Web Analytics Made Easy - Statcounter

 هاجر عوض پور روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: فرد دیابتی اگربیماری خود را به­‌ خوبی کنترل کند، احتمال این­که  در اثر کرونا علائم خطر حاد را تجربه کند کمتر است در غیر این صورت فرد در معرض مشکلات ناشی از دیابت قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: بیماری قلبی و سایر بیماری­‌ها  در کنار دیابت احتمال شدت بیماری در اثر ابتلا به کرونا را مانند سایر بیماری­ ها بالا می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوض پور گفت: بیماری‌های مسری در افراد مبتلا به دیابت باعث افزایش التهاب یا ورم داخلی می‌شود که علت این عارضه بالا بودن قند خون است.

کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه افزود:  افراد مبتلا به دیابت باید دستان خود را قبل از آماده کردن غذا و خوردن ، هنگام مراقبت از بچه‌ها و افراد بیمار، استفاده از توالت و حضور در مکان‌های عمومی به مدت حداقل ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویند.

وی گفت: بیماران دیابتی در فضای عمومی از ماسک استفاده کنند و فاصله ۱٫۵ متری با سایر افراد را مدنظر قراردهند و  در صورت مبتلاشدن به کرونا به پزشک مراجعه و خود را در خانه قرنطینه کنند.

عوض پور بیان کرد: بیماران دیابتی همواره انسولین و داروهای خوراکی قندخون را به میزان لازم در منزل داشته باشند و  اگر از داروهای کنترل‌کننده فشارخون استفاده می‌کنند مداوم آن را مصرف کرده و با پزشک خود نیز مشورت کنند.

کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار داشت: دیابت یا بیماری قند، نوعی  بیماری است که در آن مقدار ترشح انسولین کمتر از میزان لازم برای طبیعی نگه داشتن قندخون است.

وی گفت: انسولین ماده‌ای است که در بدن تمام افراد از سوی بخشی از غده لوزالمعده ساخته و در  تنظیم قندخون نقش مهمی دارد.

عوض پور افزود: بیماری دیابت انواع مختلفی دارد ولی به‌طور عمده افراد به دیابت نوع یک، ۲ و دیابت بارداری تقسیم می‌شود.

وی یادآورشد: کودکان، نوجوانان و جوانان بیشتر به دیابت نوع اول و افراد میانسال و مسن نیز به دیابت نوع دوم مبتلا می‌شوند.

کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: رژیم غذایی سالم و تامین انرژی دریافتی موردنیاز هر بیمار، فعالیت بدنی مناسب، مستمر و منظم، آموزش و پایش دائمی قندخون (خود مراقبتی) و دارو درمانی از ارکان اصلی درمان دیابت است.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا گناوه دیابت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا گناوه دیابت ویروس کرونا گناوه دیابت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۷۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲