Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پارک فناوری پردیس از معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری دانشمندان در حوزه‌های علم و فناوری تا ۲ ماه آینده خبر داد و گفت: بنیاد مصطفی (ص) در حال شناسایی دانشمندان برگزیده برای چهارمین دوره جایزه مصطفی (ص) است که در سال ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا مهدی صفاری نیا در آیین رونمایی از سردیس برگزیدگان سومین دوره جایزه مصطفی (ص) در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس به صورت مجازی، پارک پردیس را بزرگترین  مجموعه و پارک فناوری در نزدیکی تهران دانست و افزود: درحال حاضر صدها شرکت در حوزه‌های فناوری‌های پیشرفته چون زیستی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، نانو و سایر حوزه‌های فناوری فعال هستند و بیش از ۶ هزار نفر متخصص در خدمت علم و فناوری قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این پارک فناری مورد توجه جهان است، اظهار کرد: در ۱۰ سال اخیر بیش از یک هزار هیات خارجی  شامل رییس جمهور، سفرا، وزرا، هیات‌های اقتصادی و سیاسی  از این مجموعه عظیم بازدید کردند.

صفاری‌نیا با اشاره به ایجاد بوستان دانشمندان در این پارک فناوری، خاطر نشان کرد: در این مجموعه  بوستان دانشمندان در مساحتی به وسعت ۱۰ هزار مترمربع ایجاد شده و این اقدام  حاصل کار مشترک فرهنگستان علوم، بنیاد ملی نخبگان و پارک فناوری پردیس است که به پاس قدردانی از زحمات دانشمندان و شخصیت‌های علمی جهان راه اندازی شده است. در این بوستان سردیس دانشمندانی که به نوعی در رفاه و زندگی مردم تلاش کرده‌اند، نصب می‌شود.

رییس پارک فناوری پردیس، انتخاب دانشمندان برای نصب سردیس آنها را بر اساس تصمیم شورای بوستان عنوان کرد و یادآور شد: در ۱۰ سال گذشته تندیس ۷ دانشمند جهان در این بوستان نصب شده است و بر اساس مصوبه این شورا، مقرر شد سردیس برگزیدگان  سومین دوره جایزه مصطفی (ص) نیز در آن نصب شود.

مدیر بنیاد مصطفی (ص) افزود: در حوزه علم و فناوری نیز بنیاد مصطفی (ص)، با توجه به اینکه کرونا کل دنیا را فرا گرفته است، توانستیم از ظرفیت دانشمندان جهان اسلام استفاده کنیم، به گونه‌ای که در نشست‌های استپ سال جاری به صورت مجازی، ده‌ها دانشمند تجارب علمی خود را در زمینه مقابله با این بیماری به اشتراک گذاشتند.

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های جایزه مصطفی(ص)، افزود: فرصت‌هایی که دانشمندان برای سرمایه گذاران خواهند داشت، در  ۲ ماه آینده به صورت آنلاین ارائه خواهد شد.

صفاری نیا، از شناسایی دانشمندان جهان اسلام برای برگزاری دوره چهارم جایزه مصطفی (ص) خبر داد و گفت: این برنامه درحال حاضر در بنیاد مصطفی(ص) در حال پیگیری است. آیین این جایزه در سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد، ولی با توجه به اینکه در حال حاضر دنیا با کرونا درگیر است، در حال بررسی و آمادگی برای برگزاری آن در سال آینده هستیم.

وی ابزار امیدواری کرد که تا سال آینده این ویروس از بین برود تا بتوانیم شاهد برگزاری فیزیکی و حضوری این جایزه باشیم.

صفاری نیا یادآور  شد: برخی از کشورها تقاضای برگزاری آیین چهارمین دوره جایزه مصطفی (ص) را ارائه کردند و به احتمال زیاد اگر شرایط آن فراهم شود، چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص) در یکی از کشورهای اسلامی به غیر از ایران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جایزه مصطفی ص تنديس پارک فناوری پردیس پارک فناوری پردیس دوره جایزه مصطفی بنیاد مصطفی صفاری نیا مصطفی ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۴۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بزرگترین همایش ملی «رویکرد‌های نوین مهندسی و علوم انسانی» در شهرستان ممسنی با محور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی و همکاری شهرداری شهرستان ممسنی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی در حاشیه این همایش به خبرنگار آنا گفت: به دلیل نگاه علمی نسبت به رفع مشکلات و انعقاد تفاهم‌نامه‌های متعدد و توجه به ظرفیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه پژوهش واحد ممسنی متعهد شد که با رویکرد فناوری، علمی و کاربردی و با مشارکت شهرداری در حوزه پشتیبانی، همایش ملی با موضوعات محوری و اولویت‌دار در سطح ملی و به صورت خاص شهرستانی برگزار کند.

علی کریمی به اشاره به اصل ایجاد دانشگاه مسئله‌محور و تحول در ساختار نظام آموزشی براساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی آماده تعامل برای انجام امور مشاوره‌ای و آموزشی برای حوزه مختلف شهرستان ممسنی در راستای رفع مشکلات است.

شهردار نورآباد ممسنی هم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تفاهم‌نامه شهرداری با دانشگاه آزاد اسلامی که موضوع آن «تهیه طرح دفع و جذب آب‌های سطحی شهر نورآباد» بود، اظهار کرد: در مدت زمان مشخص و معین شده این قرارداد آماده شد و ارزیابی ما در این باره بسیار مثبت است.

باقر گودرزی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه مسائل مختلف، تحقیق، تفحص و مسائل پیش رو جای تقدیر دارد، ادامه داد: شهرداری نورآباد برای به ثمر نشاندن طرح‌های در دست اقدام از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی استفاده خواهد کرد.

وی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی محیط علمی و شاداب بسیار خوبی دارد و با داشتن مدیر جوان، تأثیرگذار و استادان مجرب و مؤثر در رشته‌ها و گرایش‌های مختلف نظرات و پشنهادهای آنان سازنده خواهد بود.

شهردار نورآباد ممسنی تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی استادان خوب و برجسته علمی در رشته‌های مختلف دارد و جایگاه بسیار خوبی در سطح شهرستان و استان فارس دارد و از این منظر خدمات بسیار خوبی هم به مردم این دیار ارائه کرده است.

گودرزی متذکر شد: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی با کمترین هزینه در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها به امر تحصیل مشغولند و مدرک مورد نظر خود را اخذ می‌کنند.

وی افزود: برگزاری چنین همایش‌های معتبر ملی در مسیر رشد و ترقی شهرستان ممسنی نقش بسزا و تأثیرگذاری ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • سگ گردانی در بوستان‌های کرج ممنوع شود
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • دانشمندان درباره «جهان‌های موازی» چه می‌گویند؟
  • معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث‌
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران