Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید بتوان گفت سینمای ایران در 9 ماه گذشته بدترین روزهای خود را گذراند و تعطیلی بی‌سابقه‌ای را در سال جاری شاهد بودیم که سینمای کم رمق ایران را کم‌کم رو به نابودی می‌برد. با ادامه شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سینماها، سینماداران و سینماگران خواستار حمایت دولت و نهادهای مختلف هستند و به تازگی ستاد مبارزه با کرونا با تصمیمی عجیب برای فعالیت سینماها این قشر را غافلگیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار برنا، از بیستم آبان ماه سینماها پس از چند ماه تعطیلی می‌توانند تا پیش از ساعت 18 بلیت بفروشند و پس از ساعت 18 که در واقع بهترین زمان برای فروش بلیت است، سینماها همانند دیگر مشاغل باید تعطیل باشند.

این تصمیم که در واقع برای سایر مشاغل نیز گرفته شده، اعتراض سینماداران و سینماگران را به همراه داشته، چرا که آن‌ها معتقدند باید برای برخی مشاغل از جمله سینماها تصمیم‌گیری جداگانه صورت گیرد و یک تصمیم برای همه مشاغل که هر کدام شرایط متفاوتی دارند، نمی‌تواند به لحاظ اقتصادی نتیجه خوبی به همراه داشته باشد.

در گفت‌وگو با دو سینمادار درباره این تصمیم گفت‌وگوهایی داشتیم که در ادامه می‌خوانید:

مجتبی بهزادیان: مسئولان در ستاد مبارزه با کرونا هیچ شناختی از حرفه سینما ندارند / نمی‌توان برای تمام مشاغل یک نسخه واحد در نظر گرفت

مجتبی بهزادیان مدیر سینما فرهنگ در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: همه سینمادارها می‌دانند که ساعت بازگشایی مشخص شده برای سینماها اصلاً منطقی نیست و تصمیم جدیدی که گرفته شده یک تصمیم اشتباه است که بهتر است درباره تجدید نظر کنند.

بهزادیان تصریح کرد: در حال حاضر نه فیلم مناسبی برای فروش بر پرده سینماها اکران شده و نه ساعات مناسبی برای فعالیت سینماها در نظر گرفته شده است؛ پس نمی‌توان انتظار داشت که به لحاظ اقتصادی اتفاق چندان امیدوارکننده‌ای برای سینمادارها رخ دهد.

مدیر سینما فرهنگ در ادامه اظهار داشت: حتی زمانی که شیوع کرونا تا این حد در کشور اوج نگرفته بود و چند فیلم خوب هم اکران می‌شد و محدودیت زمانی وجود نداشت اکثر مواقع فیلم‌ها با کمترین مخاطب اکران می‌شدند اما امروز که محدودیت زمانی برای فعالیت سینماها تعیین شده و در بهترین زمان ممکن برای فروش بلیت سینماها تعطیل هستند به نظر من هیچ اتفاق خوبی در انتظار سینماها نخواهد بود.

او افزود: در یک سالن 300 متری که تهویه مناسب دارد و در نهایت نیمی از سالن پر شده به نظر من خطر ابتلا به کرونا کمتر از مترو و تاکسی است که به لحاظ وسعت، صد در صد فضا با چند نفر اشغال می‌شود و عملاً فاصله اجتماعی نادیده گرفته می‌شود. در دوران کوتاهی که سینماها باز بودند بعید می‌دانم کسی به دلیل سینما رفتن کرونا گرفته باشد و دیدیم که با تعطیلی آن هم هیچ اتفاق خوبی برای کمتر شدن میزان مبتلایان رخ نداد. امیدوارم مسئولان با در نظر گرفتن این تجربیات برای سینماها تصمیم‌گیری کنند.

بهزادیان در ادامه تصریح کرد: بهتر است مسئولان در ستاد مبارزه با ویروس کرونا در تصمیم‌گیری‌هایشان برای مشاغل هنری با اهالی هنر و سینما هم مشورت داشته باشند. متأسفانه آن‌ها هیچ شناختی از این حرفه ندارند و نسخه‌ای واحد که برای دیگر مشاغل اعم از رستوران‌ها، کافه‌ها و... مشخص شده را برای همه مشاغل در نظر می‌گیرند. سینما یک مکان تفریحی است و مردم در اوقات فراغتشان به آن رجوع می‌کنند و باز بودنش در ساعات اداری بی فایده است. ما بیش از 8 ماه است که با این ویروس مبارزه می‌کنیم ولی متأسفانه شاهد تصمیماتی هستیم که گویا اولین مواجهه‌مان با کرونا را تجربه می‌کنیم. سه ماه بازگشایی سینماها و بعد تعطیلی که هیچ تأثیری بر میزان مبتلایان به کرونا نگذاشت می‌تواند یک الگو برای مسئولان در تصمیم‌گیری‌هایشان باشد.

مدیر سینما فرهنگ در پایان گفت: سینما فرهنگ با وجود این شرایط نامساعد فعالیت خود را در این روزها آغاز می‌کند و بلیت‌فروشی خواهیم داشت تا حداقل چراغ سینما روشن باشد. امیدوارم مسئولان در روز‌های آتی با تصمیماتشان در درجه اول سلامت مردم را تأمین کنند و در درجه دوم امرار معاش و کسب و کار مردم را هم به درستی در نظر داشته باشند.

محمد قنبری: بازگشایی سینماها تا ساعت 18 شبیه یک شوخی است / پردیس سینمایی مگامال تعطیل خواهد بود

محمد قنبری مدیر پردیس سینمایی مگامال در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: سینما رفتن برای مردم نوعی سرگرمی است و مخاطبان فیلم‌ها در اوقات فراغت خود وقتی که کارهای روزمره‌شان را انجام داده‌اند یا از سر کار به خانه رفته‌اند برای تفریح به سینما می‌روند. با تصمیم جدیدی که گرفته شده و سینماها از ساعت 18 به بعد باید تعطیل باشند هیچ اتفاق مثبتی به لحاظ اقتصادی برای سینماها رخ نمی‌دهد.

قنبری تصریح کرد: در شرایط عادی هم سینماها پیش از ساعت 18 مراجعه‌کننده چندانی نداشتند و قطعاً در این زمان کمتر کسی حاضر است بلیت بخرد و به سینما برود. این تصمیم به هیچ‌وجه منطقی نیست؛ در این شرایط بعید می‌دانم صاحبان آثار نیز حاضر به اکران فیلمشان باشند و احتمالاً تنها چند فیلمی که قبلاً اکران شده‌اند نمایش داده می‌شوند که قطعاً مخاطبی نخواهند داشت.

او افزود: وقتی نه فیلم مناسبی اکران شده و نه زمان مناسبی برای فعالیت سینماها در نظر گرفته شده، بازگشایی سینماها بیشتر شبیه به یک شوخی است که با تعطیلی هیچ فرقی ندارد. برای هیچ سینمایی بازگشایی در شرایطی که کسی حاضر به خرید بلیت و حضور در سالن‌ها نیست، منطقی و به صرفه نخواهد بود. به نظر من بهتر است مسئولانی که درباره فعالیت مشاغل در روزهای شیوع کرونا تصمیم می‌گیرند برای برخی مشاغل مثل سالن‌های سینما و تئاتر استثناء قائل شوند.

مدیر پردیس سینمایی مگامال در پایان اظهار داشت: پردیس سینمایی مگامال قطعاً در این شرایط تعطیل خواهد بود و طبق صحبت‌هایی که با منوچهر محمدی مدیر مجموعه داشتم علاوه بر پردیس‌ سینمایی مگامال، تعطیلی پردیس سینمایی زندگی و احیاناً دیگر سینماهای حوزه هنری ادامه دارد چرا که بازگشایی در این شرایط هیچ توجیه اقتصادی ندارد و بعید می‌دانم دیگر سینماها حاضر به بازگشایی باشند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا محمد قنبری بازگشایی سینماها پردیس سینمایی مگامال برای فعالیت سینماها سینما فرهنگ تصمیم گیری ساعت 18

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۵۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی گفت: بهترین زمان برای اثربخشی و نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران مهم کودکی و نوجوانی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت الاسلام عباسعلی مؤمن امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی رسانه‌ای با موضوع عفاف و حجاب که با حضور رؤسا و نمایندگان دستگاه‌ها و نهادهای متولی در صداوسیمای مرکز آذربایجان‌غربی برگزار شد، اظهار کرد: در بحث عفاف و حجاب علاوه بر شریعت باید به قانونی بودن موضوع نیز توجه ویژه داشت.

وی افزود: قانون‌گرا بودن مردم در بسیاری از کشورها لازم الاجرا است و عفاف و حجاب نیز مختص بانوان نبوده و در این بین باید به آقایان نیز در جهت رعایت برخی موارد تذکر داده شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی گفت: کشف حجاب در جامعه کنونی معلول یک سری علت‌ها است و یکی از این علت‌ها شرایط اقتصادی‌است که کاشفان حجاب از آن به عنوان یک ابزار در جهت اعتراض مدنی به شرایط اقتصادی استفاده می‌کنند.

مؤمن تصریح کرد: بهترین زمان برای اثربخشی و نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران مهم کودکی و نوجوانی است.

وی ادامه داد: یکی از مؤثرترین نهادهای مجری در این حوزه آموزش و پرورش است که وظیفه تربیت و پرورش کودکان و نوجوانان اثرگذار در سطح جامعه را برعهده دارد و آموزش و پرورش در عمل به این معروف خود اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.

کد خبر 748522

دیگر خبرها

  • عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • زرشناس: عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ژاوی: من هوادار بارسلونا و مرد باشگاه هستم؛ تصمیم قبلی‌ام به نفع تیم بود و آسان هم نبود
  • بحران در کاتالان
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا