Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: براساس سند چشم انداز توسعه کشور برای افق ۱۴۰۴، ظرفیت تولید سالانه ۱۰ میلیون تن فولاد برای منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس پیش بینی شده است.

گزارش  روابط عمومی ایمیدرو، خداداد غریب پور افزود: لازمه ایجاد ظرفیت فولاد سازی در منطقه یاد شده، افزایش واردات مواد اولیه و همچنین صدور محصولات تولید شده است که به زیرساخت های لازم از جمله افزایش ظرفیت اسکله اختصاصی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت های اختصاصی برای تحقق نقشه راه معدن برای منطقه ویژه خلیج فارس ازجمله برنامه های مهم در این زمینه به حساب میآید.

معافیت گمرکی از برنامه های منطقه ویژه

رییس هیات عامل ایمیدرو، معافیت گمرکی برای ورود کالاهای ساخته شده در منطقه به داخل کشور به میزان ارزش افزوده، معافیت از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده برای شرکت های فعال در منطقه، امکان صادرات، ترانزیت، ترانشیب و صدور مجدد کالا، حمایت برای اخذ وام بوسیله منابع داخلی و خارجی و... از دیگر برنامه های مهم منطقه ویژه برای جذب سرمایه گذار و در چارچوب رونق بخشی به این منطقه محسوب می شود.

وی افزود: یکی دیگر از عوامل مهمِ متمایزکننده منطقه ویژه از سایر مناطق ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس، وجود منابع عظیم انرژی شامل نفت و گاز، پالایشگاه هشتم نفت، ستاره خلیج فارس و پالایشگاههای گاز سرخون، قشم و گورزین است.

به گفته غریب پور، یکی از مسوولیتها و ماموریتهای همه ما در مسیر توسعه منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس ایجاد اشتغال پایدار است و در واقع در کنار توسعه این منطقه برای بالفعل ساختن شرایط راهبردی منطقه هرمزگان، رونق اشتغال بیش از پیش در این منطقه مهم کشور محقق شود. در این ارتباط مدیریت منطقه ویژه گامهای مثبت و عملی اساسی را در مسیر تحقق این هدف برداشته است.

موفقیت در جذب سرمایه گذار
وی افزود: مهمترین دستاورد منطقه ویژه خلیج فارس، موفقیت در جذب سرمایه گذار بوده و با توجه به اینکه منطقه ویژه ظرفیت های بالقوه و بالفعل بسیاری دارد، تصور این است که در جذب سرمایه گذار عملکرد قابل قبولی داشته و اکنون مشارکت بخش خصوصی در این ارتباط مشاهده می شود.

غریب پور خاطرنشان ساخت: سال ۹۹ حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در منطقه ویژه خلیج فارس قابل توجه است به این دلیل که بسترهای توسعه ای این منطقه برای سرمایه گذاری، بهترین سیاست در چارچوب جذب سرمایه گذاران است.

رییس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: اکنون از جمله این فرصت ها می توان به صنایع پایین دستی فولاد، نفت، قیر و فروآلیاژ اشاره کرد که با تکمیل عملیات زیرساختی در این بخش، سرمایه گذاران در زمانی کوتاه از زمین های آن بهره برداری خواهند کرد.

به گزارش ایرنا، امروز یکی دیگر از مزیتهای مهم منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، نزدیکی به آبهای آزاد، دسترسی به شبکه راه آهن سراسری، نزدیکی به شهر و فرودگاه بین المللی بندرعباس، معادن گل گهر و چادرملو و نیز فعالیت دو پالایشگاه نفت بندرعباس و ستاره خلیج فارس در کنار ۱۸ شرکت صنایع معدنی شامل صنایع فولادی، آلومینیومی، روی و سایر صنایع زیرساختی است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: منطقه ویژه جذب سرمایه خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۰۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مالک جدید در استقلال معرفی شد

به گزارش "ورزش سه"، احمد شهریاری، عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه استقلال و مدیرعامل اسبق باشگاه صباباطری، به‌عنوان نماینده ویژه هلدینگ خلیج فارس در جلسات هیئت مدیره استقلال حاضر می‌شود.

شهریاری نامی آشنا برای هواداران در فوتبال و البته استقلالی‌هاست که در سالیان گذشته به‌عنوان عضوی از هیئت مدیره در این باشگاه حضور داشته و همچنین در زمان ریاست عبدالعلی علی‌عسگری در صداوسیما، معاون مالی اداری این سازمان بود.

او یک چهره ورزشی و اقتصادی است و حضورش در هیئت مدیره باشگاه استقلال مُبین تحولاتی است که در مسیر فعالیت آبی‌ها با ترکیب جدید مدیریتی رخ خواهد داد.

هلدینگ خلیج فارس اخیرا سهامدار عمده باشگاه استقلال با دریافت 85 درصد از سهام شد و حالا شهریاری را به‌عنوان نماینده ویژه خود در جلسات هیئت مدیره این باشگاه معرفی کرده تا امورش را به شکل بهتری دنبال کند.

دیگر خبرها

  • پسوند آبی ها عوض می شود؛ استقلالِ خلیج فارس برابر تیم های عربی!
  • رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد
  • تیم دوم استقلال زنده می‌شود
  • علی‌عسکری: استقلال گوهری برای هلدینگ خلیج فارس است
  • نماینده مالک جدید در استقلال معرفی شد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد
  • اعلام برنامه‌های هفته ملی خلیج فارس و روز معلم در قشم
  • انتقاد تند یک امام جمعه از واگذاری تیم استقلال به هلدینگ خلیج فارس /چرا سرمایه این هلدینگ خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود /این خیانت است
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند