Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-06@07:03:29 GMT

چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۸۹۹۱

چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرانا ، سارا اکبر زاده با بیان اینکه تاسف کارهای از دست رفته و انتظارات برآورده نشده بطور طبیعی ناامیدی و از نظر خلقی و روانی اختلال افسردگی در فرد بوجود می آورد،‌ اظهار داشت: برای اینکه هر فردی با چالش ناامیدی مواجه نشود باید بطور شفاف و با درک صحیح از مسیری که در آن قدم گذاشته و پذیرش واقعیات، خود را به آرامش برساند و افکار پریشان را از خود دور کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بسیاری از محققان ناامیدی را نوعی غم و اندوه عنوان می‌ کنند که فاصله غیرقابل پیش‌بینی بین انتظارات و واقعیت، آن را به وجود می‌آورد و بر این اساس چنانچه فردی احساس کرد که ناامیدی به سراغش آمده باید به دنبال جبران کارهای از دست رفته و تامین انتظارات واقعی باشد تا در مسیر درست قرار گیرد.

این روان درمانگر تحلیلی افزود: خوشحالی و خوشحال کردن دیگران نقطه مقابل ناامیدی است و در واقع زمینه سازی برای مواجه با واقعیات و کارهای صحیح به شمار می رود و از طرفی ذهن را آموزش می‌دهد تا فرد ناامید باور کند و بپذیرد که هیچ تضمینی وجود ندارد در صورت دستیابی به آن کار خوشحال خواهد شد و در صورتی که خواسته و انتظارات آن برآورده نشد، اظهار تاسف و ناامیدی دیگر لازم نیست.

اکبرزاده با بیان اینکه ناامیدی می تواند در چگونگی رسیدن یا عدم دستیابی به خواسته و هدف هم در افراد اتفاق بیافتد، ‌اظهار داشت: این دسته افراد پیش از هر گونه اقدامی باید با اندیشیدن و تشخیص مسیری که باید بپیمایند، با واقع بینی دستیابی به هدف را برای خود ترسیم کنند تا در صورت عدم موفقیت، افسرده و یا ناامید نشوند.

وی زمان دستیابی به هدف یا خواسته را از جمله مواردی دانست که در صورت عدم تحقق می تواند فرد را افسرده و ناامید کند، اظهار داشت: براساس تحقیقات بدست آمده تنها تعداد کمی از افراد برای کاهش فشار روانی، هدف یا خواسته خود را که به آن نرسیده‌اند برای دیگران بازگو می کنند و این در حالیست که چنانچه فردی در محدوده زمانی مشخص به آنچه می‌خواهد نرسد و با توجه به شرایط زندگی خود مشاهده کند که خواسته دیگران زودتر به دست آمده، در این مواقع احساس ناامیدی و سرخوردگی به او دست می دهد.
این رواندرمانگر تصریح کرد: این محدودیت‌های زمانی خودخواسته و اغلب غیرواقعی است، از این رو نباید بدون شناخت موقعیت و زمان تصمیمی گرفت که منجر به حسرت و ناامیدی خود و دیگران شد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نا امیدی خانواده خوشحالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۸۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از هیل، دانشجویان معترضی که در همراهی با موج حمایت از فلسطین، در دانشگاه ایالت ورمونت تحصن کرده‌اند، در مجاب کردن این مرکز آموزش عالی به پذیرفتن خواسته‌هایشان به یک پیروزی بزرگ دست یافتند؛ چراکه ریاست این دانشگاه با لغو سخنرانی «لیندا توماس- گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در جشن فارغ‌‎التحصیلی دانشجویان موافقت کرده است.

این یکی از خواسته‌‎های اصلی دانشجویان دانشگاه ورمونت به دلیل نقش گرینفیلد در وتوی مکرر قطعنامه‌های سازمان ملل با موضوع آتش‌بس در غزه بوده است.

«سورش گاریملا» رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه اعلام کرد: «با کمال تأسف می‌گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان، دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا، از این رویداد استقبال کردند و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

به گزارش آنا، اعتراضات در آمریکا طیف گسترده‌ای از دانشجویان و اساتید طرف‌دار فلسطین را که عمدتاً در حوزه‌های مرتبط با ادیان یهودی و مسلمان پژوهش می‌کنند، با خود همراه کرده است. گروه‌هایی که این اعتراضات را سازماندهی می‌کنند شامل «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» و «صدای یهودیان برای صلح» هستند. 

خواسته‌های خاص معترضان تا حدودی از دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. محور اصلی خواسته‌های دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن آغاز شده، آتش‌بس دائمی در غزه، پایان‌دادن به کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل و قطع همکاری دانشگاه‌ها با شرکت‌های مرتبط با سازندگان اسلحه است که از جنگ سود می‌برند.

در برخی دانشگاه‌های آمریکا نیز، خواسته‌های صنفی در میانه اعتراضات گزارش شده است.

بر همین اساس، تقاضای اصلی این است که دانشگاه‌ها از خدمات مالی شرکت‌های مرتبط با اسرائیل یا شرکت‌هایی که از جنگ با حماس سود می‌ببرند، صرف‌نظر کنند. اما رؤسای دانشگاه‌ها تا حد زیادی از پذیرش این تقاضا‌ها خودداری کردند حال آنکه برخی کارشناسان معتقدند دانشگاه‌ها احتمالاً سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در شرکت‌های اسلحه‌سازی ندارند. اما در برخی دانشگاه‌ها، خواسته‌های دانشجویان، قطع همکاری‌های پژوهشی با صنایع دفاعی آمریکا و اسرائیل را نیز شامل می‌شود.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • وحشت روزنامه دولت از برملاشدن ناتوانی‌های اقتصادی دولت سیزدهم
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • حماس: از خواسته‌های سه گانه خود کوتاه نخواهیم آمد
  • جبهه مردمی برای آزادی فلسطین: رژیم اشغالگر خواسته‌های مقاومت را بپذیرد، مذاکرات پیش برود
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • حماس: از خواسته‌های اساسی خود کوتاه نخواهیم آمد
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • دشمنانی که به دنبال ناامیدی مردم ایران بوند در حال نابودی هستند