Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت: در شورای مسکن و شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران تاکید داریم تا زیرساخت های آب و برق در شهر یا شهرک‌های جدید و اقماری استان تهران تامین نشود، هیچ مجوزی برای شهرهای جدید صادر نشود.

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ در مراسم افتتاح تصفیه‌خانه ششم آب تهران با اشاره به افتتاح این پروژه اظهار داشت: راه‌اندازی مودول اول تصفیه خانه ششم و هفتم تهران تا حدودی مشکل کاهش سفره های آب زیرزمینی در استان تهران را مرتفع می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بنا داریم تا برداشت از سفره های آب زیرزمینی در استان تهران را در راستای کاهش فرونشست زمین در شهرستان های جنوب شرق استان تهران بکاهیم.

استاندار تهران در ادامه تصریح کرد: سالانه دویست هزار نفر به جمعیت استان افزوده می شود و این جمعیت به ویژه در شهرستان های غرب استان تهران بیشتر مشهود است؛ از اینرو در شورای مسکن و شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران تاکید داریم تا زیرساخت های آب و برق در شهر یا شهرک‌های جدید و اقماری استان تهران تامین نشود، هیچ مجوزی برای شهرهای جدید صادر نشود.

محسنی بندپی گفت: عقب ماندگی های زیادی در ابعاد توسعه ای در تهران وجود دارد اما در توسعه زیرساخت های آب و برق در استان نگرانی زیادی نداریم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار تهران آب های زیرزمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۳۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

کد خبر 6096166 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد