Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزیده جایزه مصطفی (ص) ۲۰۱۹ موفق به تولید واکسن کووید ۱۹ در جهان شده است و یک شبکه آلمانی به این امر تاکید کرد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی جایزه مصطفی (ص)، اوگور شاهین، آبان ماه سال گذشته برگزیده سومین جایزه مصطفی (ص) در حوزه علم و فناوری زیستی و پزشکی برای اثر "طراحی و ارزیابی بالینی واکسن‌های درمانی ضد سرطان بر پایه mRNA" شد؛ وی متولد کشور ترکیه و استاد ایمونولوژی در دانشگاه ماینتس کشور آلمان و مالک شرکت BioNTech آلمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با توجه به فراگیری ویروس کرونا و همه‌گیری آن در سراسر جهان، اوگور شاهین، برگزیده جایزه مصطفی (ص) ۲۰۱۹ در خصوص تولید واکسن کووید ۱۹، به دستاورد‌های قابل تحسینی رسیده است. در همین راستا شبکه تلویزیونی دویچه وله آلمان، گزارشی در خصوص اوگور شاهین، برگزیده جایزه مصطفی (ص) ۲۰۱۹ و دستاورد وی در خصوص واکسن کووید ۱۹ تهیه کرده است.
دویچه وله با بیان اینکه شاهین قویترین گزینه برای تولید واکسن کووید ۱۹ است، به پژوهشی بسیار دشوار که کل دنیا در انتظار موفقیت آن است اشاره دارد و به واکسنی که به قتل عام ویروس کرونا که دنیا را فلج کرده، پایان می‌دهد، می‌پردازد.
اوگور شاهین، پنجاه و پنج سال سن دارد و پزشکی اهل ترکیه است که در اسکندرون به دنیا آمده است؛ او در چهار سالگی به همراه پدرش به شهر کلن آلمان مهاجرت کرد. وی دکترای خود را با درجه عالى در سال ۱۹۹۲ با پایان نامه‌ای در مورد ایمونوتراپی سلول‌های سرطانی دریافت کرد.
در بخش دیگری از این گزارش، دویچه وله به برگزیده شدن اوگور شاهین برای دریافت جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) در سال ۲۰۱۹ اشاره دارد و می‌گوید: "این جایزه بالاترین نشان علمی در جهان اسلام محسوب می‌شود و و ارزش آن ۵۰۰ هزار دلار است. "
در این گزارش دویچه وله می‌گوید: "به جرأت می‌توان گفت جایزه مصطفی (ص) قبل از هر نهاد تشویقی-علمی دیگری، دکتر اوگور شاهین را شناخته و وی را لایق تقدیر عالی دانسته است".
شرکت BioNTech با همکاری یک شرکت آمریکایی بنام "Pfizer" در حال تولید یک واکسن موثر بر ضد کرونا است، که توجه مردم جهان به آن معطوف است و انتظار می‌رود که ۱۰۰ میلیون دُز از این واکسن تا پایان سال ۲۰۲۰ تولید و در اختیار انبوه مصرف کنندگان قرار داده شود.
در ادامه دویچه وله اشاره می‌کند که ایالات متحده آمریکا برای خرید واکسن مورد انتظار، حدود دو میلیارد دلار به BioNTech و Pfizer متعهد شده است؛ این تحولات، ارزش سهام شرکت BioNTech را به بیش از ۲۰ میلیارد یورو رسانده و ناگهان اوگور شاهین در آلمان میلیاردر شد.
لازم به ذکر است که پیشتر، رسول دیناروند، رئیس گروه علم و فناوری زیستی و پزشکی جایزه مصطفی (ص) با حضور در برنامه چرخ شبکه چهارم سیما، با اشاره به تولید واکسن توسط اوگور شاهین، برگزیده جایزه مصطفی (ص) بر پایه mRNA و توسعه این واکسن گفته بود: "حداقل ۱۰۰ میلیون دُز واکسن شرکت بایونتک تولید و منتظر تایید نهایی است؛ در واقع این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری و خطر را عملا با توجه به مشکل جهانی کرونا پذیرفته‌اند؛ البته اتحادیه اروپا، آمریکا و دیگر کشورها، حمایت‌هایی کرده اند تا واکسیناسیون زودتر عملی شود. "

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جایزه مصطفی ص واکسن کرونا برگزیده جایزه مصطفی واکسن کووید ۱۹ تولید واکسن دویچه وله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۸۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در فارس برگزار می‌شود

ایسنا/فارس مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری فارس گفت: دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در ۷ محور خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرائی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان برگزار می‌شود.

زهرا یقطین امروز، ۸ اردیبهشت در اولین جلسه استانی «خانواده و جوانی جمعیت» سال ۱۴۰۳ با اشاره به اجرای ماده ۱۹ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مبنی بر اعطای جایزه به برترین‌ها اعم از افراد و دستگاه‌ها برای نیل به اهداف قانون، اظهار کرد: ستاد ملی جمعیت مکلف است به منظور اهدای سالانه جایزه ملی جوانی جمعیت نسبت به تدوین شاخص‌های ارزیابی و سنجش به تفکیک بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم‌نهاد، دستگاه‌های اجرائی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اقدام کرده و بر اساس گزارش ارائه شده از نهادهای ذیربط مبنی بر اثر بخشی بر رشد ازدواج و فرزندآوری در جامعه مخاطب نسبت به اعطای جایزه ملی اقدام کند.

وی از جمله اهداف اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت را ایجاد تغییر ملموس در رویدادهای حیاتی جمعیتی شامل ازدواج، موالید، طلاق و مرگ و میر در راستای رویکرد جوانی جمعیت، معرفی و ارتقای حداکثری شناخت آحاد مردم و مسئولان از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برشمرد.

یقطین افزود: از اهداف دیگر این طرح فراهم‌سازی شرایط برای گردهمایی و تبادل اندیشه بین صاحب‌نظران حوزه خانواده و جمعیت، ایجاد انگیزه و شوق آفرینش‌گری فرهنگی و هنری در خصوص ترویج فرهنگ ازدواج و فرزندآوری، ایجاد روحیه کار جمعی و زمینه‌سازی ظهور استعدادهای علمی، فرهنگی و هنری، ایجاد انگیزه و شوق تلاش در حوزه‌های مختلف علمی و فرهنگی کشور و فرهنگ‌سازی در فضای عمومی و نظام بهداشتی کشور است.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری فارس با اشاره به امکان شرکت همزمان متقاضیان در هر ۲ سطح استانی و ملی، بیان کرد: مهلت ثبت‌نام تا ۱۰ اردیبهشت است و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق وبگاه رویداد به نشانی www.jameyat.ir ، در این رویداد شرکت کنند و یا با دبیرخانه استانی به شماره ۳۲۱۲۶۷۹۴ و ۳۲۱۲۶۷۹۵ تماس بگیرند. 

وی اظهار امیدواری کرد: همان‌گونه که در سال گذشته کمیته استانی رویداد استان فارس در برگزاری اولین رویداد توسط ستاد ملی جمعیت شایسته تقدیر شناخته شد، در فرایند برگزاری دومین رویداد نیز همچنان افراد و مجموعه‌های شاخص در سامانه ثبت‌نام و به دبیرخانه معرفی شوند تا از چهره‌های تأثیرگذار در حوزه جوانی جمعیت در استان به نحو شایسته تقدیر شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • تقدیر از کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی و تولید هستند
  • ‌دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در فارس برگزار می‌شود
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • نوگرایی و جوانگرایی شرط پویایی یک جامعه است