Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@03:30:25 GMT

شکست انحصار آمریکا در تولید یک داروی ضد سرطان

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۷۵۹۴

شکست انحصار آمریکا در تولید یک داروی ضد سرطان

یک شرکت دانش بنیان، دارویی را برای درمان ۲ نوع سرطان تولید کرده است که نمونه خارجی این دارو توسط یک شرکت در آمریکا تولید می شود.

به گزارش مشرق، محمدتقی فتحی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در مورد داروی درمان سرطان سینه و پروستات اظهار داشت: «تریپتورلین» یک داروی پپتیدی برای کاهش سطح هورمون‌های FSH و LH در بدن است که موفق به تولید آن شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دارو در درمان سرطان پروستات، سرطان سینه و درمان نارسایی‌های رشد کودکان کاربرد دارد.

فتحی افزود: «تریپتورلین» اولین دارویی است که برای درمان هورمونی بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته (غیر متاستاتیک یا متاستاتیک) پروستات استفاده می‌شود؛ این دارو، تستوسترون را که باعث رشد سلول‌های سرطانی پروستات می‌شود سرکوب می‌کند.

بیشتر بخوانید: تولید دومین واکسن پرفروش دنیا به دست دانشمندان ایرانی

وی ادامه داد: این دارو (تریپتولین استات) به‌طور فزاینده‌ای برای درمان سرطان سینه در زنان مبتلا به بیماری‌های خفیف نیز استفاده می‌شود.

به گفته مدیر شرکت دانش بنیان تولید کننده دارو، این مواد دارویی بعد از استفاده، گیرنده‌های GnRH هیپوفیز را به‌طور منفی تنظیم می‌کند و در نتیجه موجب سرکوب هورمون (LH) و رهاسازی هورمون تحریک کننده فولیکول (FSH) خواهند شد؛ در واقع این دارو به نوبه خود منبع اصلی تولید «استرادیول» در تخمدان‌ها را کاهش می‌دهد.

فتحی با اشاره به کاهش واردات این محصول با تولید آن در شرکت دانش بنیان گفت: جلوگیری از واردات این محصول، ۵۰ میلیون یورو صرفه‌جویی اقتصادی برای کشور دارد.

ببینید: فیلم/ جزییات قیمت واکسن ضد سرطان داخلی

وی در خصوص میزان نیاز کشور به این دارو گفت: کل مصرف ماهیانه کشور ۴۰ هزار عدد از داروی تولید شده است که در حال حاضر ما بیش از ۵۰ درصد از نیاز بازار را تامین می‌کنیم و در صورت بهره‌برداری از توسعه خط تولید می‌توانیم تمامی نیاز بازار را تامین و از واردات این محصول و ارزبری جلوگیری کنیم.

فتحی در مورد تکنولوژی آهسته رهش به کار رفته در ساخت این دارو توضیح داد و گفت: در ساخت این دارو از جدیدترین تکنولوژی دارورسانی دنیا in situ forming (تشکیل شونده در موضع به روش خروج حلال) برای رهایش دارو استفاده شده است به گونه‌ای که پس از تزریق زیرجلدی، دارو جامد شده و آرام آرام طی مدت یک ماه آزاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از مزیت‌های داروی تولید شده این است که در صورت ایجاد واکنش ناخواسته در بدن بیمار مبتلا به این نوع بیماری‌ها، می‌توان داروی جامد شده در زیر پوست را با یک برش جراحی کوچک خارج کرد.

مدیر این شرکت دانش بنیان با تاکید بر اینکه با توجه به نوع تزریق و استفاده، این محصول از نظر نوآوری محصول کاملاً جدیدی تلقی می‌شود که تاکنون توسط هیچ شرکتی در داخل از کشور تولید نشده، گفت: دانش تولید این دارو مختص این شرکت است اما این دارویی است که تنها در آمریکا به تولید می‌رسد.

این محقق چشم‌انداز آینده شرکت را تامین کامل نیاز بازار و تولید داروهای جدید با استفاده از واحد تحقیق و توسعه شرکت عنوان کرد و گفت: با توجه به نیاز بیماران به داروی تریپتورلین و کمبود این فرآورده دارویی در بازار دارویی ایران، این شرکت با بهره‌گیری از دانشمندان ایرانی داخل و خارج، این دارو را به صورت سرنگ آماده تزریق تولید کرده است.

فتحی در مورد مزایای این دارو نیز گفت: مزیت‌های این سامانه‌های دارورسانی شامل رهایش دارو به صورت کنترل شده طی سی روز، کم شدن هزینه‌های درمان و راحتی بیمار به دلیل جایگزین شده یک بار تزریق به جای ۳۰ بار تزریق است.

فتحی با تاکید بر اینکه از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی برای تولید این محصول بهره بردیم، گفت: در نظر داریم که تا سال آینده تمامی نیاز کشور به این دارو را تامین کنیم.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ دارو سرطان اقتصاد دانش بنیان سلامت شرکت دانش بنیان هورمون سرطان سینه آمریکا ایران شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۷۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ متخصص بیماری‌های داخلی و مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در استان همدان ۲۶۹ بیمار مبتلا به هموفیلی داریم که ۱۹۴ نفر از آنها نیازمند دریافت دارو به صورت مستمر هستند.

طوس کیانی افزود: این بیماری نوعی اختلال در خونریزی به طور وراثتی است و بیشتر با علائم کاهش انعقاد خون و کبودی‌های بدن پس از ضربه مشخص می‌شود.

به گفته این متخصص داخلی، هموفیلی با خونریزی مفصلی و تغییر شکل مفاصل و گاهی گوارشی و مغزی همراه می‌شود.

دکتر کیانی افزود: راه درمان این بیماری دریافت فاکتور‌های خونی به ویژه فاکتور‌های ۸ و ۹ است که از فراوده‌های خونی در کشور ما هم تهیه می‌شود و با تزریق به بیمار منتقل می‌شود، تا آنزیم‌های خون مبتلا به هموفیلی مشابه افراد سالم شود.

دیگر خبرها

  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • جنبش دانشجویی آمریکا، بن بست «بایدن» و انحصار شکنی «نسل z»
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن