Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی قیمت خرید زعفران در استان خراسان شمالی را اعلام کرد. - اخبار استانها -

محمد علی شریکیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: قیمت هر کیلو زعفران فرآوری و خشک شده٬ 20 میلیون تومان اعلام شده و زعفران کاران می‌توانند محصول خود را با این قیمت در مرکز خرید تضمینی و توافقی زعفران در فاروج٬ به فروش برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با پایان برداشت زعفران در شهرستان فاروج٬ خرید این محصول در این شهرستان آغاز شده و قیمت خرید تضمینی نگین زعفران در این شهرستان به ازای هر کیلو٬ 13 میلیون تومان است. البته باید کیفیت محصول در آزمایشگاه در بازه زمانی 20 تا 15 روزه سنجیده شده و سپس قیمت توافقی پرداخت شود.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: هر کیلو زعفران پوشال نیز به قیمت توافقی 11 میلیون تومان با توجه به سنجش کیفیت در آزمایشگاه مرجع٬ خریداری می‌شود.

برداشت زعفران از مزارع استان خراسان شمالی به روایت تصاویرروزهای پرکار زعفران‌کاران در خراسان‌جنوبی/ پاسخ مسئولان به نحوه خرید حمایتی طلای سرخ‌راه‌اندازی سررسید جدید آتی زعفران در بورس کالا

وی افزود: از شروط خرید زعفران در سال جاری این است که زعفران باید تولید امسال باشد و پرداخت وجه نیز به صورت بیع مشروط است. به این معنا که اگر زعفران‌کار خواست زعفران خود را پس بگیرد و باقیمت دیگری به بازار عرضه کند٬ هیچ مانعی در این مسیر وجود ندارد.

شریکیان ادامه داد: برداشت زعفران از 250 هکتار از مزارع شهرستان جاجرم نیز همچنان ادامه داشته و پیش بینی می‌شود امسال 20 تن سرگل زعفران از 4 هزار هکتار از مزارع استان برداشت شود که خراسان شمالی را در رتبه سوم تولید این محصول در کشور قرار می‌دهد.

انتهای پیام/311/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۴۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سید علی موسوی با اشاره به اینکه کشت بادام زمینی در ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان آغاز شده است افزود: پیش بینی می‌شود بادام کاران گیلانی امسال ۱۱ هزار تن پیله خشک به ارزش اقتصادی ۱۲ میلیارد تومان برداشت کنند. 
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه شهرستان آستانه اشرفیه با ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار قطب تولید این محصول در گیلان است اضافه کرد: در شهرستان‌های تالش، رشت، رودبار و بندر انزلی نیز بادام زمینی کشت می‌شود. 
سید علی موسوی با بیان اینکه بادام زمینی هر ساله در اردیبهشت ماه کشت و برداشت آن از اوایل شهریور ماه آغاز می‌شود، گفت:بادام زمینی گیلان با داشتن دوره رشد ۱۱۰ تا ۱۲۰ روز از کیفیت مناسبی برخوردار بوده و به دلیل طعم مطلوب، مورد پسند و استقبال مصرف کنندگان است. 
وی با اشاره به اینکه بیش از ۵ هزار خانوار گیلانی در زمینه تولید و بهره برداری بادام زمینی فعالیت دارند افزود: همچنین ۸ کارخانه و ۲۰۰ کارگاه سنتی در زمینه فرآوری این محصول در استان فعال هستند. 
محصول بادام زمینی به دلیل داشتن چربی‌های غیر اشباع و پروتئین بالا، کاهش دهنده خطر بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر است و علاوه بر مصرف خوراکی و آجیلی در تهیه روغن بادام زمینی، کره بادام زمینی، علوفه و مصارف صنعتی نیز کاربرد دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • برداشت توت فرنگی رامیان+تصاویر
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟