Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: از سه گود پرخطر رها شده در منطقه 3، دو گود با صدور حکم قضایی و همکاری مالکان تعیین تکلیف شدند و یک مورد آن در مرحله اخذ دستور قضایی قرار دارد.
محمد رهبر، مسئول نهادهای معاونت شهرسازی و معماری شهرداری منطقه 3 در گفتگو با خبرنگار شهر تعداد کل گودهای این منطقه را 37 مورد برشمرد و گفت: شهرداری منطقه 3 همه گودهای سطح منطقه را شناسایی و به مالکان آنها ابلاغ کرده که نسبت به تعیین تکلیف آنها اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس بسیاری از مالکان در حال کار هستند و نسبت به ایمن‌سازی گودها اقدام کردند.
او با بیان اینکه تعداد گود های پرخطر در منطقه به سه مورد می‌رسد، افزود: بعضی از گودهای منطقه رها شدند که از جمله آن می توان به دو گود خاص در میرداماد و خیابان آفریقا اشاره کرد که برای این دو گود حکم‌قضایی گرفته شده است.
رهبر درباره گود پرخطر خیابان آفریقا، گل آذین که در جنب سفارت قطر واقع شده، توضیح داد: این گود به عمق حدود 27 متر و سطح اشغال آن بیش از دو هزار متر است و با توجه به اینکه حکم قضایی شهرداری را ملزم به رفع خطر کرده، شهرداری منطقه در این زمینه اطلاع رسانی کرده و مالک نیز بعد از این قضیه تعهد داد که کار را شروع کند و عملا با تجهیزات ایمن سازی آن در حال انجام است.
به‌گفته مسئول نهادهای معاونت شهرسازی و معماری شهرداری منطقه 3، گود میرداماد نیز پس از پیگیری های شهرداری، توسط مالک ایمن سازی شده و در حال حاضر در مرحله اجراست.
او ادامه داد: به این ترتیب تنها یک گود پرخطر و رها شده در منطقه باقی می ماند که در مرحله اخذ حکم قضایی است. در صورت اخذ حکم قضایی درباره این گود که در کنار برج پایتخت قرار دارد، می‌توانیم نسبت به تعیین تکلیف این گود اقدام کنیم و مالک را برای ایمن سازی و انجام عملیات ساختمانی پای کار بیاوریم.
رهبر در پایان درباره گودی که در میدان ونک قرار دارد گفت: این گود که متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام است، در حال اخذ جواز و اقدامات است و برای مجاورین هیچ خطری ندارد.
خبرنگار: علی سی پی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری منطقه تعیین تکلیف ایمن سازی حکم قضایی منطقه 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۷۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در دیدار رئیس قوه قضائیه با خانواده‌ها و پرسنل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: از رئیس قوه قضائیه بابت دستور و موافقت با برگزاری همایش خانواده دستگاه قضائی استان هرمزگان که در نوع خود کم‌سابقه است قدردانی می‌کنم.

وی در ادامه به ارائه بخشی از عملکرد مجموعه قضائی استان هرمزگان پرداخت و گفت: ورود به موقع مجموعه قضائی استان هرمزگان به موضوع عدالت اجتماعی و اجرای صحیح قوانین باعث شده که تنها طی دو سال اخیر ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با انتقال پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های بزرگ، به عنوان عوارض و سهم، به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شود.

قهرمانی افزود: پس از دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص رفع مشکل افراد فاقد شناسنامه، امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مجموعه قضائی استان هرمزگان، هیچ ایرانی بدون شناسنامه‌ای در این استان وجود ندارد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین از فروش پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای متروکه و تعیین تکلیف چهار هزار و ۲۰۰ پرونده متروکه شامل ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر در نتیجه اقدامات و پیگیری‌های قضائی صورت گرفته طی دو سال اخیر خبر داد.

قهرمانی در ادامه، فروش ۲۲ هزار دستگاه وسیله نقلیه موجود در پارکینگ‌های راهور به ارزش بیش از ۳۸ میلیارد تومان که در نتیجه اقدامات دستگاه قضائی استان هرمزگان صورت گرفته است را انقلابی در حوزه امانتداری نسبت به اموال مردم دانست.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه، از رفع تصرف از اراضی دولتی در ۴۷۳ فقره پرونده به میزان هزار و ۶۳۴ هکتار و به ارزش ۹ هزار میلیارد تومان، حدنگاری صددرصدی اراضی ملی و ۶۷ درصدی اراضی کشاورزی استان هرمزگان و همچنین صدور ۹۰ تا صد در صد اسناد حریم دریا، شهرک‌های صنعتی و جنگل‌های مانگرو خبر داد.

گفتنی است در این مراسم، نمایندگان قضات، بانوان کارمند، کارکنان اداری، همسرانِ معلم کارکنان قضائی و شوراهای حل اختلاف دستگاه قضائی استان هرمزگان، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

همچنین در جریان این مراسم به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم، با حضور رئیس قوه قضائیه از ۱۰۰ تن از همسران معلم کارکنان قضائی استان هرمزگان، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6094870

دیگر خبرها

  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود