Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، حامد مظاهریان معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با اشاره به آغاز تهیه و تدوین پیش‌نویس لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران گفت: بر اساس الزامات قانونی، بودجه سال آینده شهرداری باید تا پایان دی ماه به شورای شهر تقدیم شود تا ظرف چند ماه پس از آن به بررسی و تصویب نهایی این شورا برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران، بودجه را یکی از مهمترین ابزار عملیاتی شدن برنامه‌های هر سازمان و نهادی دانست و افزود: از اصلی‌ترین کلیدواژه‌ها در بودجه سال آینده، مدیریت هزینه‌ها و مولد کردن دارایی‌هایی هستند که می‌توانند با وجود دو معضل درگیر جامعه معاصر ما یعنی کرونا و اقتصاد، سرزندگی و نشاط را به جامعه تزریق کنند.

مظاهریان همچنین با تاکید بر لزوم بازتعریف وظایف شهرداری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، رویکرد اصلی سال بعد را مسائل اجتماعی عنوان کرد و گفت: پیامدهایی که در پی کرونا و اقتصاد صدمه دیده بر معیشت مردم سایه افکنده، جنسی اجتماعی نیز دارد و فارغ از تمام خوش‌بینی‌ها، همراهی با مشکلات شهروندان باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی، تنها محل هزینه کردن نیست؛ بیان کرد: با ارتقاء روحیه مشارکت‌پذیری مردم در حل مشکلات و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری سازنده درون جامعه می‌توان به تحقق چشم‌انداز کلان اهداف توسعه‌محور مدیریت شهری بسیار امیدوار بود.

در این نشست، محمدرضا جوادی یگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نیز ضمن تشریح برخی سیاست‌ها و اهداف این معاونت، از کسری بودجه سه ارگان سازمان ورزش، برج میلاد و شرکت توسعه فضاهای فرهنگی به دلیل شیوع کرونا تا پایان سال خبر داد و گفت: اجتماعی‌تر شدن شهرداری تهران و توجه بیشتر به حوزه فرهنگ، فرصتی است برای ما و همکاران ما در این معاونت تا با تکیه بر تجربه‌ها و ظرفیت‌های موجود، رویکردهای درآمدزا و مطلوبی را در کنار بخش خصوصی اتخاذ و فراهم کنیم.

جوادی یگانه در ادامه با طرح ملاحظات و شرایطی که به دلیل کرونا در اجرای برنامه‌های ویژه رویداد تهران ۱۴۰۰ پیش روی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی قرار گرفته است، یادآور شد: دستاورد فعالیت‌های سازنده و البته به موقعی که در حوزه فرهنگ و اجتماع صورت می‌گیرد همچون بنرهای همدردی با بازماندگان حادثه تروریستی دانشگاه کابل در سطح شهر تهران، می‌تواند بسیار اثرگذار و سودمند واقع شده و به همدلی و تاب‌آوری بیشتر اعضای جامعه منجر شود.

روح‌الله شهیدی‌پور مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران، با طرح شاخص‌های لازم در تعیین و تدوین بودجه شهرداری گفت: امسال با حذف متمم بودجه و اصلاح ردیف‌های اعتباری از طریق اختیارات شهردار و کسب مجوز از شورا تا حدودی کسری‌های به وجود آمده جبران شد و امیدواریم با زمان‌بندی مناسب از طریق ابلاغ توافق‌نامه‌های عملکردی، پیاده‌سازی سامانه‌ها، مدیریت هزینه‌ها و روش‌های ابتکاری افزایش درآمد، شاهد ارائه لوایح بودجه زیرمجموعه‌های شهرداری با شفافیت هر چه بیشتر باشیم.

کد خبر 564937 برچسب‌ها شهرداری تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۷۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز در مجموعه شهرداری اتفاقات بزرگی رقم خورده، که باید برای مردم بازگو شود که آثار و برکات آن در زندگی همشهریان مشهود خواهد بود، اظهار داشت: به طور مثال قطعاً هیچ کس نمی‌تواند موضوع آسفالت را منکر شود، درگذشته متوسط آسفالت ۷۰۰ هزار تن بوده اما امروز به یک میلیون و هفتصد هزار تن رسیده است و یا همچنین افتتاح پی در پی پروژه‌ها در شنبه‌های امید و افتخار و گشایش‌هایی که در پروژه‌ها اتفاق افتاده است.

فروزنده در ادامه افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، اتوبوس برقی، تاکسی برقی، تقاطع همسطح، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام یادگار، شوشتری و بعثت که اخیراً اضافه شده تمامی این موارد از جمله اقداماتی است که در حوزه شهر سازی انجام شده و حوزه مالی در همه موارد و مسائل نقش اساسی و کلیدی بر عهده داشته است.

وی به تحقق بودجه سال ۱۴۰۲ در دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ برای اولین بار ۳۰ همت متمم ارائه شده است و امسال حتماً به رقمی بالاتر از این میزان خواهیم رسید.

معاون شهردار تهران گفت: برای امسال بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که رقم ۸۰ هزار میلیارد تومان فقط به پروژه‌های عمرانی اختصاص دارد، افق ما در زمینه بسیار روشن است هر چند این امر وظیفه ما را سنگین‌تر خواهد کرد اما به لطف الهی، همدلی، همراهی و صمیمیت همکاران خدوم شهرداری به تحقق این مهم دست خواهیم یافت، زیرا هدف نهایی ما ارائه خدمت بیش از پیش به مردم می‌باشد.

کد خبر 6090568

دیگر خبرها

  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • تصاویر | بلندترین سکوی بانجی جامپینگ دنیا در ایران!
  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • سهم «اوج» و «سراج» در لایحه بودجه ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران