Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@21:40:03 GMT

با تنها واکسن در دسترس کرونا آشنا شوید

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۷۸۰۷۴

دکتر رضا ملک زاده افزود: محققان ایرانی در تلاش برای ساخت واکسن کرونا هستند که امیدواریم هرچه سریعتر به این موفقیت بزرگ دست یابیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: البته واکسن ایرانی کرونا در مراحل اولیه بوده و هنوز وارد مرحله انسانی خود نشده است.

ملک زاده ادامه داد: کشورهای چین، انگلیس و آمریکا در ساخت واکسن کرونها از ما جلوتر بوده و در حال آزمایش واکسن های خود روی جمعیت های ۳۰ هزار نفری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه تاکنون آغاز روند تولید ۲۰۰ واکسن در دنیا گزارش شده که از این تعداد حدود ۳۰ واکسن به مرحله انسانی رسیده و ۶ مورد آنها وارد مرحله اصلی تولید شده است، گفت: این واکسن در خوشبینانه ترین حالت ۵ تا ۶ ماه دیگر هم آماده نمی شود و به عبارتی به تولید انبوه نمی رسد.

ملک زاده گفت: با توجه به اینکه واکسن به افراد سالم تزریق می شود، باید اطمینان حاصل شود که هم موثر و هم بی ضرر باشد. به عبارتی واکسن موثر باید در اختیار مردم قرار گیرد تا سلامت آنان را به خطر نیافتد.

ملک زاده با اشاره به اینکه بدن بیماران بهبودیافته کرونا پادتن می‌سازد، اظهار داشت: ایمنی نسبتا خوبی حدود سه تا چهار ماه در مقابل بیماری در بدن افراد بهبودیافته به وجود می آید.

وی ادامه داد: برخلاف آنفلوآنزا، این ویروس جهش های متعدد موثری نداشته و مطالعات ایمونولوژی نشان می دهد این ویروس هم آنتی بادی نسبتا خوبی تولید می کند.

ملک زاده، زمان ایمنی در بدن را سه تا چهار ماه اعلام کرد و افزود: هرچند سه ماه بعد از مداوا شدن افراد، میزان آنتی بادی افت پیدا می کند، ولی مقدار کمی از آن در بدن باقی می ماند و اگر عفونت مجدد صورت گیرد، مجدد مقدار آنتی بادی افزایش یافته و ایمنی سلولی نسبتا خوبی به وجود می آید.

وی ادامه داد: بررسی چند کشور نشان داده است که امکان ابتلای مجدد می تواند رخ دهد اما از بیش از ۴۳ میلیون نفری که در دنیا مبتلا شدند، تعداد مبتلایان دوباره به بیماری کرونا انگشت شمار بوده است.

معاون وزیر بهداشت بیان داشت: تحقیقات زیادی در مورد ابتلای مجدد در دنیا انجام شده و آنچه تابه حال در این زمینه گزارش شده است، کم تعداد بودن مبتلایان مجدد را نشان می دهد.

ملک زاده افزود: زمانی می توانیم بگوییم ابتلای دوباره به بیماری رخ داده است که ویروس را به صورت دقیق بررسی کرده باشیم تا مشخص شود که ابتلای مجدد افراد از همان ویروس قبلی است یا به ویروس جدید مبتلا شده اند.

منبع: الف

کلیدواژه: ملک زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۸۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 13 کلاهبردارها هر روز روش‌های تازه‌ای برای بریدن گوش مردم به کار می‌گیرند و اینترنت و تلفن هوشمند این اوضاع را پیچیده تر کرده است. با شماری از کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید که اگرچه ابزارهایش سایبری است اما بر روی دوگانه ترس و طعم استوار است.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • تفال به حافظ یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به جان او که گرم دسترس به جان بودی...
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد