Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@17:13:25 GMT

برگزاری حراج نیازمند مجوز از اتحادیه هاست

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۰۸۳۸

به گزارش باشگاه خبرنگاران، قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف تهران در برنامه زنده شبکه خبر از برخورد با واحد صنفی حاشیه ساز در فضای مجازی خبر داد و گفت: برگزاری حراج در هر فصل و هر زمانی، طبق فصل هشتم قانون نظام صنفی، نیاز به اخذ مجوز از اتحادیه مربوط دارد.


وی افزود: دلایل برگزاری حراج باید برای اتحادیه مشخص باشد و اتحادیه بر واقعی بودن آن نظارت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوده فراهانی درباره برگزاری حراج کیف و کفش توسط یکی از واحد‌های صنفی در فیلمی که در فضای مجازی حاشیه ساز شده بود، بیان کرد: متاسفانه این واحد صنفی بدون مجوز گرفتن و حتی بدون دریافت پروانه کسب، دست به انجام چنین کاری زده است.
وی ادامه داد: ما هم به محض این که متوجه شدیم، بازرسانمان به همراه عوامل نیروی انتظامی در محل حضور یافتند و تذکرات لازم را دادند، اما چون به تذکرات توجهی نکردند، همان دیروز این واحد صنفی پلمب شد.

نوده فراهانی درباره میزان نظارت‌های اتاق اصناف در بازه زمانی شیوع بیماری کرونا گفت: ما هم به دلیل نظارت‌هایی که از قبل داشتیم و هم به دلیل دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، در حدی که توان داریم بازرسی‌ها را انجام می‌دهیم، اما این بازرسی‌ها تشدید شده است. تخلف ۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی در دوران کرونا رئیس اتاق اصناف تهران درباره آمار و ارقام مربوط به میزان بازرسی‌ها و پرونده‌های تشکیل شده از زمان تشدید محدودیت‌های کرونایی جدید که از ۲۲ آبان ماه شروع شد، اظهار کرد: یک آمار کلی این است که در چندماه گذشته، حدود ۱۱۲ هزار و ۷۰۰ مورد بازرسی انجام شده که ۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی را به دلیل عمل نکردن به ضوابط قانون نظام صنفی متخلف تشخیص دادیم و به سازمان تعزیرات معرفی کردیم. جریمه ۳۰ واحد صنفی بعد از اعمال محدودیت های جدید در تهران

وی افزود: طی چند روز گذشته که قرار بود از ساعت ۱۸ بعد محدودیت‌هایی اعمال شود، بالغ بر ۴۰۰ واحد متخلف  تذکر دریافت کردند که از این تعداد، حدود ۳۰ واحد صنفی مشمول پرداخت جریمه شدند، در صورت تکرار این امر دیگر جریمه نقدی در انتظار آن ها نخواهد بود.

نوده فراهانی درباره استفاده از روش‌های نوین بازرسی مانند نظارت بر فضای مجازی بیان کرد: همین یک واحد بود که متوجه نشدیم و خیلی از تخلفات واحد‌های صنفی را قبل از انجام، جلوگیری می‌کنیم؛ این آقایان خودشان از دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا اطلاع دارند منتهی یک کسی شب می‌خوابد و صبح بیدار می‌شود، تصمیم می‌گیرد این کار را انجام بدهد و وقتی ما متوجه می‌شویم برخورد می‌کنیم.

وی در پایان ضمن اشاره به این که بازرس قرار دادن برای هر واحد صنفی عملا امکان پذیر نیست، گفت: تمام مردم باید توجه داشته باشند که خودشان برای مبارزه با کرونا پیشتاز باشند و هرکس باید برای خدمت به رفاه حال و جان خود و جامعه به این دستورالعمل‌ها عمل کند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: نوده فراهانی برگزاری حراج واحد صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۰۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلفات در دفاتر پلیس+۱۰/ هر سال مجوز ۱۰ تا ۱۵ دفتر لغو می‌شود

مهدی سیدهاشمی؛ اظهار کرد: شهروندانی که به دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه می‌کنند می‌توانند تخلفات، بدرفتاری‌ها و هر مشکل دیگری را که در این دفاتر مشاهده می‌کنند به سامانه ۱۹۷ گزارش کنند.

وی افزود: سامانه ۱۹۷ در واقع سامانه بازرسی کل فراجا است که تخلفات مربوط به بخش‌های مختلف را به بازرسی‌های آن بخش‌ها اعلام می‌کند تا بعد از بررسی در صورت لزوم با فرد متخلف برخورد شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا بیان کرد: به همین منظور بازرسی بنیاد تعاون هم عملکرد دفاتر پلیس+۱۰ را بررسی می‌کند و حتی تا شدیدترین مجازات، یعنی لغو امتیاز برای فرد متخلف پیگیری می‌کند.

سیدهاشمی با بیان اینکه با بدرفتاری‌ها در دفاتر پلیس+۱۰ صد درصد برخورد می‌شود، گفت: مدیران دفاتر و کاربران آن ها حتما باید تایید صلاحیت بگیرند و هیچ فردی بدون تایید صلاحیت ما نمی‌تواند در این دفاتر مشغول به کار شود و به منظور نظارت بر این موضوع بازرسی‌های دوره‌ای انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در دفاترپلیس+۱۰ تخلفات سازمان یافته نداریم اما در برخی مواقع مواردی مشاهده می‌شود که شامل بدرفتاری و یا دریافت وجه بیشتر از حد معمول بوده، که البته بلافاصله برابر دستورالعمل رسیدگی به تخلفات به شدت برخورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه در طی سال مجوزهای حدود ۱۰ تا ۱۵ دفتر خدمات الکترونیک انتظامی به دلیل تخلف لغو امتیاز می‌شوند، یکی از مهمترین تخلفاتی که موجب لغو دفتر می‌شود، حضور نداشتن مدیر دفتر در محل کار و یا اشتغال به شغل دیگری می‌باشد که بلافاصله به محض این که متوجه شویم امتیاز ان دفتر باطل خواهد شد.

سیدهاشمی گفت: افزایش متعارف تعداد دفاتر پلیس+۱۰ در دستور کار است و مناسب با جمعیت هر استان در صورت لزوم فراخوان ایجاد دفاتر منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • تخلفات در دفاتر پلیس+۱۰/ هر سال مجوز ۱۰ تا ۱۵ دفتر لغو می‌شود
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی دامپروری و باغبانی در مهریز
  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد