Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشی فرماندار درمیان به مشکل کمبود آب شرب در تابستان گذشته اشاره کرد و گفت: از مسئولان آب و فاضلاب استان خراسان‌جنوبی و شهرستان درخواست می‌شود با مدیریت صحیح توزیع آب و ارائه برنامه زمانبندی مشخص برای رفع مشکل آب تلاش کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، سومین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان درمیان با حضور مسئولان این شهرستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینعلی بخشی فرماندار شهرستان درمیان در این جلسه از اختصاص 100 درصدی چهار میلیارد و 50 میلیون تومان اعتبار از محل ردیف‌های ابلاغی برای اجرا و تکمیل پروژه‌های عمرانی به دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌های شهرستان خبر داد.

وی افزود: با اختصاص این اعتبار تاکید می‌شود نسبت به اجرا و تکمیل پروژه‌های تأمین اعتبار شده ضمن نظارت مستمر و ارتقاء کیفیت اجرای پروژه ها با اولویت استفاده از مصالح بومی با کیفیت اقدام شود.

فرماندار درمیان استفاده از ظرفیت بنیاد علوی و تسریع در اجرای پروژه‌ها  را مهم دانست و گفت: انتظار ما از ادارات شهرستان بهره‌مندی مردم از این پروژه‌ها تا دهه مبارک فجر امسال است.

بخشی تاکید کرد: ارتقاء کیفیت پروژه‌های ورزشی در حال اجرا در سطح شهرستان مورد انتظار است.

وی با بیان این‌که  توجه به مباحث اقتصادی و اشتغال بسیار مهم است، گفت: تاکید می‌شود موانع و مشکلاتی که بر سر راه پروژه‌هایی که جهت اجرایی شدن برنامه‌های اشتغال‌زایی با مشارکت بنیاد علوی وجود دارد بررسی و پیگیری شود.

فرماندار درمیان خاطرنشان کرد: باید جلسات تخصصی جهت سرعت بخشیدن به اجرای پروژه‌های موضوع سند توسعه میان مدت شهرستان درمیان برگزار شود.

بخشی بیان کرد: پیگیری احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی، توسعه گلخانه و خوشه‌های صنایع دستی در دستور کار ادارات متولی بوده و به سرعت پیگیری شود.

وی به مشکل کمبود آب شرب در تابستان گذشته و اهمیت تأمین آب روستاهایی که هنوز از مجتمع‌های آبرسانی بهره‌مند نیستند اشاره کرد و افزود: مسئولین آب و فاضلاب استان و شهرستان درخواست می‌شود با مدیریت صحیح توزیع آب و ارائه برنامه زمانبندی مشخص جهت عدم مواجهه با این  مشکلات و رفع دغدغه مردم در سال آینده تلاش کنند.

حجت الأسلام سعید پور مهدوی مسئول نهاد پیشرفت بنیاد علوی در شهرستان درمیان نیز در این جلسه از واریز مرحله اول اعتبارات پروژه‌های دارای تفاهم نامه با بنیاد علوی به میزان حدود 30 درصد خبر داد و گفت: با توجه به نزدیک شدن به پایان سال و ضرورت جذب به موقع اعتبارات، خواستار استفاده مدیران ادارات شهرستان از این فرصت طلایی پیش آمده جهت خدمت رسانی بهتر به مردم شهرستان شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان درمیان بنیاد علوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۵۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد شعاعی روز شنبه در مراسم گرامیداشت روز ایمنی و حمل نقل استان در محل راهداری زنجان، گفت: در دهه‌های گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته ولی باز هم ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه خیز وجود دارد.

وی ابراز کرد: رفع نقاط حادثه خیز در استان با توجه گستردگی راه‌ها نیازمند تأمین اعتبارات است و برخورد قانونی با متخلفان و قانون شکنان می‌تواند در کاهش مرگ و میر تصادفات مؤثر باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان، گفت: یکسری ایرادات در برخی قوانین و مقررات وجود دارد که باید در سیاستگذاری ها مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

شعاعی تاکید کرد: بسیاری از تلفات انسانی در تصادفات به دلیل تخطی از قانون نیست بلکه به دلیل افزایش سفرها و ترددها رخ می‌دهد و در این میان عامل انسانی نقش اساسی دارد.

وی افزود: از تمامی رانندگان به ویژه راکبان موتورسیکلت درخواست می‌شود به قوانین پایبند باشند و تنوع موتورسیکلت‌ها نسبت به گذشته بیشتر شده و استفاده صحیح از آن در کاهش تصادفات بسیار مؤثر است.

معاون هماهنگی امور استانداری زنجان، بیان داشت: ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی باید مورد توجه سیاستگذاران قرار گیرد. شعاعی یاد آورشد: رانندگان وسائط نقلیه در کاهش تصادفات نقش آفرین هستند و در شرایطی که وضعیت جمعیتی در شرایط مناسب قرار ندارد تلفات تصادفات برای کشور آزار دهنده و هزینه بر است.

کد خبر 6089991

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است