Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - با توجه به این که صنعت گردشگری استان اردبیل در رویارویی با کرونا شکست بزرگی خورده بنابراین نیاز است زیرشاخه‌های این صنعت برای جبران خسارت‌ها به کارگرفته شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اهمیت به زیرشاخه‌های گردشگری در استان اردبیل با توجه به وضعیت موجود و شرایط کرونایی که بسیاری از فعالان این حوزه را با مشکل اساسی مواجه کرده است که به همین منظور برنامه‌ریزی‌های لازم در راستای توسعه گردشگری کشاورزی و گردشگری سلامت مبنای کار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ﮔﺮدﺷﮕﺮی ﺳﻼﻣﺖ و ﺗﻮرﯾﺴﻢ درﻣﺎﻧﯽ را می‌توان یکی از گزینه‌های بسیار مناسب در امر توسعه گردشگری نام برد که دامنه‌ای بسیار گسترده در این حوزه دارد و در صورت توجه به این مسئله می‌توان فرصت‌های شغلی و اقتصادی مناسبی را در این زمینه به دست آورد.

گردشگری کشاورزی نیز از مهم‌ترین حوزه‌های مربوط به فعالیت در روستاها است که می‌تواند یک راهکار نوین و ایده جدید برای توسعه روستای باشد و در رسیدن روستاها به یک توسعه مناسب نقش‌آفرینی کند که به همین منظور اهمیت به ایجاد و توسعه صنعت گردشگری یک اولویت اساسی برای دستیابی به اهداف مورد نظر در این زمینه خواهد بود.

به همین منظور برگزاری جلسه‌ای با محوریت گردشگری سلامت و گردشگری کشاورزی در اردبیل برگزار شد و هر کدام از مسئولین حاضر در این جلسه به نقطه نظراتی در ارتباط با نقاط قوت این طرح‌ها در وضعیت کرونایی برای نجات بخش گردشگری استان پرداختند.

همچنین حاضران ایده‌ها و پیشنهادهای خود را در این باره بیان کرده و خواستار توجه و اهتمام ویژه مسئولین و دستگاه‌های مربوطه شدند.

طرح‌های پژوهشی و علمی با محور گردشگری سلامت اجرایی می‌شود

اسحق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در این جلسه اظهار داشت: مرکز مدیریت گردشگری سلامت در دانشگاه آزاد اردبیل راه‌اندازی می‌شود که این مرکز ظرفیت عظیمی در راستای استفاده از ظرفیت دانشگاهیان خواهد شد و نیز این دانشگاه را از این لحاظ متمایز می‌کند.

وی با اشاره به این که درمان محوری و توریسم سلامت یکی از ایده‌های نوین و جدید محسوب می‌شود بیان کرد: باید به سمت گردشگری سلامت در استان اردبیل برویم چرا که این استان دارای ظرفیت‌های بسیاری در آبدرمانی‌های شهرستان‌های اردبیل است که هر کدام ظرفیتی مهم محسوب می‌شود.

رسولی بیان کرد: نیاز بر این است که برروی گردشگری سلامت به صورت ویژه کار شود و در این زمینه با توجه به صنایع غذایی و تبدیلی مشکلات و خلأهای موجود را از سر راه برداریم و با توجه ویژه و اساسی مشکلات پیش رو را از سر راه برداریم.

رئیس دانشگاه آزاد اردبیل ادامه داد: این مسئله نیازمند فرهنگ‌سازی‌های لازم در راستای درمان‌محوری و تغییر سبک و سیاق زندگی به دنبال یک زندگی سالم و بهداشتی است که می‌تواند منجر به توسعه بهداشت و درمان در بین مردم و نهادینه‌سازی فرهنگ در بین آنان شود.

رسولی اظهار کرد: در راستای توسعه گردشگری سلامت بحث صنایع غذایی و تبدیلی نیز می‌تواند مورد توجه ویژه و اساسی باشد به طوری که بتوانیم ظرفیت‌های استانی را در این بخش به نحو احسن استفاده کنیم و بر اساس آخرین تکنولوژی‌ها زمینه استفاده مطلوب از بخش کشاورزی را نیز داشته باشیم.

وی بیان کرد: درصدد تمرکز بیشتر برای کار بر روی حوزه‌های مختلف گردشگری و زیرشاخه‌های دارای ظرفیت و پتانسیل آن در استان هستیم به طوری که بتوانیم کارهای پژوهشی و علمی متفاوتی نیز در این زمینه انجام دهیم و با توجه به کسب و کارهای خانگی معضلات موجود را از سر راه برداریم.

رسولی اظهار کرد: اهمیت به بخش گردشگری سلامت منوط به آبدرمانی نمی‌شود بلکه در راستای پرورش زنبور عسل و بوقلمون نیز می‌توان اقدامات بسیار اساسی انجام داد و در امر به‌نژادی و نیز استفاده از عسل به عنوان یک محصول کاملاً درمانی نام برد و بسیاری از کارهای دیگر که نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت رسانه است.

ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش گردشگری کشاورزی استفاده می‌شود

در ادامه خلیل نیکشاد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز گفت: اهمیت به بخش گردشگری کشاورزی به عنوان یکی از قابلیت‌های بالقوه و خدادادی در استان به شمار می‌رود که در صورت عملیاتی شدن می‌تواند در صیانت از محیط زیست نقش‌آفرینی کند.

وی با اشاره به این که روستاهای دارای ظرفیت به عنوان زیرساخت اولیه پایلوت اجرای این طرح هستند افزود: به راه‌اندازی نخستین مزرعه گردشگری کشور در اردبیل به عنوان یک فرصت و نوید خوب برای دستیابی به توسعه گردشگری کشاورزی محسوب می‌شود که بدون شک با حمایت‌های ویژه از این بخش می‌توان به بسیاری از اهداف مورد نظر دست یافت.

توسعه صنعت گردشگری اردبیل بدون تأمین امنیت امکان‌پذیر نیستآخرین مهلت ثبت نام دریافت تسهیلات گردشگریتصویب 100 میلیارد ریال تسهیلات برای طرح‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: تداوم همکاری بین جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی سبب توسعه این بخش خواهد شد که درصدد هستیم از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه استفاده کرده و برای دستیابی به استعدادهای بیشتر در استان اقدامات لازم را انجام دهیم.

نیکشاد تصریح کرد: برای دستیابی به اهداف مورد نظر استفاده از تجربیات صاحبنظران و نیز افراد موفق در این زمینه بسیار حائز اهمیت و اساسی است و درصدد هستیم با توجه به وضعیت کرونایی اهمیت به این موارد را پیشگام قرار داده و در توسعه اقتصادی و کسب و کار اقدامات مناسبی را انجام دهیم.

انتهای پیام/132/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری کشاورزی برای دستیابی توسعه گردشگری گردشگری سلامت استان اردبیل بخش گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۸۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید

معاون وزیر اقتصاد گفت: قانون تامین مالی تولید برای کاهش اتکا بر تسهیلات بانکی، مجموعه‌ای از روش‌ها و ابزار‌های جدید را معرفی می‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید علی روحانی با مطرح گردن  سابقه تدوین و ابلاغ قانون تامین مالی تولید و زیرساختها  گفت:    از اوایل مجلس فعلی تعدادی از نمایندگان  به طور خاص در کمیسیون جهش تولید دغدغه رفع موانع تامین مالی، در حوزه‌های مختلف چه در حوزه بازار سرمایه، بحث مشوق‌های مالیاتی ،سرمایه‌گذاری‌های خارجی در بخش‌های مختلف و یا حتی خلا نهاد‌های مالی را داشتند.

وی افزود، این دغدغه‌های پراکنده و موضوعات پراکنده از ابتدا در کمیسیون مطرح می‌شد و با دستگاه‌های متولیش جلساتی برگزار می‌شد. این  روند تدریجا منتهی شد به یک قانونی که مجموعه‌ای از احکام برای رفع موانع انواع مختلف تامین مالی درش گنجانده شده است.

در بازار سرمایه مجموعه‌ای از موانع داشتیم ،  یک سری مالیات‌هایی داشتیم که مخل کارکرد بعضی از نهاد‌های بازار سرمایه بود یا مثلاً خلا یک سری نهاد‌هایی را داشتیم در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی اینکه در واقع آژانس‌ها و یا کارگزاری‌هایی بتوانند بیایند و مثلاً معرفی کنند سرمایه‌گذاری را یا دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند.

معاون اقتصادی وزیر اقتصاد گفت:  در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی و تامین مالی دولت، مشارکت بانک‌ها و صندوق توسعه ملی در توسعه زیرساخت‌های داخل کشور خوب اینها اجزای مختلفی بود که کنار همدیگر گذاشته شد و به واسطه این قانون، مجموعه‌ای از خلا هایی که در حوزه تامین مالی در نظام تامین مالی  داریم را  می‌تواند مرتفع کند.

به گفته روحانی، بانک‌ها که یک نهاد تامین مالی اقتصاد کشور هستند معمولاً وثیقه‌های مشخصی را اصطلاحا می‌پذیرند برای اعطای تسهیلات منتها بسیاری از صاحبان ایده و کارآفرینان اساساً دسترسی به این وثیقه‌های ملکی که مدنظر بانک باشد ندارند ولی ایده‌های خلاقانه دارند می‌توانند کارآفرینی کنند ما نیاز به نهاد‌های واسطی داشتیم که اینها بتوانند اولاً تشخیص بدهند صلاحیت افراد را که آیا این ایده ایده درستی است آیا منتج به سودآوری می‌تواند بشود یا نه، بعد بتواند دارایی‌هایی غیر از آنچه که مد نظر بانک است اینها را وثیقه بتوانند بپذیرند و ضمانت نامه‌هایی صادر کنند که آن ضمانت‌نامه‌ها را بانک بپذیرد در واقع یک نهاد‌های تخصصی که واسط بین فعالین اقتصادی و بانک‌ها بشوند و بتوانند زبان این دوتا را به همدیگر ترجمه بکنند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند