Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی با اشاره به هزینه‌های سرسام آور بهداشت و درمان در ماه‌های اخیر، تاکید کرد که هیچ هزینه‌ای به جیب گروه پزشکی سرازیر نمی‌شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو علی دباغ در مصاحبه با برنامه "صبح وگفتگو" رادیو گفتگو با اشاره به وضعیت تعرفه‌های پزشکی گفت: بیشترین دغدغه سازمان نظام پزشکی اینست که در شرایط فعلی حتی تعرفه‌های کنونی قابل پرداخت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: شرایط جامعه بگونه‌ای است که توان مردم با محدودیت روبرو است و لذا تعرفه واقعی تا ۳۰ درصد پرداخت می‌شود.

دباغ با بیان اینکه ارائه خدمت مهم‌ترین مسئله برای نظام پزشکی است، خاطرنشان کرد: جبهه سلامت نیازمند پشتیبانی است و هزینه مایع دستشویی تا ماسکی که باید مرتب برای بیماران تعویض شود بالا رفته و لذا هزینه‌ای به جیب گروه پزشکی وارد نمی‌شود.

وی این هزینه‌های تحمیلی را سربار دانست و افزود: عدد واقعی بهداشت و درمان بسیار بالاتر از ارقام اعلامی است.

دباغ خاطرنشان کرد: سازمان‌های بیمه گر باید بگونه‌ای ایفای نقش کنند که رابطه میان بیمار و پزشک قطع شود و خدمات پایه ایِ اساسی [وضعیتی بهتر به خود گیرد].

همچنین سیدجلیل میرمحمدی میبدی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در رابطه با تعرفه‌های ۱۴۰۰ به رادیو گفتگو گفت: درخواست افزایش ۱۵ درصدی تعرفه با توجه به مصوبه شورای عالی بیمه در کمیسیون مطرح و اظهار نظر خواهد شد.

وی ادامه داد: برای تعیین تعرفه، کمیسیون بهداشت و درمان جایگاهی ندارد و ما برای تعیین تعرفه نظر نمی‌دهیم و به طور کلی نقشی برای کمیسیون بهداشت و درمان قائل نشدند.

میرمحمدی گفت: تعرفه پزشکی فقط مقوله ویزیت نیست و ما عنقلت داریم که این تعرفه‌ها برای بیماران بستری در بیمارستان‌ها مبالغ قابل توجهی تعیین خواهد شد.

این نماینده مجلس لزوم حمایت گری بیشتر از سوی بیمه‌ها را متذکر شد و افزود: ما ۲۰ سال بر این نقش تاکید داریم، ولی تا کنون این اتفاق نیفتاده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا بیماری کرونا بیمارستان بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۹۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر موردی از انتقال محلی بیماری مالاریا در استان خوزستان مشاهده نشده است، از حذف این بیماری در استان خبر داد.

همایون امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم » تعیین شده است.

 مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشورها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

وی با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان افزود: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

امیری گفت: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

وی بیان کرد: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: تمامی مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت