Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقدم با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی گفت: ۶۵ کتابخانه عمومی با محوریت کانون های فرهنگی مساجد در البرز فعالیت دارند.

« ناصر مقدم» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز در خصوص جایگاه کانون های فرهنگی هنری مساجد در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی گفت: ۶۵ کتابخانه عمومی با محوریت کانون های فرهنگی مساجد در البرز فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

دبیر شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز افزود: مسأله کتاب و کتابخوانی یکی از مهم ترین مسائل قابل توجهی است که با توجه به آن می توانیم شاهد رشد و پویایی جامعه باشیم.

 

وی ادامه داد: برخورداری کانون های فرهنگی هنری مساجد از کتابخانه های عمومی یکی از امتیازها و شاخص هایی است که زمینه احیاء کارکردهای مسجد را فراهم می کند و می توان آن را از امتیازهای مسجد تراز اسلامی خواند.

 

مقدم بیان کرد: ظرفیت بی نظیر مساجد در جهت ایجاد فضاهای استاندارد و امن به منظور مطالعه یکی از عوامل و انگیزه های توجه خانواده ها به مساجد است. 

 

وی با اشاره به اهمیت ایجاد جوّ روانی و امنیت خاطر خانواده به منظور حضور فرزندانشان در فضای کتابخانه عمومی مسجد عنوان کرد: یکی از امتیازهای کتابخانه های عمومی مساجد معرفی کتاب خوب است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز اظهار کرد: کتاب خوب به معنای اثر ماندنی است که در دل ها جای می گیرد و کهنه نمی شود.

 

دبیر شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز اظهار کرد: بسترسازی برنامه های مطالعاتی برای قشرهای مختلف با محوریت کانون فرهنگی هنری مسجد به واسطه راهنمایی و هدایت امام مسجد از اولویت هایی است که در شرایط کرونا می تواند اتفاق افتد.

 

 

پایان پیام/301

منبع: شبستان

کلیدواژه: ناصر مقدم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز کانون های فرهنگی هنری مساجد محوریت کانون کتابخانه عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۴۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید جابری انصاری اظهار کرد: بنا بر شاخص‌های تعریف شده و سوابق شهرهای فعال در حوزه کتاب و کتابخوانی و نتایج به دست آمده در ادوار گذشته پایتخت کتاب ایران، برخی از شهرهای ایران حائز شرایط شرکت در این رویداد بین المللی شده‌اند.

وی گفت: شهر کرج نیز بواسطه برنامه‌های متنوع و فعالیت‌های درخور و شایسته ای که در سال گذشته با همت حضرت آیت الله همدانی امام جمعه فرهیخته کرج و دکتر عبداللهی استاندار پرتلاش و همچنین مهندس کیانی شهردار کرج، حجت الاسلام سعیدی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرج، آقای مهندس آل عوض مشاور استاندار، آقای دکتر کاظمینی مدیرکل امور اجتماعی استانداری و خانم اسفندیاری مدیر انجمن بخوان با ما و مجری طرح و سایر دستگاه‌های اجرایی استان و با دبیری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز به انجام رسید، فرصت رقابت در این عرصه فرهنگی بین المللی را به دست آورده است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان البرز افزود: ضمن تبریک این اتفاق میمون و مبارک به اصحاب فرهنگ و هنر استان البرز، از همه دستگاه‌های اجرایی استان، شهرداری‌ها، مؤسسات و نهادهای فرهنگی تقاضای همکاری و مساعدت داریم تا ان شاء الله با همدلی و وحدت شکل گرفته و انرژی مضاعفی که از موفقیت کرج به عنوان شهر دوستدار کتاب و شهر خلاق در مهارت مطالعه در رقابت پایتختی کتاب ایران در سال گذشته شکل گرفت، شاهد انتخاب کرج به عنوان پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو باشیم و شهر کرج را به عنوان نماد کتاب و کتابخوانی به تمام دنیا معرفی نمائیم.

جابری انصاری در پایان از تدابیر دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و آقای دکتر جانعلی پور مدیرکل مجامع و تشکل‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ترویج و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی قدردانی نمود و اظهار امیدواری کرد که در نتیجه تلاش جمعی همه عوامل فرهنگی و هنری و مسئولین اجرایی استان، علاوه بر کسب عنوان پایتختی کتاب در سطح ملی و بین المللی، شاهد ارتقای شاخص‌های فرهنگی بخصوص سرانه مطالعه کتاب باشیم.

کد خبر 6090321

دیگر خبرها

  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی