Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گودایریدر، به نظر می‌رسد چینی‌ها قصد دارند بازار این دستگاه‌ها را نیز تصرف کنند. بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده کتابخوان‌های الکترونیک شعبات بسیاری در چین دارند ولی ظاهرا چینی‌ها به این مسئله نیز اکتفا نکرده و قصد دارند همه شرکت‌های تولیدی را به این کشور بکشانند.

وقتی صحبت از کتابخوان الکترونیک می‌شود به طور حتم اولین اسم کتابخوان کیندل شرکت آمازون مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرها حاکی از گفت‌وگوی سرمایه‌گذاران چینی برای ورود این کتابخوان به چین و تولید آن در داخل این کشور است. البته تمام مارک‌های مربوط به کتابخوان‌ها در حال حاضر در چین تولید می‌شوند. کلیرینک شرکت تولیدکننده کاغذهای الکترونیک رنگی اخیرا توسط سرمایه‌گذاران چینی خریداری شده است و حالا آینده این کتابخوان‌ها در اختیار چشم‌ بادامی‌هاست.

آمازون، پاکت‌بوک، ریمارکبل و بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده کتابخوان الکترونیک همه دستگاه‌های خود را در داخل کشور چین مونتاژ می‌کنند ولی از شواهد پیداست که سرمایه‌گذاران چینی درصدد هستند تا تکنولوژی این دستگاه‌ها را نیز وارد کشورشان کنند. آمازون پیش از این بعضی از ابزارهای خود را در کشورهای تایوان، مالزی و کشورهای دیگر جنوب شرقی آسیا مونتاژ می‌کرد ولی در سال‌های اخیر همه آنها را تعطیل کرده و به چین آورده است.

در عین حال پکن قصد دارد تا ۱۶ ساختمان بزرگ تحت عنوان «مال کتاب» در هر منطقه ایجاد کند. قرار است تا سال ۲۰۲۰ در این شهر ۲۰۰ کتابفروشی‌ خاص نیز ساخته شود. این مقام مسئول گفت ساخت مال‌های کتاب به عنوان مراکزی برای تجربه فرهنگی مطرح است که کارشان تنها فروش کتاب نیست بلکه مکانی برای برگزاری سخنرانی‌ها، فعالیت های خیریه، حضور برندها و رویدادهای مرتبط با نوآوری است.

بسیاری از کتابفروشی‌های چین در یک دهه اخیر تعطیل شده و خوانندگان بیشتر به سمت خواندن کتاب‌های الکترونیک گرایش پیدا کرده‌اند.

کد خبر 561631 برچسب‌ها چین کتاب الکترونیک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: چین کتاب الکترونیک کتابخوان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۴۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب من امام صادق (ع) را دوست دارم روانه بازار نشر شد

کتاب «من امام صادق (ع) را دوست دارم» به نویسندگی غلامرضا حیدری ابهری، تصویرگری حکیمه شریفی و «ببین خدا چه کرده» به نویسندگی علی شعیبی و تصویرگری فاطمه زارعی به همت انتشارات جمال، روانه بازار نشر شده است.

این دو اثر همچنین به زبان‌های عربی و انگلیسی منتشر شده است. 

در کتاب «من امام صادق (ع) را دوست دارم» خواننده علاوه بر جنبه‌های تاریخی با سبک زندگی و افکار و اندیشه‌های امام صادق (علیه السلام) آشنا می‌شود.

در کتاب «ببین خدا چه کرده» مخاطب نوجوان در قالب داستان با مفاهیم حدیث توحید مفضل آشنا می‌شود. 

کتاب دیدنی‌های خدا به نویسندگی مهدی وحیدی صدر دیگر اثری است که با زبان شعر و نثر، حدیث توحید مفضل امام صادق که درباره شگفتی‌های آفرینش است را برای کودکان تبیین می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • کتاب رضای انقلاب به بازار نشر راه یافت
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • عرضه روایت ترس سربازرس مگره در بازار نشر
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد
  • افشاگری جدید علیه زاکانی درباره قرارداد‌های مخفی شهرداری تهران
  • کتاب من امام صادق (ع) را دوست دارم روانه بازار نشر شد
  • بارش باران و پیدا شدن ۲ قبضه نارنجک در مهران
  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها