Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@15:07:56 GMT

خواص طالبی | خواص گرمک | مضرات طالبی

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۵۳۹۷

خواص طالبی | خواص گرمک | مضرات طالبی

‍‍‍‍‍‍

خواص طالبی | طالبی و لاغری و کاهش وزن | خواص طالبی برای سلامت چشم | طالبی و پیشگیری کننده انواع سرطان | افزایش انرژی بدن با طالبی | طالبی؛ منبع غنی ویتامین A  | خواص طالبی در بارداری | خواص طالبی برای پوست و مو | مضرات طالبی

طالبی یک میوه تابستانی آبدار و از خانواده هندوانه و خربزه و پرتقال است. همچنین به خانواده گیاهی مانند خیار ، کدو تنبل  و کدو متعلق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبیهای نیمه شیرین که برای مردم آمریکا بسیار مشهور است نوعی مشکلون به نام Cucumis melo reticulatus است. این نام علمی در بخشی از کلمه "reticulated" ناشی از توصیف پوسته طلایی است.

هزاران سال پیش مردم طالبی را پرورش داده اند. اکثر مردم قبول دارند که احتمالاً ابتدا در ایران رشد کرده است. این میوه در سفر دوم  در اواخر دهه 1400 با کریستوفر کلمب راهی جهان جدید شد.

مانند بسیاری از میوه ها و سبزیجات ، طالبی بیشتر آب است. یک فنجان مکعب تازه 144 کالری دارد ، 6٪ از نیاز روزانه شما به فیبر ، و دارای صفر درصد چربی و کلسترول است.

 همچنین دارای:

    100٪ از ارزش روزانه ویتامین C ، آنتی اکسیدان قدرتمندی است که سلول های شما را از آسیب محافظت می کند
    تمام نیاز روزانه شما به ویتامین A ، که به سالم نگه داشتن چشم ، پوست ، استخوان ها و سیستم ایمنی بدن کمک می کند
    حدود 12٪ از پتاسیم توصیه شده روزانه ، برای قلب ، ماهیچه ها و فشار خون  است.

پیشنهاد می شود بخوانید : طرز تهیه کیک طالبی / مواد لازم جهت تهیه کیک طالبی

فواید سلامتی

کربوهیدرات  آن کم است. طالبی ها 90٪ آب دارند. این تقریباً به اندازه هندوانه آبدار است. مقدار بالای مایعات به خون نمره گلیسمی کم 4 را می دهد ، بدین معنی که بدن شما آن را به آرامی هضم می کند و باعث افزایش قند خون نمی شود. بنابراین این یک انتخاب عالی برای مبتلایان به دیابت است.

شما را آبرسانی می کند. طالبی ها پر از الکترولیت هستند - مواد معدنی که مایعات را در بدن شما متعادل می کنند و به درستی کار می کنند. طالبی به شما کمک می کند هیدراته و سرشار از انرژی باشید.

این میوه ممکن است به مبارزه با بیماری ها کمک کند. ترکیباتی بنام فیتونغذی ها در طالبی به آن خاصیت ضد التهابی می دهند. که بخش خوبی از یک رژیم غذایی سالم است.

ویتامین ها و مواد معدنی فراوان موجود در طالبی ها  ممکن است در موارد خاصی مشکل ایجاد کنند ( مضرات ) :

پتاسیم منبع خوبی است که می توانند به کاهش فشار خون شما کمک کنند. اما مصرف بیش از حد آن در صورت ابتلا به بیماری کلیوی ممکن است مشکلاتی ایجاد کند. این امر به این دلیل است که اندام شما ممکن است نتواند تمام پتاسیم اضافی را فیلتر کند ، که می تواند به یک وضعیت جدی به نام هایپرکالمی منجر شود.

در صورت داشتن سرطان ، جراحی روده یا یک بیماری التهابی مقدار طالبی را که می خورید محدود کنید . در صورت داشتن اسهال ، گرفتگی یا مشکل در هضم غذا مقادیر زیادی فیبر حاصل از این میوه می تواند در روده شما مشکل ایجاد نماید.

خواص طالبی

وجود مجموعه‌ای از ویتامین ها، به خصوص ویتامین های گروه ب در این میوه، آن را به ماده ای بسیار خوب برای تنظیم متابولیسم در بدن تبدیل کرده و از این رو میوه ای بسیار مفید برای افزایش وزن کودکان و نوجوانان و افراد لاغر است.

طالبی میوه ای خنک و اشتها آور است و به دلیل دارابودن درصد بالای آب، فیبر و مواد معدنی مناسب، ادرارآور و ملین است.

مصرف این میوه همچنین به افرادی که از کم خونی رنج می برند، توصیه می شود. مطالعات نشان داده است که افرادی که از آسم رنج می برند، در صورت استفاده از میوه هایی که خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند، کمتر دچار حملات تنفسی می شوند. از این رو مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند، مفید است.

طالبی و گرمک به دلیل دارابودن مقدار زیادی فیبر برای کسانی که از یبوست رنج می‌برند، مفید است.

همچنین میوه هایی که پتاسیم بالایی دارند نظیر طالبی، موز، سیب و... از بروز نارسایی قلبی جلوگیری کرده و در صورت بروز، از شدت آن می کاهند. از آنجا که کلسترول، فشارخون و هموسیستیئن بالا، زمینه ساز بروز بیماری های قلبی هستند، مصرف طالبی به دلیل دارابودن مواد مغذی برای کنترل این سه فاکتور، مفید است و در سلامت قلب نقش کارآمدی دارد. البته افرادی که از بیماری قند رنج می برند در مصرف طالبی باید جانب احتیاط را رعایت کنند.

همچنین دانشمندان با تحقیق بر پوست میوه‌هایی مثل خربزه و طالبی دریافته‌اند که پوست این میوه‌ها می تواند منبعی برای مسمومیت غذایی باشد؛ از این رو شستن کامل میوه‌ها بسیار توصیه می‌شود.

پیشنهاد می شود بخوانید : طرز تهیه دسر طالبی / مواد لازم برای تهیه دسر طالبی

طالبی و لاغری و کاهش وزن

طالبی میوه ای است که کالری کمی در آن وجود دارد و می تواند در برنامه های کاهش وزن مورد استفاده قرار گیرد. البته مقدار زیاد طالبی همچنین می تواند باعث کاهش انرژی بدن شما گردد و مشکلاتی را برای شما ایجاد کند. اضافه کردن غذاهای غنی از پروتئین به طالبی به کنترل کلی کالری های بدن کمک خواهد کرد.

خواص طالبی برای سلامت چشم

اگر به دنبال یک منبع خوب ویتامین A می گردید می توانید روی طالبی حساب ویژه ای باز کنید. در حقیقت طالبی حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن است و بدن می تواند بتاکاروتن را به ویتامین A تبدیل کند. هر دوی این مواد مغذی برای حفظ سلامت چشم ها و بینایی ضروری هستند.

طالبی و پیشگیری کننده انواع سرطان

ویتامین C بالایی که در طالبی وجود دارد به همراه بتاکاروتن، احتمال بروز سرطان هایی نظیر سرطان ریه، پستان، مثانه، روده بزرگ، معده و لوزالمعده را در افراد مستعد کاهش می دهد. این دو ماده مغذی (ویتامین C و بتاکاروتن) با فعالیت آنتی اکسیدانی که دارند، از فعالیت تخریبی رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و مانع تشکیل غدد سرطانی می شوند.

افزایش انرژی بدن با طالبی

ویتامین‌های گروه B در آزاد شدن انرژی کربوهیدرات در سلول‌ها موثر هستند و فیبر غذایی نیز به تحویل تدریجی کربوهیدرات (قند) موجود در مواد غذایی به جریان خون بسیار کمک می‌کند. از این رو طالبی که منبع خوبی از فیبر خوراکی و ویتامین های گروه B می‌باشد، میوه‌ای عالی برای تولید انرژی حاصل از متابولیسم کربوهیدرات و حفظ قند خون در حد مطلوب و به بیان ساده «افزایش انرژی پایدار» به شمار می رود.

طالبی؛ منبع غنی ویتامین A  

طالبی یکی از بهترین منابع ویتامینA بوده و مملو از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامینA می شود. در یک فنجان آب طالبی فقط ۵۶ کالری انرژی وجود دارد، ولی ۱۲۹ درصد نیاز روزانه ما به ویتامینA را تامین می کند که دربهبود بینایی و پوست بدن نقش دارد.

به علاوه، بتاکاروتن بالای طالبی، مانع بروز آب مروارید در سالمندان می‌شود. مطالعات نشان داده‌اند، افرادی که از طریق رژیم غذایی‌شان، هر روز بتاکاروتن کافی دریافت می‌کنند، کمتر به آب مروارید دچار می شوند

خواص طالبی در بارداری


خوردن طالبی در بارداری مجاز است و مشکلی ایجاد نمی کند. طالبی بسیار مفید است و مواد مغذی زیادی نیز دارد. کالری آن متوسط و مواد مغذی آن فراوان است بنابراین برای خانم های باردار مفید است. این میوه برای رشد و تکامل جنین نیز مفید است.
اما اگر پزشک خوردن طالبی را ممنوع کرد تعجب نکنید زیرا احتمال وجود باکتری لیستریا بیرون آن وجود دارد. اما در صورت پوست کردن آن مشکلی ایجاد نمی شود. 

خواص طالبی برای پوست و مو

آخرین مورد از خواص طالبی مربوط به تاثیر آن بر سلامت پوست و مو می شود. خوردن میوه هایی مثل طالبی برای موهای شما مفید است زیرا حاوی ویتامین A ماده مغذی مورد نیاز برای تولید سبوم می باشد و باعث می شود موهای شما مرطوب و سالم باقی بماند. ویتامین A همچنین برای رشد بافت های بدن از جمله پوست و مو لازم و ضروری می باشد. مصرف کافی ویتامین C برای ساخت و حفظ کولاژن که باعث تولید ساختار مناسب پوست و مو می شود ضروری می باشد. یک فنجان طالبی حدود ۹۷% نیاز روزانه ما به ویتامین C را رفع می کند. طالبی برای مرطوب نگاه داشتن بدن عالی می باشد که باعث حفظ سلامت مو و پوست شما می گردد.

دستور العمل های خوشمزه با طالبی

اگر به دنبال یک میان وعده  با طراوت هستید ، با دستورالعمل خوردن طالبی چیزی است : طالبی همراه با ژامبون  به عنوان یک غذای خوش طعم ، همراه با میوه های دیگر به عنوان سالاد میوه ای کم کالری برای دسر یا به عنوان سوربت  را می توانید به اشکال مختلف سرو کنید در وعده های غذایی از یک میان وعده تازه لذت ببرید.

قبل از خوردن ، طالبی را از وسط نصف کنید و تخمها را با قاشق بردارید. سپس به ستون برش داده می شود ، بسته به نوع استفاده مورد نظر ، پوسته را می توان خارج کرد.

امیدواریم مطلب خواص طالبی برایتان مفید باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید : طرز تهیه اسموتی طالبی / طرز تهیه اسموتی طالبی و موز / طرز تهیه اسموتی طالبی و هندوانه

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت خواص طالبی نیاز روزانه رنج می برند ویتامین ها میوه هایی مواد مغذی ویتامین C پوست و مو ویتامین A طرز تهیه میوه ها میوه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۵۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فواید و خواص آب سیب زمینی

سیب زمینی یک گیاه پر خاصیت و ارزان قیمت که درمان بسیاری از بیماری ها را به راحتی انجام می دهد و برای زیبایی پوست و مو بسیار پر خاصیت است. اکثر مردم هرگز نوشیدن یک لیوان آب سیب زمینی را تجربه نکرده اند، اما همانطور که خواهید خواند خواص ، فواید و مزایای سلامتی اش چشمگیر است.

حقایق تغذیه ای آب سیب زمینی:

به گزارش نمناک، آب سیب زمینی غنی از مواد مغذی مانند ویتامین C، پتاسیم، ویتامین های مختلف B، کلسیم، آهن، فسفر، مس و گوگرد، است.اکثر مواد مغذی در پوست سیب زمینی قرار دارند، بنابراین مهم است که هنگام تهیه آبش در خانه، پوستش را نگیرید.

آب سیب زمینی به دلیل وجود بسیاری از مواد مغذی فواید زیادی دارد و تاثیرات چشمگیر سلامت آب سیب زمینی شامل جلوگیری از پیری، کمک به هضم، بهبود زخم، حمایت از کبد، بهبود گردش خون، تنظیم تولید هورمون، و غیره است.

آب سیب زمینی مانع از پیری می شود:

تحقیقات نشان داده است که آب سیب زمینی می تواند پوست را مرطوب کرده و آنتی اکسیدان ها را به سطح پوست منتقل کند، که می تواند به کاهش چین و چروک و لکه های سنی کمک کند، در حالی که از عفونت های التهابی و پوست محافظت می کند.

تقویت سطح انرژی با آب سیب زمینی :

آب سیب زمینی یک تقویت کننده انرژی عالی است، زیرا قندهای طبیعی موجود در این آب، اشکال آسان انرژی هستند.علاوه بر این، آب سیب زمینی دارای سطح بالایی از تیامین است، که می تواند توانایی بدن برای تجزیه کربوهیدرات ها را به انرژی قابل استفاده افزایش دهد.

آب سیب زمینی برای بهبود هضم:

محتوای نشاسته آب سیب زمینی با تعدادی از مشکلات گوارشی مرتبط است و می تواند باعث التهاب در روده و تسکین هضم شود و علائم یبوست، التهاب، گرفتگی و سوء هاضمه را از بین می برد.

درمان زخم با آب سیب زمینی:

آب سیب زمینی خواص آنتی اسیدهای شناخته شده و PH قلیایی دارد ؛ این می تواند اسیدیته را در روده شما متعادل کند و به درمان و پیشگیری از زخم معده کمک می کند.می تواند یک لایه محافظ در معده را ایجاد کند تا درد و ناراحتی این مشکلات شایع را از بین ببرد.

آب سیب زمینی برای سم زدایی کبد و کیسه صفرا:

آب سیب زمینی یکی از ارزان ترین روش ها برای پاک سازی کبد و کیسه صفرا است ، ژاپنی ها از این آب برای درمان هپاتیت استفاده می کنند.

بهبود سلامت قلبی با آب سیب زمینی:

مقدار قابل توجهی از پتاسیم در یک لیوان آب سیب زمینی وجود دارد، بیش از 50% مصرف روزانه شما.این بدان معنی است که روز خود را با یک لیوان از این آب شروع کنید که باعث کاهش فشار بر سیستم قلبی عروقی شما می شود و همچنین باعث کاهش تنش در رگ های خونی و عروق، و در نتیجه فشار خون می شود. این نیز خطر ابتلا به حمله قلبی، آترواسکلروز و سکته مغزی را کاهش می دهد.

درمان برای میگرن با آب سیب زمینی :

گفته شده است که سیب زمینی خام و آبش قرن هاست که در پزشکی سنتی اروپا استفاده می شود.یک تکه از سیب زمینی یا آب سیب زمینی را روی پیشانی و گیجگاه خود برای بهبود درد، استرس و حتی میگرن قرار دهید.

کمک به درمان بیماری کلیه با آب سیب زمینی:

مصرف منظم آب سیب زمینی با عملکرد بهتر کلیه و کاهش خطر ابتلا به تشکیل سنگ کلیه همراه است. تحقیقات زیادی در این زمینه گزارش نشده است، اما بسیاری از مردم ادعا می کنند که درمان با آب سیب زمینی برای آنها کار می کند.

آب سیب زمینی برای درمان سیاتیک:

سیاتیک با درد ناشی از ناحیه کمری مشخص می شود و به پاها می رسد. درمان های خانگی به خوبی برای درمان سیاتیک کار می کنند و گفته می شود یکی از موثرترین داروها، آب سیب زمینی است.آب سیب زمینی باعث تحریک عصب می شود و به حرکت پاها کمک می کند. نصف فنجان آب سیب زمینی خام را حداقل دو بار در روز برای از بین بردن درد بنوشید.

درمان نقرس از خواص آب سیب زمینی :

نقرس یک نوع آرتریت است که به علت تخریب اسید اوریک اضافی ناشی از التهاب و تورم در مفاصل است.آب سیب زمینی دارای خواص ضد التهابی است و باعث می شود تا اسید اوریک بیش از حد از مفاصل خنثی شود. این باعث می شود آب سیب زمینی یکی از بهترین درمان های طبیعی برای نقرس و درد همراه با آرتریت باشد.

آب سیب زمینی برای جلوگیری از بیماری قلبی عروقی:

آب سیب زمینی حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که قلب را از انسداد شریان ها و توقف قلب محافظت می کند و از این رو سلامت قلب را بهبود می دهد.

کمک آب سیب زمینی به کاهش وزن:

مردم اشتباه تصور می کنند که مصرف سیب زمینی باعث افزایش وزن می شود با این حال، تحقیقات نشان داده اند که سیب زمینی واقعا به کاهش وزن کمک می کنند. آب سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که به افزایش متابولیسم کمک می کند.نوشیدن آب سیب زمینی پس از غذا باعث توقف هورمونهای گرسنگی (گرلین و لپتین) می شود که مانع از گرسنگی و باعث کاهش وزن می شود.

تقویت ایمنی:

آب سیب زمینی غنی از ویتامین C است که باعث تقویت ایمنی توسط تحریک تولید گلبول های سفید می شود.دیگر آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی ایمنی باعث محافظت در برابر بیماری مزمن و کاهش استرس اکسیداتیو نیز می شوند.

بهبود سریع زخم از مزایای آب سیب زمینی:

آب سیب زمینی غنی از ویتامین C است که باعث تحریک تولید کلاژن می شود و به نوبه خود سرعت بهبود زخم ها را افزایش می دهد.

بهبود گردش خون با آب سیب زمینی:

نیاسین یکی دیگر از اعضای خانواده B است که در سطوح بالای در آب سیب زمینی یافت می شود.این ویتامین می تواند گردش خون را تحریک کند، که باعث بهبود اکسیژن رسانی در قسمت های مختلف بدن، همراه با تحویل مواد مغذی مورد نیاز برای ترمیم و عملکرد طبیعی می شود.

بهبود تولید هورمون با آب سیب زمینی:

مصرف منظم آب سیب زمینی ممکن است به بهبود سطح هورمون های جنسی و استرس کمک کند.

آب سیب زمینی برای سرطان:

آب سیب زمینی سالهاست برای جلوگیری یا درمان سرطان مورد استفاده می گیرد.از راهبان بودایی تا اعضای بسیاری از افراد انجمن علمی ژاپنی، اثبات اینکه آب سیب زمینی می تواند مانع تشکیل تومور شود، در حال رشد است. برخی از مواد فعال آب سیب زمینی می توانند در غلظت های زیادی وجود داشته باشند و برای کاهش اندازه تومور استفاده می شوند.

چگونه می توان آب سیب زمینی را تهیه کرد:

آب سیب زمینی نیاز به زور و تلاش کمی بیشتر از بسیاری از سبزیجات و میوه ها دارد، اما آبش واقعا ارزش فشارها را دارد ، پوستش را نگیرید تا مقدار بیشتری مواد مغذی را دریافت کنید.

عوارض جانبی آب سیب زمینی:

با وجود تمام مزایای سلامتش قابل توجه اش، آب سیب زمینی می تواند برخی از عوارض جانبی منفی، از جمله پریشانی دستگاه گوارش و یا افزایش سطح قند خون را به همراه داشته باشد با این حال، این عوارض جانبی به طور کلی در افرادی دیده می شود که آب سیب زمینی را نادرست تهیه می کنند یا زیاد می نوشند.به طور کلی، هیچ عوارض جانبی منفی برای نوشیدن این آب وجود ندارد.

عوارض آب سیب زمینی برای دیابت:

آب سیب زمینی سطح قندهای طبیعی را بالا می برد، که می تواند برای افراد مبتلا به قند خون، مانند افراد دیابتی خطرناک باشد. مصرفش باید در افراد درشت باشند، اما بیماران دیابتی باید به خصوص در مورد کیفیت گلوکز این آب بررسی کنند.

عوارض آب سیب زمینی برای مشکلات مربوط به معده:

تهیه این آب با سیب زمینی مناسب نکته اش است، به این معنی که در انتخاب سیب زمینی دقت کنید، هیچ خال یا ریشه ای مباید وجود داشته باشد. سموم خاصی در ریشه های سبز تازه سیب زمینی وجود دارد که می تواند باعث اسهال، ناراحتی های معده و حالت تهوع شود، بنابراین فقط باید سیب زمینی تمیز و تازه را استفاده کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • کرم معجزه
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • این گیاه دارویی نفخ شکم را از بین می‌برد
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟