Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مرتضی رحمان‌زاده» شهردار منطقه۱۳ با بیان اینکه در صورت وقوع حوادث غیرمترقبه مانند زلزله در مناطق شهری و ایجاد خسارت به شبکه معابر یا تجمیع آوار، ظرفیت شبکه راه‌ها کاهش می‌یابد، افزود: «با توجه به اجرای عملیات امدادی و تردد خودروهای امدادی درون و برون‌شهری به سمت محل حادثه و رفت‌وآمد شهروندان، مشخص شدن نقشه راه‌های اضطراری و جدا کردن مسیر خودروهای امدادی از خودروهای شخصی نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او ادامه داد: «از این‌رو نقشه‌های راه‌های اضطراری توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهیه شده که براساس این نقشه، یکی از مسیرهای اصلی‌ تردد خودروهای امدادی در شرق تهران بزرگراه شهید یاسینی در منطقه ۱۳ است.» او افزود: «براین اساس تابلوی راهنمای مسیر اضطراری در ابتدای ورودی بزرگراه، مسیر جنوب به شمال توسط ستاد بحران منطقه و همکاری معاونت حمل‌ونقل ترافیک نصب شد.» 
 

کد خبر 560129 برچسب‌ها حمل و نقل همشهری محله منطقه ۱۳ مدیریت بحران بزرگراه ترافیک - مقررات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حمل و نقل همشهری محله منطقه ۱۳ مدیریت بحران بزرگراه ترافیک مقررات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۴۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان

 اکبری مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان  گفت: محور خاش- سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری‌های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.

وی ادامه داد: طول کلی محور خاش- سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب ۶ قطعه اجرایی می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه برشمرد.

اکبری با بیان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می‌رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می‌رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش‌های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص‌های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • احداث ۴۶۲ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در آذربایجان غربی
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد
  • رفع ترافیک هسته مرکزی شهر کرج با گشایش ادامه بزرگراه ماهان
  • ترافیک پرحجم ولی در حال حرکت و بدون مشکل در تهران