Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@03:45:07 GMT

پر متقاضی‌ترین نمادهای بورسی در 25 آبان 99

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۱۵۹۲

پر متقاضی‌ترین نمادهای بورسی در 25 آبان 99

به گزارش افکارنیوز،

امروز یکشنبه (۲۵ آبان ماه) بازار برای سومین روز متوالی با افزایش تقاضا و رشد قیمت همراه است و شاهد شروعی مثبت همراه با جهش قیمت در عمده نماد‌های بزرگ و کوچک هستیم.

در گروه خودرویی‌ها شاهد صف خرید بیش از ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون سهم بروی نماد خساپا هستیم. خودرو در قیمت ۳۵۸ تومان صف خرید بالای ۵۰۰ میلیون سهم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خگستر صف خرید ۱۹۰ میلیون سهمی دارد.

در گروه بانکی‌ها نماد وبصادر در قیمت ۲۸۵ تومان صف خرید بیش از ۳۷۶ میلیون سهم دارد. وبملت در قیمت ۴۷۳ تومان قرار دارد و رشد حداکثری را تجربه می‌کند. تمام نماد‌ها با رشد قیمت همراه هستند.

موج مثبت تمام نماد‌های فلزات اساسی را با خود همراه کرده است. فولاد رشد ۴ درصد دارد و در قیمت ۱۲۷۹ تومان قرار دارد. فملی صف خرید بیش از ۱۴۸ میلیون سهم در قیمت ۲۱۹۲ تومان دارد. ذوب در قیمت ۴۵۷ تومان رشد ۳ درصد دارد. فخوز با پیشروی بیش از ۴ درصد را تجربه می‌کند.

نماد وغدیر در قیمت ۱۰۷۱ تومان صف خرید بیش از ۹۲ میلیون سهم دارد.

بترانس در قیمت ۲۵۲۰ تومان صف خرید ۸۵ میلیون سهمی دارد.

دارایکم در قیمت ۱۹۶۴۰ تومان در حال داد و ستد است.

رشد ۲۰هزار واحدی نماگر بورس در ۱۰ دقیقه آغازین معاملات امروز

شاخص کل بورس تهران در ساعت ۹:۱۰ در ارتفاع یک میلیون و ۲۶۱هزار واحد قرار گرفته است.

فولاد، فملی و فارس بیش‌ترین تأثیر مثبت و نماد‌های انرژی۳، واتی و کحافظ بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

در گروه فرآورده‌های نفتی شرانل صف خرید بالای ۷ میلیون سهم دارد. شبندر در قیمت ۲۴۳۰ تومان قرار دارد و جهش بیش از ۴ درصد را تجربه می‌کند. شبریز رشد ۳ درصد دارد.

محصولات شیمیایی نیز با افزایش تقاضا همراه اند. شگویا٬ پارس٬ شصدف٬ شخارک٬ شفارس٬ ساینا٬‍ شپدیس و شوینده پر تقاضا داد و ستد می‌شوند.پترول٬ زاگرس٬ شلرد٬ نوری٬ پارس و شپلی مثبت و متعادل اند. شاروم٬ فارس و شیران متعادل و با گرایشی منفی همراه اند.

در ساعت ۹:۲۵ صف خرید خساپا عرضه شد. حجم معامله بیش از ۸۴۳ میلیون سهم است.

خودرو در محدوده ۳۴۵ تومان قرار گرفت.

در ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه شاخص کل بورس پس از رشد ۲۰هزار و ۴۴۰واحدی (۱.۶درصد) در ارتفاع یک میلیون و۲۶۸هزار واحد قرار گرفت و همچنین شاخص کل هم‌وزن با افزایش ۰.۵درصدی مواجه شد.

آخرین قیمت ۸۳نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و ۲۸۹نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

حقیقی‌ها تا ساعت مورد اشاره رقمی در حدود ۱۳۰میلیارد تومان نقدینگی به بازار وارد کردند و نماد‌های خودرو، خساپا و فولاد در گروه پرتراکنش‌های بورس قرار گرفتند.

ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به چهار هزار و ۲۰۰میلیارد تومان رسید.

نماد خودرو با گذر از حجم بیش از ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون سهم در آستانه سقف قیمت روزانه قرار گرفت.

در ساعت ۹ و ۳۰دقیقه جمع صف‌های خرید حدود هزار و ۱۹۰میلیارد تومان و ارزش کل صف‌های فروش سه هزار و ۴۶۰میلیارد تومان بوده است، بدین ترتیب خالص سفارشات خریدی که در سیستم معاملات ثبت شده به دو هزار و ۲۷۰میلیارد تومان می‌رسد.

تا این ساعت بیشترین عرضه در صفوف فروش وآیند، وملی و فوکا به چشم می‌خورد به طوری که فقط برای سهام بانک آینده ۳۲۵میلیارد تومان سفارش فروش وجود دارد. بیشترین تقاضا نیز در صفوف خرید کاما، فملی و بترانس در نوبت انتظار است.

ارزش ۱۰ صف خرید برتر بورس و فرابورس در مجموع ۸۲۰میلیارد تومان (۶۹ درصد کل) و ۱۰ صف فروش برتر هزار و ۵۱۵میلیارد تومان (۴۴ درصد کل) می‌شود، همچنین حجم صف‌های خرید در ۲۳ نماد و حجم صف‌های فروش در ۷۰ نماد بیش از ۱۰میلیارد تومان بوده است؛ گفتنی است حجم صف س. توسعه و عمران استان اردبیل (ثتوسا) به ۱۲.۹درصد کل تعداد سهام آن می‌رسد.

 «انبوه‌سازی، املاک و مستغلات» کم اقبال‌ترین صنعت امروز با خالص سفارش فروش چهار هزار و ۶۰۰میلیارد تومان است و پس از آن گروه «بانک‌ها و موسسات اعتباری» قرار دارد که برآیند سفارشات فروش آن ۴۰۰میلیارد تومان می‌شود، از سویی دیگر گروه «استخراج کانه‌های فلزی» با تقاضای خرید ۱۷۰میلیارد تومانی همراه است.

حدود ۳۹درصد از چهار هزار و ۶۵۰میلیارد تومانی که در صف خرید یا فروش قرار گرفته‌اند. در مجموع چهار هزار و ۲۲۰میلیارد تومان سهام خرید و فروش شده که نسبت صف‌ها به آن ۱۱۰درصد است و با فرض معامله کامل صف‌ها ارزش معاملات به هشت هزار و ۸۷۰میلیارد تومان خواهد رسید.

مخابراتی‌ها امروز با افزایش تقاضا همراه اند. اخابر و همراه پر تقاضا داد و ستد می‌شوند.

کاشی و سرامیک نیز با بهبود تقاضا همراه اند. کترام٬ کپارس٬ کلوند٬ کصدف و کهرام نماد‌های مورد توجه گروه اند. کسعدی و کحافظ پر عرضه داد و ستد می‌شوند. کساوه نیز منفی و متعادل است.

برقی‌ها امروز معاملاتی پر عرضه را تجربه می‌کنند. ونیرو٬ وهور٬ بزاگرس و دماوند افت قیمت را تجربه می‌کنند. مبین٬ بمپنا ٬ آبادا٬ بجهرم و بفجر متعادل اند.

نماد خزامیا بازگشایی می‌شود.

شپنا با منفی ۶ بازشد.

در گروه حمل و نقلی‌ها نماد حکشتی در محدوده صفر تابلو قرار دارد و در قیمت ۲۵۳۰ تومان در حال داد و ستد است. توریل صف خرید دارد. حریل رشد ۲ درصد دارد.

شپنا پس از بازگشایی به صف خرید نشست.

تاپیکو با ۱۰ درصد منفی بازشد.

خودرویی‌ها مجددا با افزایش تقاضا و جهش قیمت همراه شدند. خودرو صف خرید دارد و خساپا و خگستر از دیگر نماد‌های دارای صف خرید هستند.

حقوقی‌ها حدود ۳۳۰میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند. ارزش کل معاملات خرد۱۴هزار و ۱۹۰میلیارد تومان بود، اشخاص حقوقی ۱۳ درصد یعنی هزار و ۸۴۰میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان دو درصد از کل معاملات شد.

بیشترین تزریق پول حقوقی به بورس و فرابورس در سه گروه «خودرو و ساخت قطعات»، «سرمایه‌گذاری‌ها» و «استخراج کانه‌های فلزی» رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروه‌های «فرآورده‌های نفتی»، «حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات» و «رایانه و فعالیت‌های وابسته به آن» به نفع حقیقی‌ها تمام شد.

سه نماد خودرو، ومعادن و صباح لقب بیشترین افزایش سهام حقوقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقیقی‌ها نیز بیشتر به فملی، کاما و شپنا معطوف بود.

مالکیت حقوقی در ترکیب سهامداری ایران خودرو حدود ۱۳۵میلیارد تومان افزایش یافت و از سوی دیگر سهامداران ملی صنایع مس ایران با برتری حدود ۹۳میلیارد تومانی ابتکار عمل را در دست گرفتند.

امروز افزایش سهام حقیقی‌ها در ۷۴نماد و افزایش سهام حقوقی‌ها در ۱۴۳نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول ۷۰۰میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم ۹۸۰میلیارد تومان بود.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بورس فرابورس بورس بازار سرمایه بازار بورس فرابورس میلیون سهم افزایش تقاضا صف خرید بیش تومان صف خرید چهار هزار تومان قرار قیمت همراه همراه اند ساعت ۹ داد و ستد حقیقی ها نماد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۱۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده

ایسنا/گیلان رئیس سازمان چای، بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد.

حبیب جهانساز امروز، هشتم اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز چین بهاره برگ سبز چای از روزهای آینده، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و سرمای اوایل سال، شاهد تاخیر در چین اول هستیم، اما به زودی برداشت را آغاز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم جهت خرید تضمینی برگ سبز و عقد قرارداد با کارخانجات فراهم شده است، افزود: چین بهاره تا پایان خردادماه ادامه دارد، اما در مجموع چهار چین در سه فصل بهار، تابستان و پاییز انجام می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به فاصله یک ماهه تا ۴۵ روز بین هر چین، اضافه کرد: ۹۰ درصد باغات چای در اراضی شیبدار و دیم بوده و لذا شرایط اقلیمی در زمان برداشت اثرگذار است.

جهانساز بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد؛ البته شرط عقد قرارداد با کارخانجات در سال جدید، تسویه کامل مطالبات است.

وی با اشاره به مشکلات کارخانجات در فروش و بازاریابی و تامین نقدینگی، اضافه کرد: سال گذشته، واردات چای به شرط خرید چای داخلی بود که بالغ بر ۱۰ هزار تن چای از کارخانجات خارج شد و بخشی از نقدینگی کارخانجات را برای سال جدید تامین کرد.

رئیس سازمان چای با بیان اینکه چای‌سازی کارخانجات به ویژه برندها کیفی‌تر شده است، عنوان کرد: شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی نرخ خرید تضمینی برگ سبز در سال جدید را تصویب کرد و شاهد افزایش ۳۰ درصدی بها به صورت میانگین هستیم؛ یعنی بهای برگ سبز درجه یک از ۱۳ هزار و ۹۹۰ تومان در سال ۱۴۰۲ به ۱۸ هزار تومان و بهای برگ سبز درجه دو از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۵ هزار تومان رسیده است.

وی یکی دیگر از مصوبات شورای قیمت‌گذاری را واردات چای به شرط خرید چای داخلی دانست و ادامه داد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، پنج درصد از ارزش بهای برگ سبز با توجه به ظرفیت‌های قانون بودجه ۱۴۰۳ برای افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت چای تعلق می‌گیرد.

جهانساز افزایش ۳۰ درصدی تولید چای خشک را نتیجه قیمت متناسب خرید برگ سبز و پرداخت به موقع مطالبات و ارائه تسهیلات ارزان قیمت اصلاح و احیا و به‌زراعی باغات و بهسازی کارخانجات دانست و یادآور شد: برای سال جاری برداشت ۱۴۵ هزار تنی برگ سبز و تولید ۳۲ هزار تنی چای خشک را پیش‌بینی می‌کنیم که در صورت مساعدت اقلیمی، افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان چای با تاکید بر لزوم کنترل قیمت و حجم واردات چای، اضافه کرد: سال گذشته شاهد واردات ۴۲ هزار تنی چای بودیم که به بازار چای داخلی کمک کرد؛ این در حالی است که نیاز کشور به چای خشک ۸۵ هزار تن بوده و تولید داخل فقط ۳۰ درصد این نیاز را تامین می‌کند.

وی با اشاره به نقش بخش خصوصی در برندسازی چای داخلی و بازاررسانی آن، تاکید کرد: بیش از ۸۰ درصد چای تولیدی وارد بازار مصرف می‌شود؛ همچنین سالانه شاهد صادرات ۱۰ هزار تنی چای ایرانی هستیم.

جهانساز یکی از شاخصه‌های بارز چای ایرانی را عدم استفاده از سموم دانست و خاطرنشان کرد: باغات ما دچار آفات خسارت‌زا نیستند و هیچگونه توزیع سم شیمیایی نداریم، اما در صورت لزوم از سموم بیولوژیک استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، بخوانید
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • نحوه خرید کشنده فاو در بورس
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای