرونا رعایت شود اما نسبت به مسائل بیمه‌ی بی توجهی شود.

بیمه فقط برای روزهای خوش نیست

عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بیمه سلامت کشور با بیان اینکه روزانه چندین هزار نفر مبتلا به کرونا در کشور شناسایی می‌شود، از این تعداد حداقل ۱۰ درصد نیاز به بستری شدن و دارو دارند، عنوان کرد: بنابراین و حتماً باید تحت پوشش بیمه‌ای قرار بگیرند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه وظیفه دولت است که در خصوص بیمه ورود کند، سیاست گذاری بیمه مربوط به شورای عالی بیمه زیر نظر رئیس جمهور و وزارت بهداشت است، افزود: متأسفانه دولت این قضیه را رها کرده است انتظار داریم دولت مسائل بیمه را رفع و از آن طرف نیز بیمه‌های خصوصی و دولتی پروتکل‌ها را در شرایط فعلی که مردم گرفتار هستند پای کار بیایند، نمی‌شود که فقط برای روزهای خوش باشند.

کد خبر 5057367

منبع: مهر

کلیدواژه: یحیی ابراهیمی بیمه شیوع کرونا نماینده سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا بوشهر شهرکرد نیروی انتظامی گرگان کرمانشاه شهادت امام رضا ع هفته ناجا سانحه تصادف مواد مخدر ستاد ملی مقابله با کرونا سازمان های بیمه پوشش بیمه ای پروتکل ها تحت پوشش بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۴۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم

امیرحسام علیرضایی به بهانه روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و همچنین روز جهانی تالاسمی، با بیان اینکه ۱۸ اردیبهشت به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده درباره وضعیت بیماری‌هایی از این دست اظهار کرد: ام‌اس، تالاسمی، هموفیلی جزو موارد پرتکرار بیماری‌های خاص به حساب می‌آیند. بررسی‌ها بیانگر این است حدود ۱۰۰ هزار نفر در کشور به بیماری ام‌اس مبتلا هستند. همچنین میزان ابتلا به بیماری‌های تالاسمی و هموفیلی به ترتیب  ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر و ۱۴ هزار نفر است. سرطان جزو بیماری‌های صعب‌العلاج به حساب می‌آید و برآوردها حاکی از آن است حدود ۴۰۰ هزار نفر در کشور با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر، ۳۸ هزار و ۹۵۱ بیمار دیالیزی در ۶۸۲ بخش دیالیز تحت درمان قرار دارند. همچنین تعداد تخت و دستگاه‌های دیالیزی موجود در کشور معادل ۹ هزار و ۱۹۹ مورد است. ۵ قلم از لوازم مصرفی دیالیز، تولید داخلی است و ۲نوع دستگاه دیالیز در کشور تولید می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره وضعیت دارویی بیماران دیالیزی گفت: داروهای اساسی بیماران دیالیزی به صورت رایگان در اختیار آن ها قرار می‌گیرد.

بیمه رایگان برای تمام بیماران خاص

علیرضایی با اشاره به وضعیت پوشش بیمه‌ای بیماران خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: تمام بیماران خاص از پوشش بیمه‌ای رایگان برخوردار هستند. اعتبار ۷ هزار میلیارد تومانی برای صندوق بیماری‌های خاص‌ و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۲ درنظر گرفته شده بود اما با توجه به افزایش تعداد بسته‌های خدمتی، این مبلغ به افزایش بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیاز دارد.

وی درباره اقدامات وزارت بهداشت در ارتباط با بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج توضیح داد: «تدوین بسته‌های جامع تشخیص و درمان بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج  با پوشش حمایتی از محل بیمه‌های پایه و صندوق بیماران صعب العلاج»، «افزایش تعداد بیماری‌های تحت پوشش»، «افزایش خدمات در هر بسته حمایتی» و «تشکیل کمیته های مشورتی علمی مرتبط در معاونت درمان» جزو اقدامات وزارت بهداشت در زمینه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به حساب می‌آید.

برنامه وزارت بهداشت برای افزایش حمایت‌ها از بیماران خاص و صعب‌العلاج

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت درباره اقدامات وزارت بهداشت در خصوص بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در سال جاری گفت:  «افزایش حفاظت مالی»، «کمک به تامین هزینه‌ها از محل اعتبارات بیمه پایه و صندوق بیماران خاص» و «افزایش بیماری‌های تحت پوشش» از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.

وی با بیان اینکه ۱۸ اردیبهشت، روز جهانی تالاسمی است، اظهار کرد: در حال حاضر، حدود ۱۹ هزار بیمار در سامانه تالاسمی کشور ثبت‌شده‌اند که ۱۵هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد جزو «تالاسمی ماژور» هستند. همچنین ۲ هزار و ۸۰۰ نفر جزو بیماران «اینترمدیا» و یک هزار بیمار نیز جزو «سیکل‌سل» و سایر اختلالات هموگلوبینوپاتی هستند.

علیرضایی درباره مراکز خدمات تخصصی تزریق خون در کشور برای بیماران تالاسمی نیز گفت: ۲۴۰ بخش مرکز خدمات تخصصی تزریق خون در بیمارستان‌های دولتی به بیماران خدمات مورد نیاز را ارائه می‌دهند. خدمات مراکز تخصصی تزریق خون شامل تزریق خون ،  تزریق داروهای ویژه آهن‌زدا و  سایرخدمات معمول می‌شود. همچنین آزمایش‌های تخصصی مانند فریتین، MRI.T۲، توانبخشی و دندانپزشکی در ۳۰ قطب دانشگاهی انجام می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره جامعه آماری مبتلایان به بیماری تالاسمی گفت: ۵ استان سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان، خوزستان، گیلان و مازندران نسبت به دیگر استان‌ها با بیماری تالاسمی بیشتر مواجه هستند.

چگونگی دسترسی و پوشش بیمه‌ای داروهای تالاسمی

وی درباره دسترسی به داروهای مورد نیاز بیماران تالاسمی گفت: داروهای آهن‌زدای تولید داخل شامل داروهای خوراکی و تزریقی به میزان کافی موجود است. همچنین داروهای برند خارجی بر اساس  مقررات در دسترس بیمارانی که به این داروها نیاز دارند، قرار می‌گیرد و به میزان ۹۷ درصد تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند. 

علیرضایی درباره کیفیت داروهای داخلی در مقایسه با داروهای خارجی گفت: بررسی و تایید کیفیت داروهای تولید داخل توسط ادارات ذی‌ربط در سازمان غذا و دارو انجام می‌شود.

اهمیت غربالگری بیماری تالاسمی در زوج‌ها

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره غربالگری بیماری تالاسمی در کشور گفت: پیش از ازدواج، غربالگری زوج‌ها انجام می‌شود و در صورت ناقل بودن زوج و تمایل به ازدواج، آزمایش ژنتیک والدین و جنین در مراکز دولتی با پوشش کامل بیمه‌ای انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی