Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویروس کرونا خدمت بزرگی به شرکت مایکروسافت کرده است. دورکاری و استفاده از خدمات ابری باعث سود کلان این شرکت شده است. درآمد ناخالص مایکروسافت با رشدی ۱۲ درصدی در سه‌ماهه دوم سال جاری از مرز ۳۷ میلیارد دلار گذشت.

به گزارش «انرژی امروز» از دویچه وله، شرکت‌هایی که در عرصه دیجیتال و ارتباطات فعالیت می‌کنند، در شمار برندگان بحران کرونا به حساب می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شرکت‌هایی که سودی کلان از بحران کرونا به جیب زده است، شرکت مایکروسافت است.

شرکت مایکروسافت روز چهارشنبه ۲۸ اکتبر آمار مربوط به درآمد ناخالص و سود سه‌ماهه دوم سال جاری را رسانه‌ای کرده است. آماری که حکایت از افزایش قابل ملاحظه دارد.

تنها سود شرکت مایکروسافت در سه‌ماهه دوم سال جاری، نقطه اوج همه‌گیری کرونا در جهان، ۳۰ درصد نسبت به مدت زمان مشابه سال پیش افزایش یافته است. به سخن دیگر، این شرکت تنها طی این سه ماه، سودی معادل ۱۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار داشته است.

سود شرکت مایکروسافت زیر ذره‌بین

نگاهی به آمار منتشر شده از سوی شرکت مایکروسافت حکایت از آن دارد که دورکاری باعث افزایش فوق‌العاده سود و درآمد این شرکت شده است.

مایکروسافت با ارائه برنامه تیمز نه  تنها ارتباطات از راه دور شاغلین شرکت‌ها را فراهم آورده، بلکه موقعیت خود را در عرصه دورکاری تحکیم کرده است.

افزون بر آن، نصب سیستم عامل ویندوز بر روی نوت‌بوک‌ها نیز در افزایش سود این شرکت موثر بوده است. از سوی دیگر ارائه امکانات زیرمجموعه رایانش ابری سود کلانی برای مایکروسافت به همراه داشته است.

بسیاری از شرکت‌های جهان به مزایای بهره‌گیری از خدمات ابری شرکت‌هایی همچون مایکروسافت پی برده‌اند. این راهکار می‌تواند نیاز این شرکت‌ها به ذخیره اطلاعات در مراکز رایانه‌ای خود را از موضوعیت بیاندازد و باعث صرفه‌جویی آن‌ها شود.

افزون بر آن، مایکروسافت با ارائه کنسول بازی ایکس‌باکس توانسته در فضای گمینگ نیز جایی محکم برای خود بیابد.

در عرصه رایانش ابری که در دوران حاکمیت بحران کرونا از اهمیت به مراتب بیشتری برخوردار شده است، شرکت مایکروسافت طی سه‌ماهه دوم سال جاری درآمدی بیش از ۱۵ میلیارد دلار داشته است.

از این منظر می‌توان گفت که درآمد مایکروسافت از محل رایانش ابری نسبت به سه‌ماهه دوم سال گذشته، رشدی ۳۱ درصدی داشته است.

تحکیم  جایگاه مایکروسافت در بازار بورس عملا باعث افزایش ارزش سهام این شرکت شده است. باید گفت که ارزش شرکت مایکروسافت در بازار بورس در سال جاری میلادی نسبت به سال گذشته رشدی بیش از ۳۰ درصد داشته است.

گزارش منتشر شده از سوی شرکت مایکروسافت حکایت از آن دارد که ارزش این شرکت در بازار سهام در حال حاضر به ۱۶۰۰ میلیارد دلار رسیده است.

برچسب هابیل گیتس مایکروسافت

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: بیل گیتس مایکروسافت آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو سه ماهه دوم سال جاری شرکت مایکروسافت میلیارد دلار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۴۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کوین‌دسک، ارزش بیت کوین در روز گذشته تا کمتر از ۶۳ هزار دلار پایین آمد. اطلاعات اقتصادی آمریکا مبنی بر افزایش تورم و رشد آهسته تولید ناخالص داخلی در این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی ارزهای مجازی را تحت فشار قرار داده است.

گزارش اولیه دولت آمریکا در مورد اقتصاد این کشور در سه ماهه اول نشان می‌دهد رشد تولید ناخالص داخلی تنها ۱.۶ درصد بوده است، یعنی کمتر از ۲.۵ درصدی که تحلیلگران انتظار داشتند و بسیار پایین‌تر از ۳.۴ درصد رشد در سه ماهه پایانی ۲۰۲۳؛ ادامه تورم بالا در آمریکا سرمایه‌گذاران را در مورد به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره نگران کرده است که می‌تواند بر سرمایه‌های مخاطره آمیز در تمام بازارها تأثیر بگذارد.

شاخص‌های بزرگ سهام آمریکا از جمله s&p ۵۰۰ و نزدک روز خود را با ۲ درصد افت آغاز کردند. سود اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه داری آمریکا هم تا ۴.۷۳ درصد افزایش یافته که بالاترین رقم از ماه نوامبر است.

قیمت بیت کوین در روز پنجشنبه برای مدت کوتاهی با یک کاهش ۴ درصدی به ۶۲۸۰۰ دلار رسید و بعد تا ۶۳۷۰۰ بالا آمد. ارزش اتر هم ۴ درصد کاهش یافته و حدود ۳۱۰۰ دلار معامله می‌شود.
اطلاعات اقتصادی آمریکا فدرال رزرو را مستاصل کرده است و سرمایه‌گذاران حالا مطمئن نیستند که نرخ بهره در ۲۰۲۴ کاهش یابد. این اتفاق بازارهای مالی را به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد.

کد خبر 6088985

دیگر خبرها

  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ