Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - یافته‌های این تحقیق برگرفته از داده‌های 131 بیمار کووید-19 بودند که بر طبق معیارهای سازمان بهداشت جهانی مدت قرنطینه‌شان پایان یافته بود، از جمله اینکه سه روز بدون تب بودند، و حداقل یک هفته بدون علائم بودند، و موارد دیگر. توصیه عمومی درباره ظن ابتلا به ویروس کرونا (SARS-CoV-2) خود قطرنیه‌ای به مدت دو هفته است، چرا که در طی این مدت انتظار می‌رود که علائم آن ظهور خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر نتیجه تست یک فرد مثبت باشد چطور؟ سازمان بهداشت جهانی (WHO) معیارهایی را درباره اینکه چه زمانی می‌توان یک فرد را بهبودیافته و ایمن برای خروج از قرنطینه لحاظ نمود ذکر نموده است، ولی یک مطالعه جدید به این نتیجه رسیده است که چنین افرادی ممکن است همچنان ویروس منتشر کنند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، این مطالعه جدید که توسط Elsevier منتشر شده دریافته است که برخی از علائم دنباله‌دار ممکن است نشانگر این باشند که نتیجه تست یک بیمار کاملا بهبودیافته همچنان ممکن است مثبت باشد. این تحقیق را پژوهشگران Fondazione Policlinico Universitario ایتالیا انجام داده و دریافته‌اند که نتیجه تست تعداد قابل توجهی از بیماران بهبودیافته از کووید-19 ممکن است برای بار دوم مثبت باشد.
 
تست مثبت دوم مشخصا به بیماران بهبودیافته‌ای مربوط می‌شد که همچنان دارای برخی علائم تنفسی بودند، که بارزترین آنها گلودرد و آبریزش بینی بود. این یافته‌ها برگرفته از داده‌های 131 بیمار کووید-19 بودند که بر طبق معیارهای سازمان بهداشت جهانی مدت قرنطینه‌شان پایان یافته بود، از جمله اینکه سه روز بدون تب بودند، و حداقل یک هفته بدون علائم بودند، و موارد دیگر.
 
از میان این 131 بیمار، 16.7 درصدشان با وجود اینکه با معیارهای اتمام قرنطینه همخوانی داشتند ولی نتیجه تستشان مثبت شد. همه این بیماران مثبت شده بدون تب بوده و بهبود وضعیتشان را تجربه کرده بودند. با این حال، بسیاری از بیمارانی که بهبود یافته بودند، از جمله کسانی که برای بار دوم نتیجه تستشان مثبت نشده بود، همچنان مشکلاتی مانند خستگی، سرفه، و مشکلات تنفسی داشتند.
 
راز بزرگ در اینجا این واقعیت است که برخی از بیماران بدون علامت و کاملا بهبودیافته کووید-19 که دیگر قرنطینه نیستند همچنان ممکن است حامل ویروس باشند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 آنتی بادی تست pcr بیماری سلامتی نتیجه تست کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۱۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی