Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@04:38:00 GMT

لحظه به لحظه با جنجالی ترین انتخابات تاریخ آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۴۷۳۷۷

لحظه به لحظه با جنجالی ترین انتخابات تاریخ آمریکا

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از امروز - ۱۳ آبان ماه - در برخی ایالات آغاز شده و تا صبح چهارنشنبه ۱۴ آبان- ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ۵۹ امین انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا، در روز ۱۳ آبان (۳ نوامبر) برگزار خواهد شد تا ساکن بعدی کاخ سفید، مشخص شود. دو نامزد اصلی این انتخابات، جو بایدن از حزب دموکرات به همراه کاملاً هریس به عنوان معاون اول و دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواهان به همراه مایکل پنس به عنوان معاون اول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ با مسائلی همانند بحران شیوع ویروس کرونا در آمریکا و اعتراضات سیاه پوستان این کشور در پی کشته شدن چند تن از آنها به دست پلیس، انتخابات سختی را برای ماندن در مسند قدرت پیش رو دارد و در طرف دیگر، جو بایدن، معاون اول سابق باراک اوباما، رئیس جمهور سابق و محبوب آمریکا، پس از شکست برنی سندرز در انتخابات درون حزبی، پا به عرصه رقابت گذاشته است.

به دلیل بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا، بخش مهمی از انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا را رای‌های پستی و پست الکترونیک تشکیل می‌دهند و تنها حدود ۴۰ میلیون نفر به صورت حضوری و در روز انتخابات رأی خواهند داد. همین مسئله ممکن است باعث این مسئله شود که رئیس جمهور بعدی آمریکا شب انتخابات مشخص نشده و این اتفاق چند روز طول بکشد.

در مناظره‌ها چه گذشت؟

در مناظره اول، ترامپ با تاکید بر اینکه "کرونا تقصیر چین بود" و "دموکرات‌ها می‌خواهند کشور را تعطیل کنند"، در پاسخ به سخنان بایدن در خصوص مرگ دویست هزار نفر بر اثر کرونا در ایالات متحده آمریکا، خطاب به جو بایدن گفت: تو نمی‌دانی چند نفر در چین مرده‌اند. تو نمی‌خواستی مرزها را ببندی و آن را نژادپرستانه می‌دانستی ولی من مرزها را بستم. فرمانداران دموکرات از من تقدیر کردند. تجهیزات بهداشتی دادیم و نزدیک به واکسن هستیم.

جو بایدن با بیان اینکه "ما هرگز از مسئولیت برای تحقق عدالت برای مردم شانه خالی نکرده‌ایم"، گفت: "پس از کشته شدن جورج فلوید، ترامپ از گاز اشک‌آور استفاده کرد تا جلوی کلیسا برود. برای ترامپ سیاهپوستان مهم نیستند و کارهایش برای آنها فاجعه‌بار بوده است."

مناظره دوم و آخر این دو نماینده اما، حواشی کمتری داشت؛ در این مناظره ترامپ گفت: ما نباید کشور را تعطیل کنیم، نباید مدارس را تعطیل کنیم. من هم یک فرزند نوجوان دارم که به کرونا مبتلا شد ولی خیلی زود بهبود پیدا کرد. من می‌خواهم مدارس باز شود. ما نمی‌توانیم کشور را تعطیل نگه داریم. عده زیادی افسرده شده‌اند و عده‌ای دست به خودکشی زده‌اند، آنها شغل خود را از دست داده‌اند ولی بایدن دائماً روی تعطیلی تاکید دارد.

بایدن نیز در این مناظره گفت: من بیمه درمانی اوباما را با یک گزینه به اسم مصوبه بایدن، تصویب خواهم کرد تا فضای رقابتی با بیمه‌های خصوصی ایجاد شود. ما قیمت دارو را کاهش خواهیم داد. افرادی که بیمه درمانی خصوصی دارند، در صورت پیروزی من، بیمه خود را از دست نخواهند داد مگر اینکه خودشان بخواهند. مردم آمریکا هم اکنون به دلیل سو مدیریت‌های ترامپ در شرایط سختی هستند. او می‌خواهد شرایط را از این هم سخت‌تر کند. بیمه درمانی یک امتیاز نیست، یک حق است.

با این حال، مناظره معاونان اول دو نامزد انتخاباتی آمریکا شاید حواشی بیشتری نسبت به مناظره آنها داشت؛ از مگسی که روی سر مایکل پنس نشست تا بحث‌هایی که در مورد ترور سردار شهید قاسم سلیمانی شد، این مناظره را جذاب و جذاب‌تر کرد.

معاون اول رئیس جمهوری آمریکا در این مناظره درباره خروج برجام هم گفت: دولت سابق ۱.۸ میلیارد دلار به کشور حامی شماره یک تروریست در جهان داد. ترامپ ما را از برجام خارج کرد و قاسم سلیمانی را در حالی که در سفر برای آسیب رساندن به آمریکایی‌ها بود، حذف کرد.

هریس در پاسخ به این ادعاهای پنس گفت: اما درباره سلیمانی صحبت کردید، پس از حمله به او، ایران حمله متقابل انجام داد. نیروهای ما با جراحات مغزی رو به رو شدند، اما ترامپ گفت تنها سردرد گرفتند. این الگوی دونالد ترامپ است.

وی افزود: او نظامیان ما را بازنده توصیف کرد، وقتی ترامپ به گورستان ملی آرلینگتن رفت برای رفتن به سر قبر این نظامیان گفت که چه فایده‌ای برای آنها دارد، بله او تنها به فکر این است که چه منفعتی برای او دارد.

نظرسنجی‌ها چه می‌گویند؟ شانس کدام نماینده بیشتر است؟

همانند رسم هرساله، بازار نظرسنجی‌های پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا داغ بود؛ این انتخابات که انتظار می‌رود با مشارکت بی سابقه مردم آمریکا همراه باشد، داغ‌ترین نظرسنجی‌ها را نیز در بر داشت.

بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها، جو بایدن با اختلاف ۸ درصدی نسبت به دونالد ترامپ پیروز انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا خواهد بود.

آیا همه چیز آرام خواهد بود؟

دونالد ترامپ بارها تاکید کرده است که در صورت شکست، احتمالاً نتایج انتخابات ریاست جمهوری را نخواهد پذیرفت؛ از طرفی کارشناسان احتمال تقلب یا باطل کردن برخی از آرا را توسط جمهوری‌خواهان، محتمل می‌دانند. در نتیجه به نظر می‌رسد که در صورت برنده شدن هرکدام از دو کاندید، ناآرامی‌ها و عدم قبول شکست از سوی کاندید دیگر رخ دهد.

نتیجه انتخابات چگونه شد؟

انتخابات آمریکا همانند هر سال، به شیوه الکترال برگزار خواهد شد؛ در روز انتخابات، مردم نمایندگان الکترال را انتخاب کرده تا این نمایندگان تصمیم گیرنده رئیس جمهور بعدی آمریکا باشند. آمریکا در مجموع ۵۳۸ الکترال در ۵۱ ایالت خود دارد که هر حزب برای پیروزی، به ۲۷۰ الکترال نیاز دارد؛ نگاهی به نظرسنجی‌ها در هر ایالات به صورت جداگانه داریم:

نظرسنجی‌های انجام شده به تفکیک هر ایالت ایالت تعداد الکترال درصد آرای بایدن درصد آرای ترامپ آلاباما ۹ ۳۹ ۵۸ آلاسکا ۳ ۳۹ ۴۵ آریزونا ۱۱ ۴۹ ۴۶ آرکانزاس ۶ ۳۵ ۶۰ کالیفرنیا ۵۵ ۵۸ ۳۲ کولورادو ۹ ۵۲ ۴۱ کنتیکت ۷ ۵۶ ۳۳ دلور ۷ ۵۸ ۳۶ کلمبیا ۳ ۹۴ ۶ فلوریدا ۲۹ ۴۹ ۴۶ جورجیا ۱۶ ۴۹ ۴۶ هاوایی ۴ ۶۴ ۳۰ آیداهو ۴ ۴۰ ۵۸ ایلینویز ۲۰ ۵۶ ۳۸ ایندیانا ۱۱ ۴۲ ۵۱ آیووا ۶ ۴۵ ۴۷ کانزاس ۶ ۴۳ ۵۲ کنتاکی ۸ ۳۸ ۵۸ لوئیزیانا ۸ ۳۶ ۵۷ مین ۴ ۵۵ ۳۸ مریلند ۱۰ ۶۱ ۳۰ ماساچوست ۱۱ ۵۸ ۳۰ میشیگان ۱۶ ۵۱ ۴۲ مینه‌سوتا ۱۰ ۵۷ ۴۱ میسیسیپی ۶ ۴۰ ۵۷ میزوری ۱۰ ۴۴ ۵۱ مونتانا ۳ ۴۳ ۴۹ نبراسکا ۵ ۴۳ ۵۵ نوادا ۶ ۴۹ ۴۳ نیو همشایر ۴ ۵۳ ۴۳ نیوجرزی ۱۴ ۶۱ ۳۷ نیومکزیکو ۵ ۵۴ ۴۱ نیویورک ۲۹ ۵۷ ۳۲ کارولینای شمالی ۱۵ ۵۰ ۴۶ داکوتای شمالی ۳ ۳۹ ۵۹ اوهایو ۱۸ ۴۶ ۴۶ اوکلاهوما ۷ ۳۹ ۵۹ اورگون ۷ ۵۹ ۳۹ پنسیلوانیا ۲۰ ۵۰ ۴۴ رود آیلند ۴ ۶۲ ۳۶ کارولینای جنوبی ۹ ۴۱ ۴۹ داکوتای جنوبی ۳ ۴۲ ۵۳ تنسی ۱۱ ۴۲ ۵۱ تگزاس ۳۸ ۴۶ ۴۸ یوتا ۶ ۴۱ ۵۱ ورمانت ۳ ۷۱ ۲۶ ویرجینیا ۱۳ ۵۱ ۳۹ واشنگتون ۱۲ ۵۸ ۳۶ ویرجینیا غربی ۵ ۳۹ ۵۶ ویسکانسین ۱۰ ۵۲ ۴۲ وایومینگ ۳ ۳۳ ۶۲ کد خبر 453299

منبع: ایمنا

کلیدواژه: انتخابات انتخابات آمریکا انتخابات آمریکا 2020 ترامپ دونالد ترامپ جو بایدن رییس جمهور آمریکا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق انتخابات ریاست جمهوری دونالد ترامپ رئیس جمهور نظرسنجی ها معاون اول جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۴۷۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

شبکه آمریکایی «سی ان ان» جزئیات تماس اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را فاش کرد.

به گزارش ایسنا، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت به بازیگر جنجالی
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان