Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، خداداد غریب پور اظهار داشت: با توجه به نقش با اهمیت بخش معدن و صنایع معدنی در اقتصاد بدون نفت، نیاز است که برای تحقق این هدف، یک سری الزامات و زیرساخت‌ها فراهم شود که یکی از مهم‌ترین آن‌ها مقوله بومی‌سازی است. در این راستا بومی سازی و ساخت داخل به عنوان یکی از راهبردها و سیاست‌های ایمیدرو در سال ۹۹ تعیین و برنامه‌های واحدهای تابعه به تناسب آن تعریف شد که در همین راستا لازم بود شاخص‌های بومی سازی توسط ایمیدرو تدوین شده و زمینه برای سنجش و پایش دقیق برنامه‌ها و فعالیت‌های بومی سازی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیأت عامل ایمیدرو افزود: در این زمینه ۱۲ شاخص کلان را برای بومی سازی تدوین کردیم که ملاک ارزیابی عملکرد برنامه‌های بومی سازی و ساخت داخل بر اساس آن‌ها خواهد بود. این شاخص‌ها برای شرکت‌های بخش معدن و صنایع معدنی یک راهنمای مسیر بومی سازی است که به آن‌ها در انتخاب اولویت‌ها کمک خواهد کرد تا برنامه‌های بومی سازی را با توجه به درجه اهمیت و به فراخور نیازشان تعریف کنند.

وی ادامه داد: از جمله این شاخص‌ها می‌توان به میزان صرفه جویی ارزی، میزان کاهش هزینه‌ها، تعداد ایجاد اشتغال، میزان افزایش سرعت فرایند تأمین نیازها، درصد نقشه‌های ساخت بومی سازی شده، درصد مواد اولیه، قطعات و تجهیزات استراتژیک بومی سازی شده و درصد کاهش وابستگی تولید محصول نهایی اشاره کرد.

غریب پور گفت: با توجه به این که تدوین شاخص‌ها با همکاری، تبادل نظر و همفکری با اصلی ترین شرکت‌های بخش معدن و صنایع معدنی کشور انجام شده است لذا این شاخص‌ها عملیاتی است و از قابلیت سنجش واقعی برخوردار است. استفاده از توان شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی، ارتقای توان مهندسی و سازماندهی مناسب برای بهره برداری حداکثری از تمام ظرفیت‌های کشور، محور اصلی سیاست‌های بومی سازی ایمیدرو و شرکت‌های تابعه است.

معاون وزیر صمت با اشاره به ایجاد بانک اطلاعاتی قطعات و تجهیزات کارخانه‌های فولادی در کشور، تصریح کرد: با ایجاد این بانک برای سازماندهی قطعات و تجهیزات با همکاری انجمن تولیدکنندگان فولاد طی ۸ ماه گذشته گام‌های مؤثری برداشته شد. این بانک در حال تکمیل اطلاعات است و تاکنون بالغ بر ۱۹ هزار قطعه یعنی حدود ۶۰ درصد کل تجهیزات و قطعات این بخش در آن بارگذاری شده است. همچنین در راستای تحقق این مهم، طرح ایجاد داشبورد مدیریتی ساخت داخل نیز اجرا خواهد شد.

وی افزود: از دیگر اقدامات ایمیدرو در این حوزه، ایجاد و شکل دهی صندوق پژوهش و فناوری برای صنعت فولاد است که برای نخستین بار در این حوزه، چنین صندوقی در حال تأسیس است و اقدامی مهم در راستای حمایت از بومی سازان و تولیدکنندگان داخلی و پوشش ریسک‌های آن به شمار می‌آید. امیدواریم با تحقق برنامه‌های ایمیدرو در این حوزه، این صندوق تا پایان سال جاری فعالیت خود را آغاز کند.

منبع:مهر
انتهای پیام/

کد خبر: 1080204 برچسب‌ها ایمیدور بومی سازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ایمیدور بومی سازی بومی سازی برنامه ها شرکت ها شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۸۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا