Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- شهردار رشت با اشاره به ضرورت توجه به محلات آسیب‌پذیر رشت گفت: «ساختمان‌های نسقی» از اساسی‌ترین مشکلات شهر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیدمحمد احمدی عصر امروز در حاشیه سرکشی و بازدید از محلات آسیب‌پذیر رشت با حضور در مسجد سلیمانداراب رشت اظهار داشت: حدود 42 سال از عمر پربرکت انقلاب اسلامی می‌گذرد و در تمام این سال‌ها با تحریم‌های استکبار مواجه بودیم اما نظام اسلامی با تکیه بر ارزش‌ها ایستادگی کرد و نگاه‌ ما همواره خدمت به مردم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار رشت با بیان اینکه مشکلات در تمام دنیا وجود دارد خاطرنشان کرد: ما نیز در کشورمان و گیلان با مشکلاتی روبه‌رو هستیم و محله سلیمانداراب نیز یکی از محلات قدیمی رشت به شمار می‌رود که هیئت امنای آن در همه زمینه‌ها پیگیری جدی داشتند و همین پیگیری‌ها زمینه‌ساز ارائه خدمات خوب شد.

احمدی با اشاره به ضرورت توجه جدی به محلات کمتر توسعه یافته رشت تصریح کرد: انصافاً نمی‌توان همه مشکلات و معضلات را به پای شهرداری گذاشت و لازم است که قضاوت منصفانه‌ای داشته باشیم و با همکاری سایر سازمان‌ها برای رفع مشکلات گام برداریم.

ضرورت اجرای پروژه جمع‌آوری آب‌های سطحی شهر رشت؛ هزینه‌های شهرداری در حمایت از تیم‌های فوتبال گیلان شفاف‌سازی شودکاهش اعتبارات شهرستان رشت؛ امسال تنها 51 درصد اعتبارات تخصیص یافتضرورت تکمیل پروژه‌های فرهنگی در گیلان؛ کتابخانه مرکزی رشت با اهتمام ویژه تکمیل شود

وی ابراز داشت: شهر رشت به استناد سرشماری انجام شده در سال 95 دارای جمعیت 697 هزار نفری است که بیش از 800 هزار نفر در حاشیه شهر زندگی می‌کنند و باید به آنان خدمات ارائه شود از طرفی ما امروز با مشکل عدم مدیریت واحد و جامع شهری مواجه هستیم و شهرداری در برخی امور نیازمند مشارکت و همکاری دیگر دستگاه‌ها است.

شهردار رشت با اشاره به نشست‌ها و جلسات اخیر خود با نمایندگان مردم در مجلس، استاندار و اعضای شورا پیرامون رفع مشکلات شهری خاطرنشان کرد: هم‌اکنون پروژه هدایت آب‌های سطحی نیز در محلات رشت در حال انجام است و اجرای این پروژه را جزو ملزومات و اقدامات اساسی می‌دانیم و در برخی محلات نیز اجرا شده است.

احمدی به اهمیت جلب رضایت مردم و افزایش سطح رضایت‌مندی آنها با ارائه خدمات خوب اشاره کرد و بیان داشت: مردم بدانند که ما تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم و مشکلات محلاتی همچون محله سلیمانداراب رشت و دیگر محلات آسیب‌پذیر را در سطح سازمان‌های مرتبط، نواحی و مناطق شهرداری پیگیری و اعلام خواهیم کرد.

وی مشکلات ساختمان‌های نسقی را یکی از اساسی‌ترین مشکلات در سطح شهر رشت عنوان کرد و افزود: ساخت خانه‌های نسقی بدون در دست داشتن سند مالکیت یکی از اساسی‌ترین مشکلات در اطراف شهر است و برای رفع این مشکل درحال هماهنگی با قوه قضاییه، استاندار و سایر ارگان‌ها هستیم و شیوه‌نامه‌‌ای در حال تدوین است تا این افراد برای ساخت خانه از روش‌های قانونی عبور کنند.

به گزارش تسنیم، سرهنگ قاسمی فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت و برخی مدیران مناطق شهرداری و سازمان‌های مربوطه نیز شهردار رشت را در سرکشی از محلات آسیب‌پذیر رشت همراهی کردند.

انتهای پیام/612/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اساسی ترین مشکلات محلات آسیب پذیر رشت شهردار رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۴۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز