Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، حجت‌الاسلام احمد پناهیان عصر امروز در مراسم گرامیداشت هفته وحدت و محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر اسلام در مسجد امام رضا(ع)، اظهار کرد: جهان استکبار و غرب همیشه با اسلام، مسلمین، ائمه و پیامبران دشمنی دارد.

وی با اشاره به اینکه توهین به اهل بیت و معصومین توسط استکبار و دنیای غرب اولین‌بار نیست، افزود: خصومت فرانسه و دولت آن با امت اسلامی و پیامبر اکرم همیشگی است و مکرر تکرار شده است البته طی سال‌های گذشته برخی کشورهای غربی همانند فرانسه توهین به پیامبر اسلام، اهل بیت، آتش زدن قرآن را توسط دولت‌مردان، مردم و نشریات مختلف با اقدامات سخیف کاریکاتور در دستور کار داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس مسائل دینی و مذهبی با اشاره به اینکه مسئله ما با فرانسه و جبهه طاغوت فقط نگهداشتن احترام بزرگان دینی و پیامبران هم نیست، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) معلم اخلاق بشریت در قرن‌ها و عصرهای متفاوت است و حقارتی بیشتر از این نیست که دست به توهین این شخصیت وارسته دنیا زده شود.

این مسؤول با اعلام اینکه نادیده گرفتن جایگاه رسول اکرم (ص) و قدرنشناسی از زحمات آن حضرت نابخشودنی است، ادامه داد: دنیای استکبار و غرب با شخص رسول الله(ص) مشکل دارند، پیامبر اسلام معصوم بوده و معدن علم الهی در گذشته، حال و آینده است، خداوند همه آسمان‌ها و زمین‌ها را برای این شخص وارسته آفریده و اشرف همه انبیا و اشرف مخلوقات است.

پناهیان با اشاره به اینکه ۴۰ سال خداوند پیامبر اسلام را تربیت کردند و صاحب خلق عظیم شده است، یادآور شد: مدیریت دین و مدیریت امت اسلام بر دستان پیامبر اسلام قرار گرفته و اخلاق برای پیامبر اسلام هدف نیست بلکه تنها یک وسیله است.

وی با اعلام اینکه کاهش شأن رسول اسلام ظلم به آن حضرت است، ادامه داد: رسول اسلام را باید با رسالت آن شناخت هرچند دشمنان آن حضرت نیز ایشان را با رسالتش می‌شناسند، فرانسه این روزها در امر توهین به ساحت قدسی پیامبر در خط مقدم قرار دارد و برای همیشه در بین استکبار و غرب کشورهای پیشرو توسری‌خورتر هستند.

کارشناس مسائل دینی و مذهبی با اعلام اینکه جریان حاکمیت اروپایی صهیونیستی در این قضیه با نظام سلطه و جریان صهیونیست همگام است، گفت: آنها پیامبر اسلام را خوب می‌شناسند و می‌دانند که قرآن خدا حق بوده و وعده‌های خداوند حتما و همیشه حق است.

وی با بیان اینکه خبر ظهور برای ما شیعیان یک آرزوی بزرگ است ولی برای آنها خبر هولناک و دردآور است، افزود: استکبار برای این به پیامبر توهین می‌کند که سد سبیل‌الله کنند.

پناهیان گفت: مسئله امروزه مسئله حاکمیت است، این روزها شاهد مردن اروپا و مرده شدن تمدن، فرهنگ و ایده آنها هستیم.

کارشناس مسائل دینی و مذهبی با اعلام اینکه امروزه بحث افول آمریکا بحث ما نیست بلکه بحث مجامع اندیشمندان و صاحب‌نظران خودشان است، اظهار کرد: بزرگترین اندیشمندان آمریکا می‌گوید ترامپ در تاریخ آمریکا ثبت شد زیرا راه افول و نابودی این کشور را در پیش گرفته است و آنها در لابی‌های خاص صهیونیستی در حال خودزنی هستند.

وی بیان کرد: آنها امام حسین (ع) را توهین نمی‌کنند زیرا می‌دانند امام سوم شیعیان یک روایت پیامبر را در دستور کار گرفت و حادثه عاشورا برای همیشه ماندگار و جاوید شد بلکه آنها می‌دانند برای مبارزه باید اصل را بزنند و پیامبر را نشانه گرفتند که یک حدیث آن پیامبر حادثه کربلا را آفریده است.

پناهیان با بیان اینکه کشورهایی همانند لیبی، مصر و تونس با بیداری اسلامی حرکت کردند، خاطرنشان کرد: آنچه که باعث شده فریاد امام حسین(ع) در پیاده نظام جمهوری اسلامی را کشورهای آزادیخواه دنیا بشنوند، از آن الگو بگیرند و اهل تسنن نیز از شیعیان الگوبرداری کنند کلمات پیامبر اسلام، قرآن و آیات الهی است.

این کارشناس برجسته مسائل دینی و مذهبی با اعلام اینکه پیامبر اسلام عنصر و نقطه کانونی امت اسلام و عامل وحدت است زیرا اتحاد بین اهل شیعه و سنی ایجاد کرده است و هدف مشترک را رقم زده است، گفت: اسلام را پیامبر آورده و باید همه پا در رکاب باشیم.

پناهیان با اشاره به اینکه برای استکبار، اجانب و غربی‌ها شیعه و سنی مسئله نیست بلکه محمد(ص) مسئله است، متذکر شد: توهین امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه به ساحت نورانی پیامبر اکرم و اسلام نقض حقوق بشر است، هرچند مکرون عروسک خیمه‌شب‌بازی استکبارگران است.

وی با بیان اینکه لیبرال دموکراسی هیچ وقت ناجی بشریت نیست، ادامه داد: خداوند دست خالی پیامبر اسلام را برای مدیریت اسلامی بشریت به رسالت گزینش نکرده است زیرا برای این فرد والا مقام کتاب بزرگی همانند قران کریم آورده شد.

پناهیان عنوان کرد: بیانات رئیس جمهور فرانسه نشان از ترس و وحشت شدید و احساس خطر دشمنان استکباری از رشد و پیشرفت اسلام دارد البته باید بدانیم دعوای فرانسه با قرآن و اهل بیت بر روی چه موضوعی است.

وی با اعلام اینکه باید برای این توهین سلسله نشست‌های فراوان جهت آگاه‎سازی مردم انجام شود، گفت: باید مسئله توهین به قرآن، اسلام و پیامبر برای جوانان تبیین شود و نسل جوان از خشم و دشمنی استکبار علیه امت اسلامی باخبر شوند.

مسؤول شاخه جوانان هیأت رزمندگان اسلام با اعلام اینکه برخی مسائل برای‌مان خط قرمز است، ادامه داد: مکرون مأمور حسادت عظیم علیه اسلام و مسلمین بوده است، باید پیامبر و دین اسلام به درستی بین اقشار مختلف جامعه معرفی شود هر چند کربلا و واقعه عاشورا هم نیاز است به درستی به مردم معرفی شوند.

کارشناس مسائل دینی و مذهبی بیان کرد: قرآن جامع‌ترین کتاب برای همه زمان‌ها است که بند بند و آیات آن قانون و برنامه برای زندگی اجتماعی، دینی و فرهنگی موج می‌زند.

پناهیان گفت: دین اسلام دین معنویت است و علم سیاست، اقتصاد، علوم انسانی، روان‌شناسی و علوم اجتماعی در آن هویدا است.

انتهای پیام/۸۶۰۱۲/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: کارشناس مسائل دینی و مذهبی مسائل دینی و مذهبی پیامبر اسلام امت اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۲۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیزش دانشگاه‌های آمریکا علیه محور شرارت آمریکایی-اسرائیلی

خیزش سراسری در دانشگاه‌های مختلف آمریکا و دیگر نقاط جهان بخصوص در کشورهای غربی علاوه بر محور اصلی آن یعنی اعتراض به جنایات اسرائیل در غزه و مخالفت با همراهی غرب در جنایات صهیونیست‌ها، ابعاد گسترده‌تری یعنی حاکمیت آمریکا را شامل می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اعتراضات و خیزش سراسری دانشگاهیان و نخبگان آمریکایی در دانشگاه‌های مختلف آمریکا و دیگر نقاط جهان بخصوص در کشورهای غربی علاوه بر محور اصلی آن یعنی اعتراض به جنایات اسرائیل در و مخالفت با همراهی غرب در جنایات صهیونیست‌ها، ابعاد گسترده‌تری را شامل می‌شود که مهمترین آن ظهور جنبه‌های جدیدی از ناکارآمدی نظام حاکمیتی غرب است.

اعتراضات و خیزش دانشگاهی از دانشگاه کلمبیا در نیویورک و 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

با وجود سرکوب شدید پلیس در داخل دانشگاه‌ها که دانشجو و استاد نمی‌شناسد، فهرست دانشگاه‌های آمریکایی که شاهد تحصن و تظاهرات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین و مخالفت با ادامه نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه بوده‌اند، همچنان رو به فزونی است.نزدیک به 40 دانشگاه‌ آمریکا اکنون در این تقابل با سیاست‌ها فعال هستند.

اکنون با تشدید اوضاع و انتشار وسیع برخورد حاکمان آمریکا با این جنبش امواج این حرکت اکنون به دیگر کشورهای دنیا مانند فرانسه، آلمان، یونان، ژاپن، استرالیا و ... رسیده‌است.

 

.

 

از فریاد علیه ظلم تا مخالفت با سیاست حاکمیت

بعد از عملیات موسوم به «طوفان‌الاقصی» در روز 7 اکتبر و آغاز جنگ غزه که به بروز فاجعه‌های انسانی مختلف علیه فلسطینی‌ها منجر شده است، حمایت از آرمان فلسطین در بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا بالا گرفته است. بروز این اتفاق در کشوری که دولت او اصلی‌ترین حامی جنایت‌های اسرائیل در غزه بوده است، مسئله‌ای به‌شدت قابل توجه و نیازمند تحلیل است. از منظر مختلف می‌توان به این پدیده نگاه کرد.

از یک منظر، این تظاهرات‌ها را می‌توان نشانه‌ای از این دانست که مقاومت در برابر ظلم یک امر فطری است و نداهای فطری حتی در جوامعی که در معرض پروپاگانداهای گسترده برای «ابتذال شر» (کوچک شمردن بدی) قرار گرفته‌اند به‌طور کامل خاموش نمی‌شود و حتی اگر در برهه‌ای کمرنگ شود سرانجام زمانی فرا می‌رسد که این مقاومت خود را به منصه ظهور خواهد رساند.

هنگامی که حساسیت به ظلم به خود از بین رفت، حساسیت در برابر ظلم در برابر دیگری نیز ناگزیر از میان خواهد رفت، این برنامه‌ای است که دولت‌های متمادی آمریکا سال‌ها با سیاست‌های مختلف از جمله در قالب برنامه‌های مختلف دیپلماسی عمومی در تلاش بودند در قبال مسئله اسرائیل ـ فلسطین در ذهن جامعه نهادینه کنند.

اما جنگ  غزه و جنایات آشکار صهیونیست‌ها به‌اندازه‌ای این مظالم را در معرض چشم همگان قرار داده است که تمامی آن تلاش‌ها برای «ابتذال شر» و «درونی‌سازی ظلم» را نقش‌برآب کرده است.

علاوه بر این، منظر دیگری که می‌توان در ریشه‌یابی این اعتراضات نگریست این است که مسئله تنها به اسرائیل و جنایات در غزه  ختم نمی‌شود بلکه این اعتراضات همگی به همان اندازه که بر مخالفت با جنایات رژیم صهیونیستی متمرکز هستند، سیاست‌های حاکمیتی آمریکا و رویکرد نظام‌های مختلف این کشور را در قبال مسئله فلسطین به چالش می‌کشند.

دیگر مسئله حزب یا فرد خاصی در میان نیست بلکه مردم این وادادگی به اسرائیل و حمایت بی‌چون و چرا از جنایات آن را حاصل حمایت هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه می‌دانند. این امر بخصوص در دولت دموکرات  بیشتر صدق می‌کند چرا که این حزب دفاع از آنچه که حقوق بشر توصیف می‌کند را در اولویت کار خود عنوان کرده است.  اما جنایات غزه و همراهی واشنگتن در جلوگیری از قطعنامه‌های سازمان ملل برای اتمام جنگ در کنار فرماندهی و کمک نظامی، تسلیحاتی و اطلاعاتی از صهیونیست‌ها خط بطلانی بر ادعای اولویت دموکرات‌ها در دفاع از حقوق بشر بود.

«امان عبدالهادی»، جامعه‌شناس در دانشگاه شیکاگو در این باره می‌گوید: جوانان به‌طور فزاینده‌ای از وضعیت موجود در مسائل سیاست داخلی و خارجی ناامید می‌شوند.

این جامعه‌شناس اعتقاد دارد که این فعالیت‌ها در محوطه دانشگاه می‌تواند سرآغاز تغییرات سیاسی باشد.

بار دیگر ناکارآمدی نظام لیبرال دموکراسی

پراتاپ بهانو مهتا، نایب رئیس دانشگاه آشوکا و رئیس مرکز تحقیق سیاستی هند، در این باره اعتقاد دارد که این اعتراضات و سرکوب شدید آنها نشان دهنده سه بحران در نظام لیبرال دموکراسی است.

وی در مقاله‌ای تاکید می‌کند که این بحران لیبرال دموکراسی از سه منظر قابل تحلیل است: بحران اول این که آمریکا که بیشترین نفوذ و اهرم فشار را بر اسرائیل دارد در کنار جامعه بین‌الملل نسبت به مسئولیت‌ها اخلافی ناشی از مسایل وحشتناکی که در غزه رخ داد، عدول کرده و شانه خالی کردند. این اعتراضات محصول ناکامی نظام لیبرال دموکراسی است که اجازه داد خصومت‌ها در غزه به این شکل در معرض دید افکار عمومی قرار گیرد.  این اقدام دانشجویان تلاشی برای رفع این نقیصه اخلاقی بوده است.

به عقیده مهتا، دومین بحران لیبرال دموکراسی در این بود که همه دنیا به این واقعیت پی‌بردند که حتی در کشور مدعی آزادی بیان و به رغم داشتن قانون موسوم به متمم اول قانون اساسی حمایت از آزادی بیان، مقوله آزادی به سادگی در آن جامعه در معرض ملاحظات سیاسی و حزبی قرار می‌گیرد. تحقیر دانشگاهیان بخصوص روسای دانشگاه و دستگیری استادید پیام ناامید کننده‌ای حتی نسبت به آینده این آزادی بیان ارسال کرده است.

سومین ناکارآمدی لیبرال دموکراسی از نظر این کارشناس، عمیق‌تر شدن فضای دوقطبی در جامعه آمریکا است و نوع واکنش‌ها به این اعتراضات و استفاده سیاسی از آن‌ها به این فضای دوقطبی بیشتر کمک خواهد کرد.

نوع برخورد سیاستمداران به این خیزش نیز تاییدی است بر  چرایی اعتراضات به نظام حاکمیتی آمریکا. جالب این که هر دو حزب اصلی ایالات متحده و همچنین کاخ سفید و گروه‌های طرفدار رژیم اسرائیل در کنار سران رژیم صهیونیستی از جمله بنیامین نتانیاهو، دانشجویان معترض را به دامن زدن به یهودستیزی متهم کرده‌اند؛ اتهاماتی که معترضان به‌شدت آن را رد می‌کنند.

 

 

.

 

در کنار این اتهامات، استفاده از خشن‌ترین برخوردها علیه دانشجویان و اساتید، ورود قوای امنیتی در کلاس درس و یا محوطه دانشگاه‌ها برای دستگیری معترضین و فاش شدن تصاویر حضور تک‌تیراندازها بر بام دانشگاه‌ها برای مقابله با خیزش دانشجویی نشان از اصرار این حاکمان بر ادامه رویکرد ناکارآمد خود است.

دانشمندان زیادی در سال‌های گذشته البته با توجه به تناقض‌های درونی ارزش‌های لیبرالیسم چنین شرایطی را پیش‌بینی کرده و استدلال‌هایی را درباره اینکه چرا نظم جهانی لیبرال به رهبری آمریکا ناگزیر به چنین نقطه‌ای خواهد رسید مطرح کرده‌اند.

«پاتریک دنین» نظریه‌پرداز علوم سیاسی در دانشگاه نوتر دام، یکی از نظریه‌پردازانی است که با توجه به شکست‌های لیبرالیسم نظریاتی را درباره افول این ایدئولوژی مطرح کرده است.

او در کتاب «چرا لیبرالیسم شکست خورد؟» استدلال می‌کند که نابرابری، بی اعتمادی مردم به مقامات دولتی، ضعف خانواده، بحران محیط زیست و … در جامعه آمریکا نشانه این هستند که لیبرالیسم امروز وارد بحران مشروعیت شده است، اما برخلاف تصور مدافعان آن، این بحران یک امر عارضی بیرونی نیست بلکه توسط خود لیبرالیسم ایجاد شده است.

دنین در سراسر کتاب درباره این بحث می‌کند که نظریه لیبرالیسم از ابتدا دارای تناقضات درونی است که لاجرم به وضع امروزین منتهی می‌شود. «چرا لیبرالیسم شکست خورد؟» شورشی نظری در برابر این ادعاست که هر مشکلی در نظام لیبرالیسم ناشی از دور شدن از اصل نظریه لیبرالیسم است و با اصلاحاتی «لیبرال‌تر» قابل جبران است.

چرا خیزش دانشجویی آمریکا صهیونیست‌ها را به وحشت انداخت؟خیزش دانشگاه‌های آمریکا؛ حرف حساب دانشجویان چیست؟

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • امام خطر اسراییل و استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد
  • انیس: آمریکا در قضیه فلسطین خصومت خود را با اسلام نشان داد
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • هشدار ناجی بارسا: ما باید زیاد گل بزنیم!
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • عذرخواهی دومفریز از تئو هرناندز: اشتباه کردم که آن بنر را در دست گرفتم
  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند
  • خیزش دانشگاه‌های آمریکا علیه محور شرارت آمریکایی-اسرائیلی
  • روحیه دینی مقاومت تنگستانی‌ها را در برابر استکبار رقم زده است