Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید فرشادمهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار‌فارس در‌ قم، با تاکید بر اینکه سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به دنبال حمایت از اجرای طرح‌های مرتع‌داری با اولویت کشت گیاهان دارویی است، اظهار کرد: در این راستا، سازمان، ادارات ‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری کشور را موظف کرده است، تا پروانه‌های چرای دامی که سال های گذشته صادر کرده‌اند، تا پایان سال 1400 به تهیه و اجرای طرح مرتع‌داری برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: صاحبان پروانه‌های چرای دام باید در زمینه تهیه طرح های مرتعداری، مشارکت مطلوبی داشته باشند چرا که در غیر این صورت، پروانه های صادره، فاقد اعتبار خواهند بود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قم با اشاره به اینکه صاحبان پروانه چرا، موظفند در بازه زمانی باقیمانده اقدام به تهیه طرح مرتعداری کنند، گفت: در این راستا اداره منابع طبیعی شهرستان، زمینه ی تسهیل در روند تهیه طرح را، با معرفی صاحبان پروانه ی چرا به سازمان نظام مهندسی، فراهم می آورد.

وی اضافه کرد: طرحها با رویکرد تلفیقی تهیه می شود تا سهم دولت و مجری برای احیای مراتع مشخص گردد. و هدف از تهیه این طرحها، بهبود شرایط اقتصادی مرتعداران، بهبود پوشش گیاهی مراتع و افزایش محصولات دامی می باشد.

فرشاد مهر از پیشرو بودن این اداره در صدور پروانه‌های چرای دام یاد کرد و گفت: تاکنون از مجموع 723 هزار هکتار از مراتع استان، 552 فقره پروانه چرای دام صادر شده که از این تعداد 212 مورد به طرح مرتع‌داری دارای مجری رسیده و 340 پروانه باقیمانده است که تا پایان سال آینده باید به طرح مرتع‌داری تبدیل شود.

وی با اشاره به اهمیت کاهش مراجعات مردمی به ادارات دولتی به‌منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: اکنون با استفاده از بستر اینترنت و سامانه‌های مجازی صاحبان پروانه‌های چرا می‌توانند امور مرتبط با خود را دنبال کنند اما مشکل، دسترسی نداشتن به اینترنت و آشنا نبودن مرتع‌داران با سامانه‌های مجازی است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قم با تاکید بر اینکه،نیروهای منابع طبیعی شهرستان قم از هر فرصتی به دنبال خدمت به مردم هستند، تصریح کرد: این افراد اکنون به صورت تلفنی اطلاعات مرتع‌داران را دریافت و در بستر سامانه‌های مورد نظر ثبت می‌کنند که با این اقدام از 340 پروانه چرای باقیمانده 280 مورد پروانه به ثبت رسیده است. هر چند ادامه کارهای این پروانه‌ها و تبدیل به طرح مرتع‌داری نیازمند پیگیری صاحبان پروانه چرای دام است.

وی با بیان اینکه عرصه‌های مرتعی در حقیقت سرمایه‌های ملی هستند، عنوان کرد: افرادی که با دریافت مجوز از منابع طبیعی به عنوان بهره‌بردار عرصه‌های مرتعی شناخته می‌شوند باید به مراتع استان نگاه سرمایه‌ای داشته و از ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود برای ارتقای اقتصادی استان استفاده کنند.

فرشادمهر از تلاش‌های انجام شده برای ترویج کشت گیاهان دارویی در مراتع یاد کرد و گفت: در این شرایط اقتصادی پرداختن به طرح‌های اشتغال‌زا و درآمدزا اهمیت بسیاری دارد به همین علت، دولت به دنبال حمایت است و فرصت مناسبی برای عموم مردم به ویژه جوانان علاقه‌مند و صاحبان مراتع پدید آمده است.

انتهای پیام/78023*40

منبع: فارس

کلیدواژه: منابع طبیعی قم گیاهان دارویی مراتع پروانه های چرا صاحبان پروانه طرح مرتع داری منابع طبیعی پروانه چرا چرای دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۵۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز

ایسنا/البرز مدیرکل صمت البرز گفت: حدود هزار نفر در بخش معدن استان مشغول به کار هستند.

محمد انصاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹۱ معدن فعال در استان وجود دارد، اظهار کرد: بیشتر معادن استان به مواد معدنی و مصالح ساختمانی از جمله شن، ماسه و سنگ لاشه ساختمانی اختصاص دارد.

وی در پاسخ به اینکه بیشتر معادن البرز در کدام مناطق متمرکز است، گفت: محدوده تهراندشت در شهرستان ساوجبلاغ بیشتر معادن البرز را در خود جای داده است.

این مسئول تصریح کرد: در مجموع چهار میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال سرمایه گذاری در این معادن صورت گرفته و ۹۸۵ نفر هم در آنها مشغول به کار هستند.

مدیر کل صمت البرز با اشاره به پروانه‌های جدیدی که سال گذشته صادر شده، افزود: سال گذشته در مجموع شش فقره پروانه بهره برداری معدن و شش فقره پروانه اکتشاف در استان صادر شده است.

انصاری ابراز کرد: علاوه بر این، سال گذشته صلاحیت هشت معدن به دلیل عدم فعالیت و انجام تعهدات قانونی بهره بردار سلب شده است.

وی با اشاره به وجود تعدادی معدن غیرفعال در استان گفت: در حال حاضر ۳۰ معدن غیرفعال در استان وجود دارد که با برگزاری جلسات مختلف در صدد فعال سازی آنها هستیم.

انصاری افزود: با اولویت برنامه جامع وزارت صمت در راستای توسعه معادن کشور، تمامی ظرفیت‌های معدنی استان مورد توجه قرار خواهند گرفت تا از فرصت‌های اشتغالزایی و توسعه اقتصادی این بخش بهره برداری لازم انجام گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد