Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر محمود رضا مرادی بعد از ظهر امروز نشست خبری با حضور اصحاب رسانه با مشابه دانستن ویروس کرونا به بمب خوشه‌ای در بین همه افراد جهان، اظهار کرد: این ویروس مشخص نیست تا چه زمانی در بین مردم به مبتلا کردن و مرگ انسان‌ها ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به بهترین روش‌های پیشگیری اعم از زدن ماسک، شستشوی مکرر دست‌ها و رعایت فاصله گذاری مناسب افزود: آمار فوتی‌ها در کشور روزانه بالغ بر ۴۰۰ نفر است اما مشاهده می‌شود عده‌ای با سفرهای خارج از استان، عبور و مرور غیرضروری در خیابان‌ها، پارک‌ها و حضور در مراسمات عروسی و ختم به این ویروس کشنده بی اهمیت هستند و اگر این روند ادامه پیدا کند آمار مبتلایان و فوتی‌ها بیش از حد بالا خواهد رفت و کادر درمان و بیمارستان جواب گوی این همه مبتلا نمی‌تواند باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: در حال حاضر در کل کشور ۱۷ هزار و ۸۴۹ نفر در بیمارستان‌های کشور بستری هستند و از این تعداد در استان کرمانشاه هزار و ۹۹ نفر بیمار بستری داریم و در استان تا به امروز ۹۲۰ نفر از عزیزان ما فوت شده‌اند و از تمام ظرفیت بیمارستان‌های ارتش، سپاه و نیروی انتظامی استفاده کرده‌ایم و چنانچه لازم باشد با همکاری ارتش اقدام به برپایی بیمارستان صحرایی برای بستری بیماران که شدت کمتری از بیماری را دارند خواهیم کرد.

مرادی از راه اندازی ۱۳ دستگاه اکسیژن ساز خبر داد و تصریح کرد: چهار دستگاه برای بیمارستان امام رضا (ع)، چهار دستگاه برای بیمارستان فارابی و بیمارستان‌های هرسین، قصرشیرین، پاوه، اسلام آباد غرب و سرپل ذهاب راه اندازی شده است.

وی افزود: ۱۰۰ عدد کپسول ۴۰ لیتری، ۶۰ تخت ICU به ظرفیت بیمارستانی اضافه شده و ۳۰ تخت دیگر قرار است راه اندازی شود همچنین سی تی اسکن بیمارستان پاوه نیز باید نصب و راه اندازی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه به ازا هر تخت یک پرستار نیاز است، افزود: خدمات به بیماران غیر کرونایی در بیمارستان امام رضا (ع) محدود شده و بیماران به سایر بیمارستان‌ها انتقال داده می‌شوند و تا به امروز ۱۲۷ میلیارد برای خرید تجهیزات پزشکی هزینه شده است.

وی با بیان هزینه‌های درمان بیماران کرونایی گفت: قیمت ۶ عدد آمپول مورد نیاز بیماران کووید ۱۹ که به شدت مبتلا شده‌اند چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است و پوشش بیمه‌ای به آن تعلق نمی‌گیرد.

مرادی خاطر نشان کرد: تا امروز ۲ هزار و ۶۰۰ نفر از پرسنل کادر درمان به کرونا مبتلا شده‌اند و اگر هر کدام ۱۵ روز قرنطینه شوند جایگزین آنها بسیار دشوار است و تعدادی هم جان خود را در راه سلامت مردم از دست داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه داروی درمان قطعی تا به حال تولید نشده است، گفت: تا دارویی از طرف وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان غذا و دارو تأیید نشود مورد استفاده قرار نخواهد گرفت و مردم به تبلیغات توجه نکنند.

کد خبر 5063686

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ویروس کرونا وضعیت قرمز شیوع بیماری کرونا ویروس کرونا شیوع کرونا شیراز توهین به پیامبر آمار کرونا یوم الله 13 آبان هفته وحدت بوشهر کرمانشاه گرگان محدودیت های کرونایی ستاد ملی مقابله با کرونا پدافند غیرعامل ایلام دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان ها راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۳۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان

آفتاب‌‌نیوز :

میثم معزی ظهر امروز در گفت و گویی رسانه‌ای گفت: تمامی بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی در آماده‌باش کامل برای ارائه خدمات به بیماران دچار تنگی نفس هستند.

وی افزود: به علت آلودگی هوا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۶۹ نفر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مراجعه کرده‌اند.

معزی ادامه داد: از این تعداد ۲۵۴ نفر امروز به علت وقوع گرد و خاک در استان به مراکز درمانی و بیمارستانی دانشگاه مراجعه کرده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: افرادی که دچار بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی هستند در شرایطی که هوا آلوده است در فضای باز تردد نکنند و در صورت درد و یا سوزش قفسه سینه به بیمارستان مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان