Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، تقی زاده مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت:  پروژه حیاتی انتقال آب خلیج فارس به مناطق مرکزی ایران در دو بخش اصلی و در سه فاز اجرایی شده است که  فاز اول طرح انتقال آب از خلیج فارس  فردا با حضور رییس جمهورافتتاح می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقی زاده افزود: بخش اول این طرح شامل تاسیسات آب شیرین کن با ظرفیت یک میلیون متر مکعب در روز است که در ۳۵ کیلومتری غرب بندر عباس اجرا شده است. بخش دوم شامل احداث ایستگاه‌های پمپاژ و لوله گذاری خطوط انتقال آب به طول ۸۲۷ کیلومتر است.

او ادامه داد: فاز نخست از محل تاسیسات آب شیرین کن بندرعباس تا شرکت معدنی و صنعتی گل گهر به طول ۳۰۳ کیلومتر است که فردا افتتاح می شود.

مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو افزود: فاز دوم از گل گهر تا مس سرچشمه به طول ۱۵۴ کیلومتر و فاز سوم از مس سرچشمه تا مجتمع صنعتی اردکان به طول ۳۷۰ کیلومتر است که تا پایان بهمن ماه  آب به مجتمع صنعتی چادرملو در استان یزد می‌ رسد.

تقی زاده گفت: هزینه پیش بینی شده برای اجرای این طرح عظیم ملی بیش از ۱۱۰ هزارمیلیارد ریال است که از سوی ۳ شرکت مذکور، اعتبارات بانکی و صندوق توسعه ملی تامین شده است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتقال آب چادرملوی اردکان خلیج فارس انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۵۹۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • تقدیر از کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده