Web Analytics Made Easy - Statcounter

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان ظهر یکشنبه ۱۸ آبان‌ماه در نشست خبری که از طریق ویدیوکنفرانس در استودیوسلامت استان زنجان مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان با موضوع کروناویروس برگزار ‌شد، درخصوص تست و ارزیابی داروی کرونا در بیمارستان‌های زنجان بر روی بیماران کرونایی اظهار داشت: هیچ دارویی در زنجان به عنوان دارو، حتی تحقیقاتی استفاده نمی‌شود و ما براساس پروتکل وزارت بهداشت، و آخرین داروهای موجود در کشور و دنیا، داروهایی را استفاده می‌کنیم، ازجمله داروی رمدسیویر که مدت‌هاست استفاده می‌شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر آرمانی‌کیان افزود: با توجه به توصیه‌های جهانی و پروتکل‌های وزارت بهداشت، خوشبختانه داروی رمدسیویر در تعداد قابل توجهی از بیماران ما خوب جواب داده، و این دارو به میزان کافی در اختیار بیمارستان‌ها قرار دارد و در آینده هم ممکن است که وزارت بهداشت این دارو را در اختیار داروخانه‌ها، مراکز خصوصی و پزشکانی که بیرون مطب دارند، قرار بدهد.

وی با اشاره به مشکلات بیمارستان‌ها افزود: همه دستگاه‌ها مشکلات خاص خودشان را دارند و قطعاً دانشگاه هم مبرا از مشکل نیست و ما در راستای برطرف نمودن مشکلات، ازجمله جابجایی بخش‌ها و توزیع بیماران هر روز ظهر جلسه برگزار، و رسیدگی‌های لازم را انجام می‌دهیم و در این خصوص همکاران ما یک سامانه‌ای را طراحی کردند که از طریق ستاد مدیریت توزیع بیماری‌ها چه در بیمارستان‌های غیردانشگاهی و چه بیمارستان‌های دانشگاه، اقدامات را مدیریت و رصد می‌کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزکی زنجان ادامه داد: از منظر مدیریت بیمارستانی ممکن است که ما در شرایطی قرار بگیریم، الان هم در نزدیکی این شرایط هستیم، به فرض مثال، ممکن است ۳ بخش داخلی را تکمیل کنیم در دو بخش داخلی، تا بتوانیم یک بخش را آزاد ‌کنیم، و از طرفی خدمات دیگری هم داریم، و واقعا شرایط پیچیده‌ای است و ما نمی‌توانیم همه مریض‌ها را فدای یک نوع بیماری کنیم .

دکتر آرمانی‌کیان با بیان اینکه کرونا در اغلب موارد خوش‌خیم است، تصریح کرد: علیرغم اینکه کرونا مرگ و میر و دردسرهای ویژه دارد، ولی به مراتب سکته قلبی و مغزی، بیماری‌های مختلف حاد کلیه، بیماری‌های مختلف اورژانسی و ارتوپدی و ... برای ما کشنده‌تر است.

وی افزود: هدف ما این است که خدمات را به بهترین نحو بین بیماران توزیع کنیم تا هم بیمار آسیب نبیند و هم میزان مرگ و میر پایین باشد .

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: داروی کرونا داروی رمدسیویر بیمارستان دارو مرگ داروی رمدسیویر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود

به گزارش خبرآنلاین، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: طبق آخرین ویرایش فهرست دارویی ایران، سفتریاکسون داروی بیمارستانی است و باید از تجویز و مصرف سرپایی آن اجتناب کرد.

مهر در خبری نوشت: زهرا جهانگرد، با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیا و تیم متبحر برای انجام عملیات احیا) انجام شود، افزود: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی ادامه داد: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تأیید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تأیید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903351

دیگر خبرها

  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد