Web Analytics Made Easy - Statcounter

لِوِبِل (Levebel) تزریقی برای بحران صرعی یا «استاتوس اپیلپتیکوس» در مبتلایان به صرع و تشنج‌هایی که به دنبال ضربه‌های مغزی، تومورهای مغزی، سکته مغزی و خونریزی‌های مغزی اتفاق می‌افتند، انتخابی موثر می باشد.

بیماران مبتلا به صرع در طول دوره بیماری خود ممکن است با بحران صرعی روبه‌رو ‌شوند، به این معنی که حمله صرع بسیار طولانی ‌گردد (بیش از پنج دقیقه) یا در فواصل زمانی کوتاه، مدام تکرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در فاز حاد حمله صرع یا بحران صرعی، دارویی لازم است که علاوه بر اثربخشی بالا روی انواع حمله‌های صرع، با کمترین عوارض جانبی و کمترین تداخل دارویی همراه بوده و برای بیشتر بیماران قابل تحمل باشد.

در این موقعیت، به‌کارگیری شکل خوراکی دارو، چالشی جدی برای کادر درمان محسوب می‌شود، بخصوص اگر بیمار هشیاری لازم را برای همکاری نداشته باشد.

داروی لِوِبِل تزریقی به عنوان نسل جدید از داروهای ضد صرع و موثر بر انواع مختلف صرع، گزینه‌ای ایده‌آل برای تجویز توسط پزشکان معالج می باشد.

کوبل دارو از سال 1392 با تولید فرم های خوراکی داروی لِوِبِل (Levebel) گام موثری در حمایت از دسترسی بیماران ایرانی مبتلا به صرع به راهکارهای نوین درمانی در دنیا برداشته است و اکنون تولید فرم تزریقی داروی لوبل اقدام موثر دیگری در کمک به این بیماران خواهد بود.

در حال حاضر حدود یک میلیون و 300 هزار نفر در کشور مبتلا به انواع مختلف بیماری صرع هستند. انتخاب داروی موثر و تجویز دوز مناسب می‌تواند تشنج را در ٧٠ درصد افراد مبتلا به صرع به‌طور کامل کنترل کند، به‌طوری که بیمار هیچ حمله تشنجی را تجربه نکند.

آرمان ما در گروه کوبل این است که با در دسترس قرار دادن راهکارهای نوین درمانی و نیز آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی‌های علمی به پزشکان و بیماران، تجربه زندگی بدون تشنج را برای بیماران مبتلا به صرع فراهم نماییم.

لِوِبِل تزریقی تنها با نسخه پزشک قابل تهیه است و هم‌اکنون از طریق داروخانه‌های مرجع و بیمارستانی سراسر کشور در دسترس بیماران قرار دارد.

درباره لِوِبِل

لِوِبِل (Levebel، با نام علمی Levetiracetam) یک داروی ضدصرع و سیع‌الطیف نسل سوم محسوب می‌شود که در درمان صرع کانونی یا فوکال (که در آن فقط ناحیه خاصی از مغز باعث ایجاد علائم صرع می‌شود) در بزرگسالان و کودکان بالای 1 ماه استفاده می شود.

همچنین، لِوِبِل در درمان صرع تونیک-کلونیک (توام با گرفتگی عضلات و لرزش) در بزرگسالان و کودکان بالای 6 سال و در درمان صرع میوکلونیک (انقباض ناگهانی و شوک‌مانند عضلات) در بزرگسالان و کودکان بالای 12 سال نیز کاربرد دارد.

لِوِبِل (Levebel) با سایر داروهای ضدتشنج تداخل دارویی نداشته و عوارض جانبی بسیار محدودتری نسبت به دیگر داروهای ضدصرع دارد، لذا در مدیریت بهتر فاز حاد حمله های صرعی بسیار موثر و مفید می باشد.

لووتیراستام توسط اداره نظارت بر غذا و داروی ایالات متحده (FDA) و آژانس دارویی اروپا (EMA) برای این موارد مصرف به تایید رسیده است و یکی از پر مصرف ترین داروهای ضد صرع دنیا می باشد.
لِوِبِل تزریقی از سازمان غذا و داروی ایران تاییدیه های لازم را دریافت کرده و از طریق کوبل دارو ارائه می‌شود.

درباره کوبل دارو

کوبل دارو یکی از شرکتهای گروه دارویی کوبل است که از سالهای دور در زمینه واردات و نیز تولید تحت لیسانس دارو همکاریهای موفقی با کمپانی های معتبر بین المللی داشته است.

در دهه گذشته این شرکت با تکیه بر این تجربیات، در زمینه تولید داروهای نوآورانه و با کیفیت با برند کوبل دارو و جلب اعتماد و رضایت پزشکان و بیماران دستاوردهای قابل توجهی داشته است که از آن جمله میتوان به تولید داروهای لوبل و یونیماید برای بیماران مبتلا به صرع و برخی داروهای دیگر برای درمان بیماریهای مزمن اشاره نمود.

گروه دارویی کوبل علاوه بر کوبل دارو شامل داروسازی دکتر عبیدی و شرکت آدوراطب می باشد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کوبل دارو صرع حمله تشنجی ل و ب ل تزریقی مبتلا به صرع کوبل دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۱۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد

به گزارش خبرآنلاین، علائم بالقوه زیادی برای تومورهای مغزی وجود دارد، اما فردی که تومور مغزی دارد بعید است که همه این علائم را داشته باشد. همچنین، بسته به محل رشد تومور در مغز و بزرگی آن، علائم متفاوت است.

علائم تومور مغزی چیست؟

علائم تومورهای مغزی بسته به نوع، اندازه و محل دقیق مغز متفاوت است. برخی از علائم هشدار دهنده تومور مغزی شامل موارد زیر است:

۱)تشنج

تومورهای مغزی می‌توانند بر ساختارهای مغز فشار وارد کنند. این اتفاق می‌تواند با سیگنال‌های الکتریکی بین سلول‌های عصبی تداخل کند و منجر به تشنج شود.

تشنج گاهی اوقات اولین علامت تومور مغزی است، اما ممکن است در هر مرحله‌ای رخ دهد. حدود ۵۰ درصد از افراد مبتلا به تومور مغزی حداقل یک تشنج را تجربه می‌کنند.

۲)تغییرات شخصیتی یا تغییرات خلقی

تومورها می‌توانند عملکرد مغز را مختل کنند و بر شخصیت و رفتار شما تأثیر بگذارند. آنها همچنین می‌توانند باعث تغییرات خلقی در شما شوند. مثلاً اینکه شما یک دقیقه آرام و خوشحال هستید و لحظاتی بعد، بدون هیچ دلیلی شروع به بحث و مشاجره می‌کنید.

این دسته از علائم تومور مغزی می‌توانند زود هنگام بروز پیدا کنند، اما ممکن است در اثر شیمی‌درمانی یا سایر درمان‌های سرطانی نیز ظاهر شوند.

تغییرات شخصیتی یا نوسانات خلقی می‌توانند ناشی از اختلالات روانی یا سایر اختلالاتی که مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهند نیز باشند.

۳)اختلالات حافظه

مشکلات حافظه می‌تواند به دلیل وجود تومور در هر نقطه از مغز باشد، به خصوص اگر لوب پیشانی یا تمپورال را تحت تاثیر قرار دهد. توموری که بر لوب فرونتال یا جداری تأثیر می‌گذارد نیز می‌تواند عملکرد استدلال و تصمیم‌گیری را مختل کند. برای مثال، ممکن است: تمرکز کردن برایتان سخت باشد و به راحتی حواستان پرت شود، اغلب در مورد مسائل ساده گیج شوید یا نتوانید چند کار را انجام دهید و در برنامه‌ریزی مشکل داشته باشید. گاهی نیز ممکن است حافظه کوتاه‌مدت شما با مشکل مواجه شود و به درستی کار نکند.

این علائم می‌تواند همزمان با بروز تومور مغزی در هر مرحله اتفاق بیفتد. همچنین ممکن است یک عارضه جانبی ناشی از شیمی درمانی یا پرتودرمانی باشد.

مشکلات شناختی خفیف می‌تواند به دلایل مختلفی به جز تومور مغزی رخ دهد؛ از جمله کمبود ویتامین، مصرف داروها یا سایر شرایط سلامت روان.

۴)خستگی مفرط

خستگی مفرط با خستگی معمولی متفاوت است. نشانه‌های خستگی مفرط در ادامه ذکر شده است:

شما در اکثر مواقع یا تمام اوقات کاملاً خسته هستید.

به طور کلی احساس ضعف می‌کنید و اندام شما حس سنگینی دارد.

اغلب در وسط روز، خواب به سراغتان می‌آید.

توانایی تمرکز خود را از دست می‌دهید.

تحریک‌پذیر و بی نظم می‌شوید.

خستگی می‌تواند ناشی از وجود یک تومور مغزی سرطانی باشد، اما اولین علامت نیست.

۵)تهوع و استفراغ

ممکن است در مراحل اولیه تومور، حالت تهوع و استفراغ داشته باشید زیرا تومور باعث عدم تعادل هورمونی یا افزایش فشار در مغز می‌شود. در طول درمان تومور سرطانی، حالت تهوع و استفراغ می‌تواند از عوارض جانبی شیمی درمانی یا سایر درمان‌ها باشد.

*البته ممکن است به دلایل مختلف دیگری از جمله مسمومیت غذایی، آنفولانزا یا بارداری نیز دچار حالت تهوع و استفراغ شوید.

استفراغ ناشی از تومور مغزی معمولاً شدید است و با استفراغ دوران بارداری، مسمومیت غذایی یا آنفولانزا بسیار متفاوت است.

۶)ضعف و بی‌حالی

احساس ضعف عمومی می‌تواند فقط به این دلیل باشد که بدن شما در حال مبارزه با تومور است. برخی از تومورهای مغزی باعث بی‌حسی یا سوزن سوزن شدن دست‌ها و پاها می‌شوند.

ضعف یا بی‌حسی عضلانی فقط در یک طرف بدن اتفاق می‌افتد و می‌تواند نشان‌دهنده وجود تومور در قسمت‌های خاصی از مغز باشد.

منبع: healthline

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901046

دیگر خبرها

  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • برناردو سیلوا: رئال مادرید تیم عجیبیه!
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور