Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرعلی رحیمی زاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال ۹۲میزان اعتبار اختصاص یافته به دهیاری‌های استان ۱۷۰ میلیارد ریال بود که این میزان در سال گذشته به ۶۰۰ میلیارد ریال رسید.

وی با بیان اینکه اشتغال پایدار در روستاها در اولویت قرار گرفته است ، اظهار داشت:به منظور اجرای مناسب طرح‌های روستایی متناسب با جمعیت شهرستان‌ها نیازمند افزایش توجه دهیاران به مشکلات موجود و تلاش برای رفع آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی زاد بیشترین میزان اشتغال پایدار در روستاهای اردبیل را در بخش کشاورزی دانست و گفت: انتظاری که از دیگر دستگاه‌های اجرایی وجود دارد توجه مضاعف به توسعه اقتصادی و کارآفرینی در روستاها از جمله بخش تعاون، مشاغل خانگی، صنایع دستی، بوم گردی و توسعه آموزش‌های فنی و مهارتی است.

مدیرکل امور روستایی استانداری اردبیل کمبود ماشین‌آلات در دهیاری‌ها را یادآور شد و افزود: هم‌اکنون دهیاری‌ها با کمبود ماشین آلات مواجه هستند و از سال ۹۴ تاکنون فقط چهار دستگاه ماشین‌آلات به دهیاری‌های استان اختصاص یافته که ضروری است کمبود ماشین آلات در دهیاری‌ها برطرف شود.

وی گفت:یکی دیگر از مشکلات دهیاری‌ها نبود ساختمان اداری است بطوریکه از ۶هزار و ۵۰۰ دهیاری تنها ۹۰۲ دهیاری دارای ساختمان هستند که نیاز است از ساختمان‌های خالی در روستاها بعنوان ساختمان اداری استفاده شود.

رحیمی زاد ساماندهی نشدن دفن زباله در روستاها را یادآور شد و بیان کرد: دفن بهداشتی زباله در روستاهای استان نامناسب است هرچند ۳۲ سایت مشترک با شهرداری‌ها برای دفن زباله ایجاد شده ولی لازم است برای دفن بهداشتی زباله ها تدابیری شود.

مدیرکل امور روستایی استانداری اردبیل دهیاران را رابطان بین دولت و مردم دانست و افزود: باید ظرفیت و قابلیت‌ روستاهای مختلف را شناخت و بر اساس آن نسبت به جذب سرمایه گذاران اقدام کرد.

به گفته وی افزایش تعامل بین دهیاران، فرمانداران، بخشداران و مسئولان رده بالای دستگاه‌های مختلف اجرایی برای شناسایی و رفع نیازهای موجود در روستاها ضروری است و به هر چه میزان این همکاری‌ها توسعه یابد، پیشرفت همه جانبه روستاها نیز امکان پذیر خواهد شد.

رحیمی زاد با بیان اینکه صدور پروانه‌های ساخت و ساز و برخورد با تصرفات غیرقانونی اراضی ملی در محدوده روستاها به عهده دهیاران بوده افزود: در صورت نیاز و کمک به دهیاران در جلوگیری از تصرفات غیرقانونی و احقاق حقوق عامه مردم و دولت شورای حفاظت از بیت‌المال در شهرستان‌ها تشکیل و به حفاظت از اراضی ملی و پیشگیری از هرگونه دخل و تصرفات غیرقانونی با حمایت‌های قضایی اقدام خواهد شد.

وی‌گفت: راه‌اندازی شبکه دهکده هوشمند شامل (ایجاد فروشگاه‌ها، جاذبه‌های گردشگری، نیازمندی‌های محلی، صنایع دستی، خدمات گردشگری و کسب و کارهای محلی) در روستاها ، راه‌اندازی استارت‌آپ و ایده‌های کسب و کار روستایی با استفاده از فن‌آوری روز در روستاها، جمع‌آوری اطلاعات جامع روستایی در قالب نرم‌افزار Gis و به هنگام سازی داده‌ها و تولید نقشه‌های روستایی، شناسایی و مطالعه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های روستاها در زمینه ایجاد اشتغال پایدار و توسعه پایدار روستایی به‌منظور رفع محرومیت زدایی و مهاجرت معکوس به روستاها ، پوشش بیمه‌ای ۵۳ درصدی روستاییان و عشایر در صندوق بیمه اجتماعی  و ایجاد کارگاه‌های تولیدی از دیگر خدمات ارائه شده در روستاهای استان اردبیل است.

بر اساس آمارهای موجود از مجموع یک میلیون و ۲۴۸ هزار و ۶۱۰ نفر جمعیت استان اردبیل ۴۴۸ هزار و ۵۵۴ نفر در هزار و ۸۵۹ روستا سکونت دارند.

برچسب‌ها استان اردبیل اشتغال زایی توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان اردبیل اشتغال زایی توسعه روستایی استان اردبیل اشتغال زایی توسعه روستایی اخبار کنکور استان اردبیل ماشین آلات دهیاری ها رحیمی زاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۰۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گزارشی از میزان خسارت وارده شده به تاسیسات و زیرساخت‌های این استان را ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، محمدعلی آخوندی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درخصوص میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را تحت تاثیر قرار داد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذیربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: باوجود بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم (در بعضی نقاط مثل زیرکوه ۶۴ میلی‌متر و خوسف ۵۹ میلی‌متر)، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شد که بیشترین این خسارت ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

وی طی گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت جمع‌بندی شده است و البته همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌ های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن ۱۹ هزار و ۵۵۳ میلیارد ریال برآورد شد.

آخوندی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به ۲۹ کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ ۱۸۵ میلیارد ریال، ۱۲۵ استخر ذخیره آب بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال، ۱۳ هزار و ۲۰۰ هکتار باغات و مزارع به مبلغ ۴۵۸ میلیارد ریال، ۱۲۶ کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ ۴۸۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

وی با اشاره به اینکه سیل به ۱۰۱ رشته قنات به طول ۳۴ کیلومتر به مبلغ ۹۴۰ میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: ۸۴۹ رأس دام سبک (۹۵ میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل ۱۳۰ میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به ۱۰ بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر ۷۵ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

آخوندی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و ۶۳۵ ابنیه فنی نظیر پل و آبنما بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است، ادامه داد: این سیل به چهار هزار و ۸۰۰ کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال و شش طرح هادی روستایی بالغ بر ۱۸۰ میلیارد ریال و ۴۸ واحد مسکونی حدود ۱۰۰ میلیارد ریال خسارت زد.

وی بیان کرد: خسارت وارده به ۳۰ کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ ۵۹۰ میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌ ها یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند ۱۰۰ میلیارد ریال و عمران شهری(معابر، آسفالت، کانال‌ ها، پل‌ها و فضای سبز) یک‌هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

کد خبر 749381

دیگر خبرها

  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند