Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مس پرس، سعدمحمدی با بیان این‌که سازمان بورس بعد از اخذ تأییدهای لازم از بازرس محترم قانونی شرکت و هیأت مدیره شرکت مجوزهای لازم را صادر کرده است اظهار داشت: در واقع، در این افزایش سرمایه که منبع مالی آن از داخل شرکت و سهامداران است به سهامدارانی که تا پیش از مجمع عادی به‌طور فوق‌العاده سهامدار شرکت باشند به ازای هر 1000 سهم،  970 سهم جایزه تعلق می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مس عنوان کرد: شرکت مس به یاری خدا و با اخذ این تأییدیه از سازمان بورس در 10 آذرماه سال جاری به‌صورت مجازی و در بستر اینترنت مجمع فوق‌العاده خود را با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و به‌صورت محدود برگزار خواهد کرد.

وی با اشاره به تجربه خوب برگزاری مجمع عمومی شرکت مس به‌صورت آنلاین گفت: تمام برنامه‌ریزی‌ها صورت خواهد گرفت تا سهامداران شرکت مس که امروز از یک‌میلیون نفر فراتر رفته است بتوانند در این تاریخ مجمع فوق‌العاده شرکت مس را مشاهده کنند.

بزرگ‌ترین تأمین منابع مالی داخلی برای جهش تولید در صنعت مس 

سعدمحمدی با اشاره به اینکه شرکت‌هایی که توان مالی بالا دارند بازده داخلی بالایی دارند گفت: به‌طور متوسط بازدهی داخل شرکت مس در طرح‌هایش بیش از 40 درصد بوده و همواره بازدهی داخلی شرکت مس بسیار بالاتر از نرخ‌ّ‌های سود بانکی است. این بدان معنی است که بازدهی سهامداران شرکت مس از بازدهی‌های بدون ریسک بسیار بالاتر خواهد بود و پروژ‌ه‌های شرکت‌ دارای توجیه اقتصادی هستند.

مدیرعامل شرکت مس تصریح کرد: سهم مس یک سهم بنیادی و بلندت مدت است و این افزایش سرمایه یکی از بزرگ‌ترین تأمین منابع توسط یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های معدنی در کشور است که عمدتاً بابت پروژه‌های توسعه‌ای معدن و تغلیظ جهت جهش تولید کنسانتره در نظر گرفته شده است به‌طوری‌که با اجرای این طرح‌ها ظرفیت تولید کنسانتره از 1 میلیون و 100 هزار تن موجود به 2 میلیون تن در سال‌های آتی افزایش پیدا می‌کند.

وی  با بیان این‌که ازآنجایی‌که بازار اقتصادی مس دارای مزیت رقابتی در بین معادن کشور است و قیمت تمام‌شده شرکت مس ازلحاظ صرفه و صلاح سهامدار نسبت به معادن مشابه دارای رقابت هست، بیان کرد: بنابراین این افزایش سرمایه برای سودآوری سهامداران خرد و عمده بسیار حیاتی و استراتژیک بوده و هست. درواقع، شرکت‌هایی که دارای توان مالی و پتانسیل بنیادی هستند می‌توانند با این حجم از سرمایه‌گذاری از منابع داخلی رشد اقتصادی، بهبود بهره‌وری و توسعه پایدار و اشتغال برای هم‌میهنان عزیزمان را به ارمغان بیاورند.

به گفته سعدمحمدی، شرکت مس امیدوار است که با اجرای طرح‌های توسعه معدن مس درآلو و دره‌زار و احداث کارخانجات تغلیظ جدید در سرچشمه، میدوک و سونگون است رشد پایداری را برای تولیداتش به ارمغان بیاورد.

وی  در ادامه تأکید کرد: آنچه سهامداران را متقاعد کرده است که در سهام شرکت مس به‌صورت استراتژیک سرمایه‌گذاری کنند این هست که عمده منابع درآمدی شرکت مس از محل این پروژ‌ه‌ها به‌صورت ارزی و ریالی خواهد بود. به‌بیان‌دیگر، سرمایه‌گذاری سهامداران در صنعت مس و مشارکت در افزایش سرمایه شرکت مس گرچه به‌صورت ریالی است ولی با توجه به ارزی بودن درآمد شرکت مس سرمایه‌گذاری آن‌ها تحت تأثیر تلاطمات بازارهای داخلی اقتصادی قرار نخواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت مس اضافه کرد: بنابراین، افزایش سرمایه شرکت مس یک ‌چشم‌انداز بسیار روشنی برای توسعه اقتصادی کشور و سودآوری است

وی در پایان یادآور شد: درواقع ما پروژه‌ها و سرمایه‌گذاری‌های پربازدهی داریم و بازار سرمایه به ما به‌عنوان یک شرکت که دارای رتبه «‌ای پلاس» است نگاه می‌کند.

پربیننده ترین تحلیل جامع بر آهن و فولاد ارفع نگاهی مختصر به صنعت مس سودآوری عظیم در سیمان تامین کاهش تقاضا در بازار فلزات گرانبها با نوسان قیمتی/ ثبات بازار در شرایط توقف معاملات نگاهی به بازار فلزات گرانبها در دوره پساترامپ/ آیا طلا سطح ۲هزار دلاری را در هفته جاری فتح می‌کند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان بورس صنعت مس تولید مس قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت افزایش سرمایه سرمایه گذاری شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۳۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم

محمود گودرزی مدیرعامل بورس تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در رابطه با قرارداد‌های آتی تک سهم تاکنون بیش از ۳۰ نماد در بازار ابزار‌های نوین خودمان در قالب قرارداد آتی تک سهم شروع به کار کردند نکته‌ای که وجود دارد این است که omsهای متنوعی بتوانند اضافه شوند در حال حاضر دو تا از oms مجوز گرفتند به مرور که چند oms دیگر هم اضافه شوند به امید خدا ما نماد‌های پایه‌ایی که بخواهند در بازار قرارداد آتی تک سهم فعالیت داشته باشند را اضافه خواهیم کرد.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: فکر می‌کنم به امید خدا تا پایان سال بتوانیم به بیش از ۴۰ نماد به عبارتی حداقل نماد‌هایی که گردش بالایی دارند این فرآیند را افزایش دهیم.

گودرزی در رابطه با اهمیت قرارداد آتی تک سهم هم بیان کرد: دو طرفه شدن بازار مهم‌ترین فاکتور و عامل ایجاد این بازار است و فکر می‌کنم بازار آتی تک سهم می‌تواند کمک شایانی کند که حتی در بازار نزولی هم معامله‌گران سود داشته باشند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • آینده بورس در چند پرده
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است