Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بیست و دومین نشست سالانه وزیران نفت و انرژی مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) از طری ویدیوکنفرانس روز پنجشنبه (22 آبان‌ماه) با انتشار بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.
به گزارش شانا به نقل از دبیرخانه مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)، بیست و دومین نشست وزیران این مجمع روز پنجشنبه (22 آبان‌ماه)، به ریاست عبدالمجید عطار، وزیر انرژی الجزایر و از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست وزیران نفت و انرژی و مقام‌های عالی‌رتبه الجزایر، بولیوی، مصر، گینه استوایی، ایران، لیبی، نیجریه، قطر، روسیه، ترینیداد و توباگو و ونزوئلا و در عین حال آنگولا، آذربایجان، عراق، مالزی و نروژ به عنوان اعضای ناضر حضور داشتند.
مدیران انرژی اندونزی، موزامبیک، سنگال، تونس و ترکمنستان به همراه رهبران، موسسه تحقیقات اقتصادی آسه‌آن و شرق آسیا (ERIA)، مجمع بین‌المللی انرژی (IEF)، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) نیز به عنوان مهمانان مجمع در نشست افتتاحیه شرکت کردند.
در این نشست پویایی‌های کنونی در صنعت گاز ارزیابی و بر این موضوع تاکید شد که بنیان‌هایی که منجر به رشد مورد انتظار گاز طبیعی در سبد انرژی جهان می‌شود بی‌تغییر باقی خواهد ماند.
شایان ذکر است که گاز طبیعی در میان سوخت‌های فسیلی سریعترین روند رشد را در جهان دارد و تا اواسط قرن به منبعی اصلی در سبد انرژی جهانی تبدیل خواهد شد و سهم خود را از 23 درصد کنونی به 28 درصد افزایش می‌دهد.
وزیران نفت و انرژی کشورهای عضو جی‌ئی‌سی‌اف تأکید کردند که این منبع انرژی فراوان و انعطاف‌پذیر همچنان تأمین‌کننده نیازهای روزافزون انرژی جهان و منشأ سه ستون توسعه پایدار، یعنی توسعه اقتصادی، پیشرفت اجتماعی و حفاظت محیط زیست خواهد بود.
افزون بر این، در این نشست تأکید شد که گاز طبیعی همچنان پشتوانه توسعه پایدار و کاهش آلایندگی سامانه‌های انرژی است.
در این نشست بر عزم اعضا به‌منظور افزایش سرعت همکاری برای توسعه کارآیی جی‌ئی‌سی‌اف تاکید شد.
مجمع کشورهای صادرکننده گاز همچنین بر تاب‌آوری کشورهای عضو در تلاش برای اطمینان از عملکرد بدون محدودیت بازارهای آزاد و انعطاف‌پذیر گاز و عرضه بی‌وقفه به مشتریان باوجود چالش‌های متعدد و کاهش درآمد، تاکید کرد.
در افتتاحیه این نشست عبدالمجید عطار با مروری بر تحولات اخیر در صنعت گاز، الزام‌های راهبردی برای پیشرفت این صنعت را تشریح و بر نقش اصلی جی‌ئی‌سی‌اف به عنوان بستری منحصر به فرد برای گفت‌وگوی چند جانبه کشورهای صادرکننده و مصرف‌کننده گاز و فعالان این صنعت تاکید کرد.
یوری سنتورین، دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف ضمن ارائه گزارش مدیریت دبیرخانه، فعالیت‌های انجام شده در سال 2020 میلادی همسو با تحقق اهداف چشم‌انداز مندرج در بیانیه 2019 مالابو گینه استوایی، اساسنامه مجمع، راهبرد بلندمدت، برنامه کاری پنجساله و برنامه‌های کاری سال‌های 2019 و 2020 را تشریح کرد.
در این نشست، نسخه پیشرفته 2020 نشریه اصلی مجمع، چشم‌انداز جهانی گاز 2050، براساس «الگوی جهانی گاز» جی‌ئی‌سی‌اف ارائه شد.
وزیران این مجمع نیز از راه‌اندازی بولتن آماری سالانه و گزارش جدید سالانه کوتاه مدت بازار گاز جی‌ئی‌سی‌اف استقبال و از دستاوردها در زمینه تأسیس موسسه تحقیقات گاز در الجزایر قدردانی و تشکر کردند.
در این نشست سیاست و روند ارائه جوایز جی‌ئی‌سی‌اف تصویب شد، مراسم اهدای جوایز جی‌ئی‌سی‌اف از سال 2021 آغاز و طی مراسمی در حاشیه ششمین نشست سران جی‌ئی‌سی‌اف برگزار می‎شود.
در بررسی گزارش مقدمات برگزاری ششمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز، وزیران نفت و انرژی این مجمع از پیشرفت‌های قطر به عنوان میزبان این رویداد دوسالانه، که قرار است 18 نوامبر 2021 در دوحه برگزار شود ابراز رضایت کردند.
در همین حال، الجزایر در سال 2023 میلادی در الجزیره میزبان هفتمین نشست سران جی‌ئی‌سی‌اف خواهد بود.
در این نشست فرانکلین مولینا اورتیز، وزیر هیدروکربن بولیوی به عنوان رئیس نشست وزارتی سال 2021 (27 آبان‌ماه سال 1400) و فرانکلین خان، وزیر انرژی و صنایع انرژی جمهوری ترینیداد و توباگو به عنوان نایب رئیس انتخاب شدند.
افزون بر این، محمد همل از الجزایر به عنوان رئیس هیئت اجرایی و آنجل گونزالس سالترون از ونزوئلا به عنوان نایب رئیس هیئت اجرایی در سال 2021 میلادی منصوب شدند.
بیست و سومین نشست وزیران نفت و انرژی جی‌ئی‌سی‌اف 16 نوامبر 2021 (25 آبان‌ماه سال 1400) در دوحه قطر برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مجمع کشورهای صادرکننده گاز وزیران نفت و انرژی جی ئی سی اف آبان ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض

وزرای کشورهای عربی و اروپایی در نشست اخیر خود در ریاض بر لزوم توقف جنگ در نوار غزه و در پیش گرفتن اقدامات لازم برای اجرای راه حل 2 دولتی تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه عربستان در بیانیه‌ای ضمن پرداختن به جزئیات نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض درباره اجرای راه حل ۲ دولتی شامل به رسمیت شناختن کشور فلسطین، اعلام کرد که وزرای خارجه کشورهای عربی و اروپایی درباره لزوم توقف جنگ در نوار غزه و گرفتن اقدامات لازم برای اجرای راه حل ۲ دولتی توافق کردند.

ریاض، پایتخت عربستان روز دوشنبه میزبان نشستی با حضور وزرای خارجه کشورهای عربی و نمایندگان تعدادی از کشورهای اروپایی و نیز کمیته وزارتی مکلف از سوی سران کشورهای عربی اسلامی برای بررسی تحولات موجود در نوار غزه بود.

شرکت کنندگان در این نشست ضمن اعلام حمایت خود از تلاش‌ها برای رسیدن به یک آتش‌بس فوری در غزه، آزادسازی اسرا و گروگان‌ها، توقف جنگ و تمام اقدامات غیرقانونی یک جانبه در اراضی اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی، حل بحران انسانی موجود در این منطقه را خواستار شده و بر اهمیت انتقال به یک روند سیاسی شامل راه‌حلی برای اختلافات 2 طرف فلسطینی و اسرائیلی تاکید کردند.

در این نشست موضوع به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی کشورهایی که تاکنون این کار را انجام نداده‌اند و زمان و چگونگی این اقدام مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین شرکت کنندگان درباره آینده کشور فلسطین تاکید کردند لازم است حمایت‌ها از تلاش‌ها برای تشکیل کشور فلسطین افزایش یافته و از دولت جدید فلسطین حمایت شود و وجود دولتی یکپارچه در کرانه باختری از جمله قدس شرقی و غزه اهمیت دارد.

در همین رابطه شرکت‌کنندگان در این نشست بر اهمیت در پیش گرفتن رویکردی فراگیر، قابل اعتماد و بی‌بازگشت برای راه‌حل ۲دولتی طبق قوانین بین‌المللی و استانداردهای توافق شده از جمله قطعنامه‌های شورای امنیت در این رابطه و طرح صلح عربی تاکید کردند.

آنها ظهار کردند: این روند می‌تواند در منطقه صلح عادلانه‌ای که حقوق ملت فلسطین را تامین کند، برقرار کند.

در این نشست مشترک به ریاست «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان، علاوه بر همتای نروژی او، نمایندگان کشورهای بحرین، پرتغال، فرانسه، الجزایر، اردن، آلمان، امارات، اسپانیا، ایرلند، ایتالیا، بلژیک، ترکیه، اسلوونی، فلسطین، قطر، مصر و انگلیس و همچنین نمایندگانی از اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب حضور داشتند.

عربستان روز دوشنبه میزبان دیدارها و نشست‌هایی بود که در درجه اول بر حل مساله فلسطین و توقف جنگ در نوار غزه متمرکز بود.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حملات ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده که نتیجه آن شهید و زخمی شدن ده‌ها هزار غیرنظامی بوده که بیشتر آنها زن و کودک هستند و همینطور فاجعه انسانی و ویرانی گسترده‌ای در این منطقه رقم خورده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از برگزیدگان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید در گیلان
  • نگرانی ناتو از فعالیت های روسیه علیه کشورهای عضو
  • بیانیه پایانی پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس برای قدس در ترکیه
  • بیست و دومین دوره سیر مطالعاتی بنیاد شهید مطهری برگزار می شود
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • اسلامی: گروسی به ایران می‌آید
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • طارمی دومین رئیسش در پورتو را می‌بیند