Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر کمالی ضمن پاسخ به سئوالات متفاوت گفت: فاصله مصرف داروی گیاهی با داروی شیمیایی باید حفظ شود زیرا ممکن است مصرف همزمان داروی گیاهی با داروی شیمیایی، تداخل دارویی ایجاد کند، بنابراین باید عوارض جانبی داروهای گیاهی و تداخل آن‌ ها مد نظر گرفته شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ دکتر محدثه کمالی در برنامه مجازی مطب در خانه در پاسخ به سؤالی‌ مبنی بر اینکه مصرف چای سیاه‌ همراه‌ با زنجبیل، دارچین، به لیمو و هل مشکلی برای بدن ایجاد نمی کند؟ گفت: مصرف این اقلام‌ همراه با چای مشکلی برای‌ بدن‌ ایجاد نمی کند؛ بهتر هست تنوع‌ ایجاد کنید و از هر کدام  به مقدار کم در چای‌ ریخته شود و نیز بهتر است روزانه ۱ تا ۲ لیوان‌ چای کم رنگ مصرف شود تا اینکه ۴ الی ۵ لیوان چای پررنگ‌، که مضر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

متخصص‌ طب سنتی ایرانی در ادامه به سؤالی‌ مبنی بر اینکه زمستان ها خیلی خلط دارم چه راهکاری دارید؟ پاسخ داد: مصرف سکنجبین با طعم ملس برای این علامت‌ مؤثر است، به این شکل که به نسبت‌ مساوی آب لیمو ترش یا آب‌ نارنج‌ را همراه با آب‌ روی حرارت‌ ملایم‌ بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود و قوام‌ آید سپس درون‌ شیشه‌ ای ریخته و در یخچال نگهداری شود و روزانه یک قاشق مرباخوری از این‌ ماده‌ را در یک لیوان آب شربت‌ کرده و میل کنید که در ۲ هفته مصرف این شربت‌ کمک کننده است‌.

 

 

وی در پاسخ به فردی که ۱۱ روز به بیماری کرونا مبتلا شده است و توضیح داد که ۲ شب پیش هنگام‌ نوشیدن آب‌، آب به گلو پریده و هر چه سرفه‌ می کنم بیرون نمی آید با این سرفه ها هم سینه و هم گلو درد شده ام و با مراجعه به پزشک تشخیص تحریک گلو و سینه دادند؛ چه پیشنهادی برای کاهش این علایم دارید؟ بیان کرد: ۵ عدد عناب را در یک لیوان‌ آب انداخته و بگذارید تا مدّتی‌ بماند و خیسانده شود، سپس یک قاشق مرباخوری گل‌ ختمی و یک قاشق‌ مرباخوری گل‌ بنفشه شیرین را به آب عناب اضافه کنید و بگذارید ۱۵‌ دقیقه‌ دم بکشد که طی چند روز مصرف این داروی گیاهی گلو را نرم‌ می کند.

 


دکتر کمالی ادامه داد: همچنین مصرف ماءالشعیر طبی هم برای کاهش دردهای شما مؤثر است؛ به این صورت که نصف لیوان جو پوست کنده را با ۱۰‌ لیوان آب بر روی حرارت ملایم‌ بجوشانید تا جو پخته و شکفته شود سپس آب آن را صاف کنید و به مدت چند روز و هر روز یک لیوان از آن را همراه با یک قاشق چای خوری عسل میل کنید تا بهبودی حاصل شود.

 

 

وی در پاسخ به خانم ۴۵ ساله ای که صفراوی علیه سودا دارد و پرسید امروز سی تی اسکن  ریه انجام دادم و کمی ریه درگیر بیماری کرونا شده است؛ علاوه بر مصرف داروهای شیمیایی چه دمنوشی برای کاهش درگیری ریه با کرونا  پیشنهاد می کنید؟ تصریح کرد: برای این دردها به شما مصرف ماءالشعیر طبی را توصیه می کنم که نصف لیوان جو پوست کنده را همراه با ۱۰ لیوان آب بجوشانید تا جو شکفته شود و آب آن‌ را صاف کرده پس از سرد شدن داخل یخچال نگهداری کنید و روزانه ۵ تا ۶ استکان از این مایع اگر دیابت ندارید همراه با کمی  عسل میل کنید؛ همچنین دمنوش‌ گل بنفشه شیرین و گل ختمی یا پنیرک هم مفید است.

 

 

متخصص طب سنتی ایرانی به فردی که دارای بیماری سینوزیت است و از صحت استفاده دود عنبر نساء جهت کاهش دردهای سینوزیتی سوال کرد؛ پاسخ داد: عنبر نساء برای این دردها مناسب نیست و پیشنهاد بُخور جوشانده آب مرزنجوش‌ را به مدّت ۲ هفته دارم ضمن‌ اینکه مصرف دمنوش‌  آویشن‌، مرزنجوش و گل ختمی‌ هم در کنار بخور مفید و مؤثر است.

 

 

وی برای قطع ریزش مو و رویش مجدد‌ آن و اینکه چرا در فصل سرد موها خشک و ریزش‌ زیاد دارند؟ هم توصیه کرد: اگر ریزش شدید مو دارید بهتر است با متخصص‌ پوست و مو مشورت‌ کنید تا کمبود عناصر و مواد معدنی بدن مورد بررسی قرار گیرد؛ در مورد فصل سرد و ریزش موها هم از نظر طب سنتی‌ هر چیزی در این‌ عالم‌ دارای مزاج‌ است حتّی‌ فصل ها هم مزاج دارند بنابراین وقتی به‌ فصل پاییز که سرد و خشک است وارد می شویم سردی و خشکی‌ بدن هم افزایش می یابد، ریزش مو هم در این‌ فصل بیشتر می شود لذا یکی از گزینه های کاهش ریزش‌ مو در این‌ فصل استفاده از‌ روغن‌ هایی‌ است که‌ ریشه‌ مو را تقویت می کنند؛ روغن «مورد» مؤثر است؛ بهتر است روزانه یکبار روغن مورد را با سطح پوست سر ماساژ دهید.

 


دکتر کمالی به فردی که درد گودی کمر دارد هم‌ پاسخ داد: وزن، سن، جنسیت، میزان فعالیت و شغل شما را نمی دانم‌ امّا در کل توصیه می شود که سبک زندگی تان‌ را اصلاح کنید و انجام ورزش منظم روزانه از جمله پیاده روی نیم ساعته مفید است، تغذیه مناسب داشته باشید و طریقه نشستن را هم اگر اشتباه است اصلاح کنید که رعایت‌ این موارد درد گودی کمر را کاهش‌ می دهد.

 

 

وی در رابطه با پرخوری عصبی و کاهش اشتها هم توضیح داد: در مورد پرخوری عصبی باید علّت اصلی که همان‌ استرس و اضطراب است کم شود و اگر این استرس ها شدید است با مشورت روانپزشک و مصرف داروی‌ مناسب آن را کاهش دهید؛ سبک زندگی اصلاح و خواب منظم شود، کارهایی که شما را خوشحال می کند انجام دهید و از شنیدن اخبار بد هم فاصله بگیرید.

 

 

دکتر کمالی به سوالی مبنی بر اینکه مصرف روزانه عسل و سیر برای پیشگیری از کرونا مفید است یا خیر؛ پاسخ داد: پیشنهاد دارم ترکیب عسل و آبلیموی خانگی را تهیه و مصرف کنید به این شکل که در ظرفی به نسبت مساوی آب و آبلیموی تازه خانگی بریزید و کمی عسل که طعم ملس پیدا کند اضافه کرده و بگذارید روی حرارت‌ ملایم‌ تا تلخی آن گرفته شود و به قوام برسد در شیشه در یخچال نگهداری کنید و روزانه یک قاشق از این ماده را در یک لیوان آب به صورت شربت درآورده و میل کنید اگر دوست داشتید می توانید یک قاشق چای خوری تخم شربتی یا تخم‌ ریحان‌ را به لیوان اضافه کنید تا لعاب دار شود.

 

 

 

وی در پاسخ به شخصی که پرسید آیا استفاده از داروهای گیاهی مثلاً آویشن‌ یا شکر سرخ و یا سیاهدانه و هلیله سیاه همراه‌ با داروی شیمیایی مانند آنتی بیوتیک ممکن است واکنش نشان دهد؟ گفت: مصرف داروهای گیاهی‌ هم اگر بی رویه و بدون دستور پزشک باشد مانند داروهای شیمیایی ممکن است عوارض جانبی برای بدن‌ ایجاد کند که توصیه می کنم خودسرانه مصرف نشود؛ فاصله مصرف داروی گیاهی با داروی شیمیایی باید حفظ شود ممکن است مصرف همزمان داروی گیاهی با داروی شیمیایی، تداخل دارویی داشته باشد بنابراین باید عوارض جانبی داروهای گیاهی و تداخل آن‌ ها مد نظر گرفته شود؛ توصیه اکید دارم که داروهای گیاهی هم بدون نسخه پزشک خودسرانه مصرف نشود چون همانند داروهای شیمیایی ممکن‌ است عوارض جانبی و تداخل دارویی ایجاد کند.

 

 


این متخصص طب سنتی ایرانی در رابطه با درمان بیماری زونا هم گفت: برای کاهش این درد هم نوشیدنی ماءالشعیر طبی مناسب است و نصف لیوان جو پوست کنده همراه با ۱۰ لیوان آب جوشانده آب را صاف کرده دو هفته هر روز یک لیوان از این مایع را با اضافه کردن یک قاشق چای خوری عسل میل کنید.

 

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: طب سنتی ایرانی گیاهان دارویی طب سنتی داروی گیاهی با داروی شیمیایی داروهای گیاهی عوارض جانبی دکتر کمالی برای کاهش یک لیوان لیوان آب میل کنید یک قاشق ریزش مو طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کبد چرب و دردسرهایش

آفتاب‌‌نیوز :

«امروزه در جهان کبد چرب به یک بیماری اپیدمی و همه‌گیر تبدیل شده به طوری که از هر ۱۰ نفر در جهان یک نفربه آن بیماری مبتلاست. در ادامه به بررسی این بیماری خواهیم پرداخت.

کبد چرب چیست؟

بیماری کبد چرب به دلیل تجمع چربی مازاد در کبد ایجاد و اغلب در افرادی دیده می‌شود که اضافه وزن دارند یا چاق هستند. کبد چرب معمولاً در مراحل اولیه آسیبی ایجاد نمی‌کند و علایمی ندارد، اما در صورت بدتر شدن می‌تواند منجر به آسیب جدی به کبد شود.

علت بیماری کبد چرب

کبد چرب می‌تواند ناشی از مصرف زیاد الکل باشد، اما بیشتر افراد مبتلا به این بیماری دچار بیماری نوع غیرالکلی هستند که ناشی از مصرف الکل نیست. عواملی که در ایجاد این بیماری نقش دارد، عبارت‌اند از:

فشار خون بالا

افزایش کلسترول و تری گلیسیرید خون

ابتلا به دیابت نوع ۲

اضافه وزن و چاقی به‌خصوص در اطراف شکم

برخی افراد به دلایل دیگری مثل سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، هپاتیت B مزمن، هپاتیت C مزمن، بیماری هموکروماتوز و عوارض جانبی برخی دارو‌ها به کبد چرب مبتلا می‌شوند.

انواع کبد چرب غیر الکلی

کبد چرب ساده یا استئاتوز (کبد چرب گرید یک): در این مرحله سلول‌های چربی شروع به رسوب در کبد می‌کنند. در کبد چرب گرید یک هیچ التهاب یا زخمی وجود ندارد.

استئاتوهپاتیت غیر الکلی (کبد چرب گرید۲): این مرحله زمانی رخ می‌دهد که تجمع چربی در سلول‌های کبد با التهاب همراه باشد.

فیبروز (کبد چرب گرید۳): این مرحله زمانی اتفاق می‌افتد که بافت اسکار پایدار در کبد و در رگ‌های خونی اطراف کبد وجود داشته باشد. در کبد چرب گرید ۳ کبد می‌تواند به درستی عمل کند.

سیروز کبدی (کبد چرب گرید۴): در این مرحله کبد به درستی کار نمی‌کند و علایمی مانند زرد شدن پوست و سفیدی چشم‌ها و درد مبهم در سمت راست پایین دنده‌ها شروع می‌شود.

علایم کبد چرب

کبد چرب دارای این علایم است:

درد شکم

از دست دادن اشتها

کاهش وزن

ضعف یا خستگی

حالت تهوع

خارش پوست

زردی پوست و چشم

کبودی پوست و خون ریزی آسان

ادرار تیره‌رنگ

تغییر رنگ مدفوع

تجمع مایع در شکم (آسیت)

تورم پا‌ها

خوشه‌های قابل مشاهده از رگ‌های خونی زیر پوست

بزرگ شدن سینه در مردان

سرگیجه

درمان و پیشگیری

درمان کبد چرب بستگی به علت آن دارد، بعضی از انواع آن ممکن است نیازی به درمان نداشته باشد. اصلاح سبک زندگی علاوه بر درمان می‌تواند باعث پیشگیری از این بیماری شود.

اجتناب از مصرف الکل و دیگر مواد سمی: پرهیز از مصرف الکل، ضروری‌ترین بخش کنترل کبد چرب الکلی است. همچنین بیماران باید از مصرف دارو‌هایی مثل کورتیکواستروئید‌ها که باعث آسیب به کبد می‌شود، اجتناب کنند.

رژیم غذایی: رژیمی با چربی تعدیل شده برای پیشگیری از کبد چرب توصیه می‌شود.

کاهش وزن: کاهش وزن می‌تواند باعث کاهش مقدار چربی جمع شده در کبد شود.

ورزش: ورزش منظم برای بهبود این بیماری، مفید و روشی مناسب برای کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون است.

دارودرمانی تحت نظر پزشک: دارو‌هایی که برای درمان مقاومت انسولین استفاده می‌شود، می‌تواند مفید باشد.

گیاه خار مریم (Milk Thistle): خار مریم گیاهی است که برای درمان بیماری‌های کبدی استفاده و باعث افزایش تولید آنزیم‌های آنتی اکسیدانت می‌شود که به کبد برای شکستن و دفع مواد سمی کمک می‌کند. همچنین این گیاه ممکن است باعث افزایش تولید سلول‌های کبدی جدید شود. البته مصرف آن باید تحت نظر پزشک باشد.

برای بیمارانی به بیماری کبد چرب گرید ۲ مبتلا هستند، بهترین راه درمان، تغییر سبک زندگی است. با خوردن غذا‌های کم چرب و افزایش فعالیت بدنی می‌توانید بیماری خود را درمان و هر چند وقت یک بار با پزشک متخصص مشورت کنید.»

منبع: روزنامه خراسان

دیگر خبرها

  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • روش از بین بردن تیرگی زیر چشم از دید طب سنتی
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان