Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت گفت: سند چارچوب ملی مدارک تحصیلی، شناسنامه نظام آموزش عالی را مطرح و به دنیا معرفی می‌کند همچنین حلقه تضمین کیفیت در نظام آموزش عالی است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جعفر توفیقی رئیس پژوهشگاه صنعت نفت صبح امروز ۲۰ آبان ماه ۹۹ در چهاردهمین کنفرانس مجازی ارزیابی و تضمین کیفیت در نظام دانشگاهی که به میزبانی دانشگاه خوارزمی برگزار شد، گفت: اعتقاد دارم نظام آموزش عالی ایران بعد از انقلاب اسلامی دوران توسعه کمی خود را در همه ابعاد شروع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: امروز می‌توانیم ادعا کنیم، نظام آموزش عالی ایران از نظر توسعه کمی دستاورد‌های ارزشمندی داشته و موفق شده است به سرمایه انسانی کشور شکل بدهد و کشور ما از نظر شاخص‌های کمی جزو کشور‌های صاحب نام در دنیا است.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت افزود: امروز شاهد هستیم این سرمایه‌های انسانی که در نظام آموزش عالی شکل گرفته اند، منشاء تحولات اثربخشی در نظام صنعتی، اقتصادی جامعه ایران شدند.

وی ادامه داد: امروز بعد از پشت سرگذاشتن دوران توسعه کمی، شاهد هستیم که دانشگاه‌ها به سرعت سیاست‌های ارتقای کیفیت را دنبال می‌کنند و در صدد هستند چرخه توسعه کمیت را با سیاست‌های ارتقای کیفیت تکمیل کنند که برگزاری این همایش از جمله این اقدامات است.

توفیقی ادامه داد: من اخیرا متوجه شدم بسیاری از کشور‌های دنیا نسبت به تدوین سندی اقدام می‌کنند تحت عنوان «سند چارچوب ملی مدارک تحصیلی»، وقتی تجربه کشور‌های مختلف را مطالعه کردم متوجه شدم این سند حلقه تضمین کیفیت و ارتقای کیفیت در نظام آموزش عالی است، چرا که کشور‌های پیشرفته اقدام به تدوین سند مذکور می‌کنند، این سند محور‌های کلیدی دارد که همه مرتبط با ارتقا کیفیت در نظام دانشگاهی است.

توفیفی افزود: دراین سند هر کشوری سیاست‌های حاکم بر نظام آموزش عالی خود را اعلام می‌کند، همچنین سیاست‌های حاکم بر صدور مدارک تحصیلی، انواع مدارک تحصیلی در نظام‌های مختلف آموزش عالی، ارتباط این مدارک باهم، همه مطرح می‌شود، تا نظام آموزشی عالی کشور را یک نظام یکپارچه تعریف کند.

وی ادامه داد: اینکه ارتباط برنامه درسی با بازار کار چیست؟ مکانیزم تضمین کیفیت مدارک تحصیلی چیست، چیزی که ما در نظام آموزش عالی خیلی به آن نیاز داریم، ولی کمتر به آن پرداخته ایم.

وی ادامه داد: در واقع این سند شناسنامه نظام آموزش عالی را مطرح و به دنیا معرفی می‌کند. امروز در پیمان‌های آموزشی کشور‌های مختلف دنیا، داشتن این شناسنامه یکی از پیش نیاز‌های شناسایی مدارک تحصیلی است.

وی گفت: یکی از مشکلات ما در بحث اشتغال و بازار کار دانش آموختگان با آن مواجه هستیم، از هم گسیختگی بین برنامه‌های دروسی و نیاز بازار کار است، این سند کمک می‌کند ارتباط دانشگاه، صنعت و بازار کار ایجاد شود.

توفیقی ادامه داد: امیدواریم با طراحی این سند نظام آموزش عالی را در مسیر کیفیت حرکت دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جعفر توفیقی پژوهشگاه نفت دانشگاه خوارزمی نظام آموزش عالی کیفیت در نظام مدارک تحصیلی تضمین کیفیت بازار کار توسعه کمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۰۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ سید صمد ضیائی درخصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

دیگر خبرها

  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • وداع با نگرانی از مشکلات گوشی، اِلبان تضمین کیفیت عالی در تعمیرات موبایل