Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رییس دانشگاه ایلام در این آیین گفت: رویداد کمند فرصتی ایجاد کرده است تا دختران دانشجو در سال آخر تحصیل خود در کنار رشته تحصیلی، یک مهارت کاربردی را نیز فرابگیرند.

محمد علی‌اکبری افزود: این رویداد با توجه به شرایط و محدودیت‌های کرونا توانسته است عملکرد خوبی را به نمایش گذاشته و بازخورد مطلوبی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هدف‌گذاری این طرح مهارت‌آموزی دختران دانشجو همزمان با فارغ‌التحصیلی از دانشگاه است، یادآور شد: کارآمدتر شدن دختران دانشجو سبب می‌شود تا این افراد در محیط خانواده و عرصه اجتماعی نقش مؤثرتری را ایفا کنند.

رییس دانشگاه ایلام اظهار داشت: یکی از مشکلات جشنواره‌ها مشارکت پایین مقاطع ارشد و دکتری است اما در این طرح با استقبال خوب این مقاطع روبرو بودیم و تمامی مقاطع تحصیلی بویژه ارشد و دکتری شرکت کردند.

علی‌اکبری خواستار حمایت از فعالیت‌های کارآفرینانه دانشجویان شد و ابراز امیدواری کرد: تعامل بیشتری برای برگزاری چنین برنامه‌هایی صورت گیرد.

مدیر فرهنگی دانشگاه ایلام نیز در این آیین گفت: این طرح قرار بود اسفندماه سال گذشته اجرا شود اما با شیوع کرونا و بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته فراخوان این طرح از تیرماه آغاز شد و دختران دانشجو که مخاطبان این طرح بودند آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند.

حمیدرضا امامی‌پور افزود: تعداد شرکت‌کنندگان در طرح کمند ۱۳۵ نفر بود اما شرکت‌کنندگان فعال که در دوره‌های آموزشی شرکت داشته و فعال بودند ۵۵ نفر است.

وی یادآور شد: برای دانشجویان فعال کارگاه‌های متخلف برگزار و آموزش‌های لازم برای ارائه ایده به آنها داده شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه ایلام اظهار داشت: ۳۳ ایده به دبیرخانه ارسال شد و تعداد ایده‌های داوری شده ۳۰ ایده است.

امامی‌پور افزود: تعداد ایده‌های منتخب هشت ایده شامل چهار طرح برگزیده و چهار طرح شایسته تقدیر و تعداد برگزیدگان نیر هشت نفر است.

 وی یادآور شد:۵۰ درصد طرح‌ها در حوزه صنایع دستی بود که نشان‌دهنده نقطه قوت و بازتاب پتانسیل استان است.

امامی‌پور گفت: نرگس سعیدفر با طرح سازه‌های چوبی و جواهرات رزین اپوکسی نفر اول، پریسا شیرخانی با طرح تولید محصولات آرایشی و بهداشتی کاملا ارگانیک نفر دوم و افسانه شکری با طرح نقطه‌کوبی و نقاشی بر روی سفال و سنگ و مهدیه فخار با طرح نقاشی بر روی سفال، پارچه و چوب بطور مشترک سوم شدند.

وی ادامه داد: کیمیا حقی با طرح ساخت زیورآلات، زهره صیدی با طرح آبشمار، یاسمن خادم با طرح محصولات رزینی و زهره یاری با طرح تولید خانگی سوسیس و کالباس شایسته تقدیر شدند.

از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وظیفه اجرای طرح کمند در غرب کشور بر عهده دانشگاه ایلام قرار گرفت و دانشگاه‌های دیگر مجری این طرح نیز شامل، بیرجند، حضرت معصومه(س)، حکیم سبزواری، خوزستان، زنجان، کرمان، لرستان، شهید مدنی و یزد بودند.

دانشگاه ایلام با ۶ هزار دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکترا و ۲۰۰ عضو هیات علمی، ۳۲ گروه آموزشی دارد و در سال ۱۳۷۰ در سفر مقام معظم رهبری به استان ایلام از دانشکده زیر مجموعه دانشگاه رازی کرمانشاه به دانشگاه ارتقا یافته است.

استان ایلام در مجموع ۳۶ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دارد که ۲۶ هزار دانشجو در این مراکز دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری ایلام مقام معظم رهبری کارآفرینی معصومه ابتکار دانشگاه ایلام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری ایلام مقام معظم رهبری کارآفرینی معصومه ابتکار دانشگاه ایلام وزارت علوم تحقیقات و فناوری ایلام مقام معظم رهبری کارآفرینی معصومه ابتکار دانشگاه ایلام اخبار کنکور دانشگاه ایلام دختران دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۸۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است

وحید خدابنده در وبینار تبیین دومین رویداد بین المللی «الف تا» که با حضور ۲ هزار نفر از آموزگاران استان در شبکه شاد برگزار شد، با تشریح نحوه برگزاری این رویداد بین المللی اظهار کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای نشر و اشاعه ایده‌ها و تجارب خاص مدارس است.

او خاطرنشان کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای همکاران فراهم کرده است تا ایده‌ها و تجارب خاص مدارس خود را نشر و اشاعه دهند، لذا مشارکت حداکثری مدیران، آموزگاران، راهبران و سرگروه‌های آموزشی ابتدایی در این رویداد بین المللی با هدف ایجاد فرصت هم افزایی، هم گرایی و وحدت بخشی در راستای انتقال تجارب تحول آفرین انتظار می‌رود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان تفاوت دو بخش مدارس پیشتاز تحول و تک تجربه‌ها محور‌های اصلی و فرعی رویداد از جمله مدیریت و رهبری مدرسه، فرآیند‌های یاددهی-یادگیری، تولید محتوای آموزشی، روش تدریس و تولید فناوری‌های نوین آموزشی، برنامه تربیت، محیط تربیت و سلامت و تربیت بدنی اعلام کرد.

خدابنده همچنین برگزاری نشست‌های گفتگو محور معلمانه، نمایشگاه استانی و کشوری، تولید و انتشار محصولات چندرسانه‌ای مؤثر و ایجاد بانک تجربیات را از مهمترین برنامه‌های رویداد «الف تا» برشمرد.

در ادامه رییس اداره تکنولوژی، گروه‌های آموزشی و بررسی محتوای ابتدایی استان گفت: دومین رویداد بین المللی «الف تا» با هدف اجرای مطلوب برنامه طرح شهید همت و به منظور پیوند زدن تجارب ارزنده معلمان با آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی معتبر اجرا می‌شود.

سجاد محسن پور تصریح کرد: متقاضیان شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار و مستندات خود را در دو محور طراحی آموزشی و اجرای تدریس و نیز گفتمان آموزشی طبق شرایط تهیه فیلم تدریس تا ۲۰ اردیبهشت ماه در سامانه https://alefta.ir ثبت و بارگذاری کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • دومین جشنواره «عروسک خونه» پایان یافت
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی