Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان، محمدرضا نیکبخت رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان روز پنجشنبه در حاشیه بهره برداری از اورژانس ۱۱۵ شهرک صنعتی شماره ۲ خرم‌آباد افزود: سه تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی لرستان و بنیاد برکت شامل احداث ۳۴ مرکز بهداشتی و درمانی در سطح استان منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار داشت: تاکنون ۱۹ باب از این مراکز از جمله یک مرکز درمان بستر شبانه روزی با ۱۳ تخت بستری در رومشکان، سه باب مرکز جامع سلامت ۴۷۵ متری، ۱۱ باب اورژانس بین جاده‌ای ۱۱۸ متری و خانه بهداشت ۱۰۴ متری به بهره برداری رسیده و مابقی پروژه‌های اجرایی با پیشرفت ۴۰ درصدی در حال ساخت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: این اقدامات در راستای بیانات مقام معظم رهبری برای رفع محرومیت زدایی مناطق کمتر برخوردار کشور با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) صورت می‌گیرد.

نیکبخت گفت: هزینه ساخت هر باب مرکز جامع سلامت ۴۷۵ متری حدود ۸۵۰ میلیون تومان بوده که توسط بنیاد برکت تامین شده است.

او هزینه ساخت هر باب اورژانس بین جاده‌ای را ۲۶۰ میلیون تومان عنوان کرد و ادامه داد: برای ساخت مرکز درمان بستر رومشکان نیز چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط بنیاد برکت تامین اعتبار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: برای تجهیزات مورد نیاز این درمان بستر شبانه روزی نیز هفت میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی لرستان هزینه شده است.

۷۳ پایگاه اورژانس ثابت و سیار در لرستان فعال و مقرر است تا پایان برنامه ششم ۲۸ پایگاه دیگر نیز به این تعداد اضافه شود.

 

انتهای پیام/ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی افتتاح طرح دانشگاه علوم پزشکی لرستان بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۲۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد