Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@04:18:14 GMT

راه اندازی کارپوشه الکترونیکی در بانک پارسیان

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۶۴۶۸

راه اندازی کارپوشه الکترونیکی در بانک پارسیان

در زندگی پرشتاب امروزی و انبوه کارهای به جا مانده ،سامانه های الکترونیکی راهگشای بسیاری از مسائل شده اند.این سامانه ها به ویژه برای مدیران پرمشغله و پرسنل سازمان هایی اهمیت یافته اند که هرروز بزرگ و بزرگ تر می شوند و سامان دادن به امور آنها هرروز پیچیده تر می شود.

 

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ،  در این میان بانکداری الکترونیک جایگاه ویژه ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو بانک ها هم توجه خاصی را به آن معطوف کرده اند.یکی از خدمات بانکداری الکترونیک که چند سالی است توجه بانک های وطنی را به خود جلب کرده ،خدمات مدیریت سپرده های چند امضایی و تسهیل مدیریت امور حساب های بانکی اشخاص حقوقی است.

این سامانه ها ،امکاناتی را برای مشتریان حقوقی و صاحبان حساب های چندگانه فراهم می کنند تا بتوانند به صورت محدود و کنترل شده ،به حساب های موردنظر دسترسی داشته باشند و گزارش های مالی مورد نیاز را دریافت کنند.در واقع این خدمت،کارپوشه (کارتابل) الکترونیکی در اختیار اشخاص مجاز شرکت هاست ‌که بدون محدودیت مکانی و زمانی می توانند از آن استفاده کنند‌.

بانک پارسیان با راه اندازی سامانه ای با عنوان "پارس یار"، این خدمت را در اختیار مشتریان ویژه خود قرار داده است.این سامانه که با همکاری شرکت تامین خدمات سیستم های کاربردی کاسپین راه اندازی شده ابزاری است که اشخاص حقوقی درجه یک می توانند به کمک آن گردش وجوه حساب های بانکی خود در بانک پارسیان را پایش و با استفاده از گزارش های گوناگون آن، اطلاعات بانکی مورد نیاز را استخراج کنند.

سامانه یاد شده این امکان را برای مشتریان حقوقی درجه یک و صاحبان حساب های چند گانه فراهم می کند تا بتوانند به صورت محدود و کنترل شده امکان استفاده از برخی امکانات اینترنت بانک شرکت را در اختیار کارکنان خود متناسب با اختیارات آنها قرار دهند و صاحبان امضا یا افرادی که توسط آنها معرفی می شوند به تناسب سطح دسترسی مصوب هیات مدیره شرکت ،از خدمات بهره مند شوند.

از جمله دیگر قابلیت های سامانه "پارس یار" دریافت صورت حساب توسط افراد مجاز با جزئیات مربوطه است.همچنین از طریق این سامانه می توان گزارش چک های واگذار شده تا مشاهده نتیجه وصول چک ها را پیگیری کرد و مشخصات چک را در سیستم تعریف نمود تا در صورت مغایرت به کاربر بانک اخطار داده شود. محمد رحیم زاده عبدی ،مدیر سیستم های نرم افزاری و اطلاعاتی بانک پارسیان در این زمینه می گوید: این سامانه به منظور انجام عملیات بانکی روزمره از قبیل انتقال وجه و دریافت صورتحساب برای اشخاص حقیقی و حقوقی به صورت غیر حضوری و با امنیت بالا طراحی شده است. به گفته وی استفاده از انواع انتقال وجه عادی، پایا، ساتنا با قابلیت کارپوشه برای حساب های چندامضایی - مشاهده موجودی و صورتحساب - واریز دسته جمعی با امکان بارگذاری فایل در این سامانه طراحی شده است.

رحیم زاده عبدی، مخاطبین و مشمولین این طرح را کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که صاحب حساب های چند امضایی باشند اعلام کرد که می توانند از این سامانه بهره مند شوند.

وی خاطرنشان می کند در حال حاضرتنها بانک پارسیان جزو اولین بانک هایی است که مشتریان آن قادر به استفاده از خدمات این سامانه می باشند. مدیر سیستم های نرم افزاری و اطلاعاتی بانک پارسیان در پاسخ به این پرسش که در این سامانه چه پروتکل های امنیتی برای جلوگیری از سواستفاده های احتمالی به کار گرفته شده است، می گوید: در این سامانه از رمزنگاری نامتقارن اطلاعات و پیاده سازی امضای دیجیتال تراکنش ها برای امنیت سیستم استفاده شده است.

وی در مورد میزان استقبال از این سامانه می گوید: تاکنون این سامانه بر روی 360 دستگاه نصب شده است.

رحیم زاده عبدی در مورد چگونگی دسترسی به این سامانه برای اشخاص حقوقی یا صاحبان حساب های مشترک می گوید: فعال سازی برنامه از طریق مراجعه به شعبه و یا خانه پارسیان و فعال سازی حساب های از طریق شعبه امکان پذیر است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا باتوجه به لزوم گسترش خدمات غیرحضوری بانکی، بانک پارسیان طرح های جدید دیگری برای اشخاص حقوقی و حقیقی در این زمینه دارد،خاطرنشان می کند که سرویس های ارائه شده در همین سامانه در حال توسعه هستند و سامانه "پارس۲ "هم در دست اقدام است که به زودی به مرحله اجرا خواهد رسید. و بر پایه آن کلیه مشتریان بانک امکان استفاده از سامانه را جهت انجام امور بانکی خود خواهند داشت.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اینترنت بانک بانک پارسیان بانک پارسیان پول نیوز اینترنت بانک بانکداری الکترونیک بانک پارسیان حساب های چند اشخاص حقوقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۶۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برات الکترونیکی صادر شد

بانک مرکزی در ادامه برنامه های خود جهت توسعه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک های صادرات و تجارت اقدام کرد.   به گزارش ایسنا از روابط عمومی بانک مرکزی، به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‌‏/۰۰ سال ۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.     در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند.   لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.   مزایای برات الکترونیکی  برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:   قابلیت انتقال در زنجیره های فعالیت های اقتصادی

-    امکان صدور برات الکترونیکی  تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار

  معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی

  امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره   با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه های اقتصادی در طول زنجیره های فعالیت آنها فراهم شده است.   لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور  ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • همنام مدیر جدید پرسپولیس روی نیمکت و سکو!
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی