Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت اقناع افکار عمومی برای رعایت توصیه‌های بهداشتی، شکست کرونا را نیازمند همکاری همگانی و نقش‌آفرینی موثر مردم در این زمینه خواند و گفت: با توجه به نقش اجتماعات انسانی و دورهمی‌های خانوادگی در انتقال ویروس، لازم است مردم از شکل‌گیری چنین اجتماعاتی پرهیز کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع عصر امروز (شنبه) در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با قدردانی از اقدامات اعضاء ستاد و تلاش مشترک همه دست اندرکاران اعم از بخش های دولتی و غیردولتی در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و تصمیمات ستادهای ملی و استانی اظهار کرد: پس از ابلاغ ستاد ملی مدیریت کرونا مبنی بر اعمال محدودیت و تعطیلی کسب وکارها از ساعت 18 در مراکز استان ها، این رویکرد از 20 آبان ماه جاری در رشت به مرحله اجرا درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از همه اصناف و کسبه ای که مشمول این طرح هستند؛ انتظار می رود تا همکاری لازم را با مجریان و ناظران داشته باشند و لازم است مردم نیز در اجرای این مصوبه  و در راستای قطع زنجیره کرونا مشارکت داشته باشند.

نماینده عالی دولت در گیلان به گذشت حدود 9 ماه از شیوع ویروس کرونا و همراهی بیشتر مردم در این مسیر اشاره و خاطرنشان کرد: با اطلاع رسانی های صورت گرفته، مردم به درستی دریافته اند که هرچه میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی و مراقبتی بیشتر باشد، آسیب ها کاهش پیدا می کند.

وی خاطرنشان کرد: با نقش آفرینی موثر مردم و همکاری آنان با کادر درمانی و پرستاران در رعایت دستورالعمل های بهداشتی، می‌توان در این مسیر موفق بود البته تأکید دارم در این خصوص نظارت های لازم نیز به صورت جدی صورت گیرد.

استاندار گیلان رعایت توصیه ها از جمله استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی را در قطع زنجیره بیماری و پیشگیری از انتقال ویروس حائز اهمیت دانست و گفت:  طبق اعلام وزارت بهداشت؛ بین 30 تا 50 درصد عامل انتقال ویروس، ناشی از دورهمی‌های خانوادگی است که انتظار می رود مردم از شکل گیری چنین اجتماعاتی خودداری کنند.

وی هدف از محدودیت ها از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا را اعلام هشدار برای مردم عنوان و خاطرنشان کرد: اعمال محدودیت ها در راستای توجه به سلامت عمومی و ایفای مسئولیت های اجتماعی‌ست و براین اساس کارگروه رسانه و فضای مجازی و نیز صداوسیمای مرکز استان، نسبت به تبیین اهداف اجرای این محدودیت، فرهنگ‌سازی کرده و برای بالابردن آگاهی و اطلاعات مردم در حوزه سلامت و همچنین استمرار ارائه آموزش های کافی به آنها، تولید محتوا داشته باشند.

دکتر زارع افزود: اقناع افکار عمومی در زمینه ضرورت اجرای دقیق این طرح، می تواند بسترساز شکل گیری همان مسئولیت اجتماعی برای یکایک شهروندان شود چراکه بی‌گمان؛ برای شکست بیماری به همکاری همگانی نیاز داریم.

وی با اشاره به اینکه براساس تحقیقات صورت گرفته؛ ویروس کرونا نسبت به نخستین روزهای شیوع، جهش یافته و بر این مبنا سرعت انتقال آن افزایش یافته ، گفت: این مسئله همه آحاد جامعه را ملزم می سازد که موضوع رعایت توصیه های بهداشتی را بیشتر از قبل جدی بگیرند.

نماینده عالی دولت در گیلان به تصمیم امروز ستاد ملی مبنی بر اعمال محدودیت هایی از اول آذرماه در سطح کشور اشاره و خاطرنشان کرد: قرارگاه ستاد ملی و همه ی دستگاه ها ، مجری این طرح در سطح جامعه هستند و براساس بار بیماری و بستری مثبت مبتلایان در بیمارستان های هر شهر ، در سه سطح هشدار قرمز، نارنجی و زرد تعریف شده است.

وی بر ضرورت آمادگی دستگاه ها و پیش بینی تمهیدات لازم در راستای اجرای طرح محدودیت طی روزهای باقیمانده تا اول آذرماه تأکید و تصریح کرد: براین اساس در شرایط قرمز یک سوم کارکنان، در سطح نارنجی یک دوم و در سطح زرد دو سوم آنان در محل کار حضور می یابند.

استاندار گیلان با تأکید براینکه کاهش حضور کارکنان شامل سطوح مدیریت، معاونان و افراد تأثیرگذار در ادارات نمی شود، گفت: از ابتدای آذرماه محدودیت های ترددی نیز اعمال و براین اساس خودروهای پلاک بومی نمی توانند به شهر دیگر بروند و غیر بومی هم نمی توانند وارد شوند.

وی همچنین بر لزوم تقویت و توسعه دولت الکترونیک تأکید و تصریح کرد: در جهت پیگشیری از ترددهای غیرضرور و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، تلاش شود تا حدامکان دستگاه ها و نهادها ضمن اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش مراجعات حضوری؛ از این بستر برای ارائه خدمات لازم به عموم شهروندان استفاده کنند.

دکتر زارع تشکیل قرارگاه در ستاد ملی با مسئولیت وزیر کشور پس از جلسه در محضر رهبر معظم انقلاب را یادآور شد و گفت: همانگونه که در ایام اسفند و فروردین ماه گروه های جهادی و بسیجی در طرح های مختلف به ویژه کمک های مومنانه مشارکت داشتند و جزء استان های پیشتاز بودیم؛ انتظار می رود در اجرای طرح قرارگاه زیستی نیز شاهد همکاری فعالانه آنها باشیم.

وی بر ضرورت تشکیل قرارگاه جهادی در سطح شهرستان ها با هدایت فرمانداران و مشارکت فعالانه بسیج و دانشگاه علوم پزشکی نیز تأکید و تصریح کرد: تشکیل 65 گروه پانزده نفره می تواند در شناسایی و غربالگری موثر بوده و در این راستا از بستر سامانه 4030 باید بیش از پیش بهره گرفت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت الکترونیک استاندار گیلان بیماری کرونا کرونا گیلان همکاری همگانی رعایت توصیه های بهداشتی شکل گیری محدودیت ها توصیه ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۱۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در دهه کرامت

رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی از برگزاری همایش‌های سراسری همزمان با دهه کرامت و میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از  روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های همگانی، علی خلیلی رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی با اشاره به برنامه‌های این فدراسیون به مناسبت دهه مبارک کرامت و ولادت حضرت فاطمه معصومه(س)، اظهار داشت: فدراسیون ورزش‌های همگانی در نظر دارد با همکاری معاونت بانوان وزارت ورزش و جوانان در دهه کرامت مقارن با میلاد مبارک حضرت فاطمه معصومه(س) همایش‌های بزرگ پیاده‌روی خانوادگی را با مشارکت هیئت‌های ورزش‌های همگانی استان‌ها در سراسر کشور برگزار کند.

 وی افزود: نقش کانونی در برگزاری این همایش بر عهده خانواده‌ها به ویژه دختران گذاشته شده که با مشارکت در فعالیت بدنی و استمرار در آن، فقر حرکتی بانوان و دختران را به حداقل برسانند و پیش بینی می‌شود مشارکت دختران ایران در همایش‌های پیش‌رو میلیونی باشد. این همایش‌های پیاده‌روی با شعارهای《دختر قوی، زن قوی و ایران قوی》در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

 خلیلی خاطرنشان کرد: همایش‌های پیاده‌روی به مناسبت دهه کرامت از روز ۲۱ اردیبهشت ماه از شهر مقدس قم آغاز خواهد شد و در ادامه در سراسر مراکز استانی و شهرستان‌های تابعه تا ۲۸ اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت. همچنین قرار است این همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی از ۹ استان با پخش زنده تلویزیونی همراه باشد که این میزان پوشش تصویری از همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در یک روز از شبکه‌های تلویزیونی سراسری و استانی سیما در نوع خود بی‌نظیر است.

رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی در پایان اظهار کرد: به منظور آشنایی مردم با دیگر ورزش‌های همگانی ایستگاه‌های ورزشی متنوعی در طی مسیر در نظر گرفته شده است و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به این ایستگاه‌ها با کلیات ورزشهای همگانی آشنا و به صورت عملی تجربه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • برگزاری همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در دهه کرامت
  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ضرورت همکاری نیروی انتظامی در توسعه بلوار شهید ابوالحسن خرمرودی